Napadlo mě založit takový povídací téma o tom, jak si motorkářsky krátíte dobu, kdy se moc nedá normálně jezdit. Třeba se to tu na chvilku uchytí

Já se ještě teď občas kousek projel. Momentálně to ale mám lehce rozdělaný kvůli ucpaným karburátorům a při té příležitosti ji dávám trošku posezonní péče. Vyměním nebo udělám, co je třeba. Ventily, synchronizaci, atd. prostě, co zrovna na zimu vyjde. Letos mě čeká výměna zadní gumy, kotouča a desek. A pak takový ty věci, co dělám každé rok - výměna oleja (pokud to kilometrově vyjde), vyčistím brzdy a řetěz, vše promažu a očistím (od much a jinýho bordelu), naleštím svody na jarní sraz

A když mně chybí projetí, zalezu na půl hodinky do garaže a poskáču si na trialce. Během toho se zpotím až na zadély a su motorkářsky vyblblej až až. Zatím na tom teda nic neumím a spíš se topím v zoufalství, ale pomalu (zatraceně pomalu) ale jistě dělám malý krůčky vpřed. Taky máte nějaké stroj na občasný zimní radovánky, když je čas a nálada? Endurko, krosku, či tak? Nebo nějakou jinou zábavu (motorkářkou), kterou se mimo sezonu bavíte?
[Youtube]https://www.youtube.com/watch?v=U5IVYJe9VTs[/Youtube]
PS: Otis, sla by pridat podpora pro vkladani youtube videii?