Pokec koutek
-
- Kraj: Praha
- Obec: Kunratice
- Motorka: ZRX1200S
- Rok výroby: 2002
Re: Pokec koutek
Dobrý, pěkný, líbi se mi 

- Koudy01
- Kraj: Jihomoravský
- Obec: Brno-venkov
- Motorka: 1190 ADV
- Rok výroby: 2016
Super

- mirra99
- Obec: Břeclav
- Motorka: Xj900
- Rok výroby: 1995
Tak to je pecka ta helma, ještě sladěnou kombinézu a budete jak jedno tělo..
- eMnatřetí
- Kraj: Moravskoslezký
- Obec: Hlučín
- Motorka: Yamaha Xj 900
- Rok výroby: 2000
Žádám tímto vážené členy tohoto klubu o vstup do skupiny modrý pytel mám jej napich jsem se nařídidla, modří už vědí, mějte se fajn jedu dnes do práce, huraaaaaa
Svou cestou. Má to zmysel........ přece mě v tom nenecháte
- Koudy01
To je tak, když blikáš doprava a pak jedeš rovně. V tomhle jsou blinkry na motorce zlo. Bacha, aby z toho nakonec nebyla spoluúčast a nebo dokonce tvoje zavinění. Borec se poradí se známýma a pak řekne, že při vypisování papíru na místě byl v šoku a pod nátlakem, nechá upravit zápis, podtrhne to ještě tím, že si od doktora donese papír, že ho bolí za krkem a bude z toho ještě legrace...
- kozoroh1
- Kraj: Královehradecký
- Obec: Dvůr Králové nad Labem
- Motorka: XJ 650 T
- Rok výroby: 1982
Havíři hlavně že jsou kosti celé. No už se těším na ten hlásek na srazu. 

Jednou stopou, ale nesmí být vidět za mnou. To je lepší sedět na rybách, neboť čas strávený na rybách se do života nepočítá.
- eMnatřetí
- Kraj: Moravskoslezký
- Obec: Hlučín
- Motorka: Yamaha Xj 900
- Rok výroby: 2000
Byli tam dopravaci a dali vinu jemu, mám to v protokolu, je za tím docela zajímavý příběh ale to už z očí do očí na srazu. Dávej na sebe pozor, postrádal bych tu oponentaKoudy01 píše: pon 19. dub 2021 13:33:50 To je tak, když blikáš doprava a pak jedeš rovně. V tomhle jsou blinkry na motorce zlo. Bacha, aby z toho nakonec nebyla spoluúčast a nebo dokonce tvoje zavinění. Borec se poradí se známýma a pak řekne, že při vypisování papíru na místě byl v šoku a pod nátlakem, nechá upravit zápis, podtrhne to ještě tím, že si od doktora donese papír, že ho bolí za krkem a bude z toho ještě legrace...

Svou cestou. Má to zmysel........ přece mě v tom nenecháte
- Koudy01
To prave vubec nic bohuzel neznamena. Osobni zkusenost. Protistrana se muze kdykoliv ozvat a vse zmenit. Taky jsme meli u nehody dopravaky a v protokolu vinu druhe strany. A za par dni volal pravnik, ze pan byl pod tlakem a tak vse odkyval a podepsal. A ze to ted meni. A vina byla najednou na nasi strane....pak pravnici. A pak uz to nebylo o vine a nevine, ale o tom, kdo ma lepsiho pravnika.
-
- Obec: Boskovice
- Motorka: XJR1200
- Rok výroby: 1997
To je ten právnickej stát... To prej sme všichni chtěli. Mě baba nabourala zaparkovaný auto, u kterýho jsem vůbec nebyl, když přijeli policajti, tak dávali dejchnout mě, a ani argument, že když jsem tu 3.14ču ze dveří samošky viděl, jak mi ničí auto, tak jsem vypil půl litru kořalky na ex, neobstál, prostě jsem dejchal já, a ona ne, i když jsem si stěžoval a napsal jim to do zápisu. Celou dobu jsem si říkal, kdo je tam větší debil...
- Mexican
- Obec: Strelice
- Motorka: XJ600s
- Rok výroby: 2001
- Kontaktovat uživatele:
to je nejake divne. ty ako prevadzkovatel vozidla si predsa nesoferoval. tz fuknut ti z podstaty nemozu dat, to by som odmietol. mne u vsetkych mojich troch nehod (2 moto) fuknut nikdy nefali pretoze bolo zjavne, ze som nehodu nesposobil. v dvoch pripadoch zjavneho vinnika dokonaokonca upozornili, ze ak to ofiko budu riesit tak ma flasyr cca 2500 a body. Obidvaja nasledne sklapli a priznali vinu. ja som vzdy ako ppskodeny nahraval audio na mobil (teda len v cr, v HR nie). ono to nie je zle mat poruke. k vsetkemu tomu mam po novom poistku odpovednosti k baraku a suvisi s tym aj pravna pomoc. neocenitelne