Pokec koutek
- Koudy01
- Kraj: Jihomoravský
- Obec: Brno-venkov
- Motorka: 1190 ADV
- Rok výroby: 2016
Re: Pokec koutek
Alpujeme

- Mexican
- Obec: Strelice
- Motorka: XJ600s
- Rok výroby: 2001
- Kontaktovat uživatele:
pfuj, ani jedno XJ 

- Koudy01
Kluci jsou strelci vyuzivajici vsechen dostupny vykon a cele otackove spektrum svych motorek. Na XJ bych jim fakt nestacil. Ale svezl jsem se kralovsky teda 

- Václav-mahomaho
- Kraj: Středočeský
- Obec: Neveklov
- Motorka: R1150R
- Rok výroby: 2002
Tak to jsi byl na Guzzině v pohodě.Koudy01 píše: ned 22. srp 2021 21:19:40 Kluci jsou strelci vyuzivajici vsechen dostupny vykon a cele otackove spektrum svych motorek. Na XJ bych jim fakt nestacil. Ale svezl jsem se kralovsky teda![]()

Život je cesta, čím dál tím líp.
-
- Kraj: Jihočeský
- Obec: Radenín
- Motorka: Honda ATAS
- Rok výroby: 2020
Devět správných. Ale domluvím se 

- Mexican
- Obec: Strelice
- Motorka: XJ600s
- Rok výroby: 2001
- Kontaktovat uživatele:
tak som si dneska po dlhom case urobil obedove koliecko okolo Dukovan (mam rad svoju flexibilnu pracu 
niekde pred Ivacicami mi neslo skopnut rychlost, hovorim si a kurde. Skusal som na to skakat, mal som tam zaradenu sestku. Spojka spojkovala a moje skakanie nepomahalo. Chicpol som to v Ivancicach na autobusaku pac som vedel ze sa na sestke na hlavnu na Brno nepripojim. A voila - povolil sa mi srob co drzi vyfuk a sprajcol sa pod radicku. No odlahlo mi, ze nie je pokazena prevodovka. Tak som to po chvili uvolnil (sprajcle to bolo fakt paradne), na centrale skopal dole az na Nko a vysmiaty z bezchybne fungujuceho stroja dorazil dom. Len ta spotreba je nejaka divna, na rezervu som prepinal na 280km, asi si Sport Touring po T-Fagarasi a T-Apline vyziadala nejaku dan, pac aj po tranzite cez Madarsko si to zvalo 4.8. Teraz to bude aj viac. Myslim, ze je cas nazhavit linku na Koudyservis

niekde pred Ivacicami mi neslo skopnut rychlost, hovorim si a kurde. Skusal som na to skakat, mal som tam zaradenu sestku. Spojka spojkovala a moje skakanie nepomahalo. Chicpol som to v Ivancicach na autobusaku pac som vedel ze sa na sestke na hlavnu na Brno nepripojim. A voila - povolil sa mi srob co drzi vyfuk a sprajcol sa pod radicku. No odlahlo mi, ze nie je pokazena prevodovka. Tak som to po chvili uvolnil (sprajcle to bolo fakt paradne), na centrale skopal dole az na Nko a vysmiaty z bezchybne fungujuceho stroja dorazil dom. Len ta spotreba je nejaka divna, na rezervu som prepinal na 280km, asi si Sport Touring po T-Fagarasi a T-Apline vyziadala nejaku dan, pac aj po tranzite cez Madarsko si to zvalo 4.8. Teraz to bude aj viac. Myslim, ze je cas nazhavit linku na Koudyservis
- kozoroh1
- Kraj: Královehradecký
- Obec: Dvůr Králové nad Labem
- Motorka: XJ 650 T
- Rok výroby: 1982
Jo tak to tam budu muset jet s tebou. Já měl správně čtyři.

Jednou stopou, ale nesmí být vidět za mnou. To je lepší sedět na rybách, neboť čas strávený na rybách se do života nepočítá.
- Koudy01
Asi tě nepotěším. Už cca půl roku mám servis zavřený. Není čas, prostory a tím pádem ani chuť. Ke konci jsem se už dost honil. Jak bydlím jinde, tak to moc nezvládám. Reps. zvládám, ale už nic jinýho. Dělal jsem honem rychle, abych stihl dojet nějak rozumně dom a plnit další povinnosti a taková práca mě nebaví.Myslim, ze je cas nazhavit linku na Koudyservis