Kecy, prdy.
Srazové tričko 2021
- Václav-mahomaho
- Kraj: Středočeský
- Obec: Neveklov
- Motorka: R1150R
- Rok výroby: 2002
- Václav-mahomaho
Re: Srazové tričko 2021
Já bych si taky jedno prosil. Velikost podle toho co bereš za trika L-XL, nejlépe když dáš i rozměry velikostí které jsou k danému tipu všude na webu nebo je má reklamka. Motiv bude tvoje dílo. Triček se pár dělalo a je na co navazovat, inspiraci máš. Motiv by měl být na prsou když je níž vypadá to blbě bo je na pupku. Každá reklamka ti poradí gramáž a technologii nalepení. Bezva že si s tím dáváš takovou práci.
Život je cesta, čím dál tím líp.
- kozoroh1
- Kraj: Královehradecký
- Obec: Dvůr Králové nad Labem
- Motorka: XJ 650 T
- Rok výroby: 1982
Maho pamatuješ co jsi to měl za gramáž na triku v Josefově? Toto by měla být klasika 180g. Velikosti níže. Jinak co bych pro vás neudělal.
Jednou stopou, ale nesmí být vidět za mnou. To je lepší sedět na rybách, neboť čas strávený na rybách se do života nepočítá.
- javim
- Kraj: Zlínský
- Obec: Lešná
- Motorka: Yamaha XJ [69]00S
- Rok výroby: 1996
Tak když i barva, tak zelená ... jedině zelená (i když možná podle motivu) ... ale pro tuto chvíli zelená ... supr zelená
A velikost ... za mě 3XL a pro Hanku XL.
A velikost ... za mě 3XL a pro Hanku XL.
... jsem to měl risknout, bych zalichotil
-
- Obec: Nové Město nad Metují
- Motorka: Fjr 1300
- Václav-mahomaho
Myslím že ta gramáž byla kolem 220g. Je to podle vkusu každého soudruha. Na desátém byla gramáž 300g ,ale to je už dost tlusté. Jjnak v takto malém počtu bylo lepší vzít jednu barvu protože od nějakého počtu ks byly trika za lepší cenu.
Život je cesta, čím dál tím líp.
- kozoroh1
- Obec: Dvůr Králové nad Labem
- Motorka: XJ 650 T
- Rok výroby: 1982
Maho dík. Jo to o tom počtu vím. To mi paní říkala. Jednám s paní co nám vozí i pracovní trika do práce. Oni to nešijí, šije se to v Ústí. Tito pro ně dělají potisky a nášivky a takový věci. Takže v ceně mezi černým což je nejlevnější a třeba modrým by měl být rozdíl v řádu desetikorun. Mám jí to donést až to bude kompletní včetně vizualizace a pak mi dá konečnou cenu. A podle ní budeme případně upravovat. Cena od boku byla pro 20 - 29ks.
Paní majitelka je motorkářka a nějak se domluvíme
Co bych více potřeboval, tak jestli někdo děláte grafiku. Že by to jejich grafik nemusel upravovat. To musím poladit. Chtěla ty obrázky pak poslat ... a teď už nevím v jakých to formátech. Pamatuju jen PDF. To se jí pak musím zeptat jak to myslela.
Ale už nás je dost co mají zájem tak to rozjedu.
Co bych více potřeboval, tak jestli někdo děláte grafiku. Že by to jejich grafik nemusel upravovat. To musím poladit. Chtěla ty obrázky pak poslat ... a teď už nevím v jakých to formátech. Pamatuju jen PDF. To se jí pak musím zeptat jak to myslela.
Jednou stopou, ale nesmí být vidět za mnou. To je lepší sedět na rybách, neboť čas strávený na rybách se do života nepočítá.
- KaBl58
- Kraj: Plzeňský
- Obec: Česká Kubice
- Motorka: XJ600 S Diversion
- Rok výroby: 1997
V reklamace jsem dělal 5 roků a grafiku v Corelu. Zkus poslat co tam chceš zkusíme něco vymyslet. Jinak zkušenost, že čím víc barev bude na výběr tím hůř. Trika jsme brali od Lambeste nebo Adler. Gramáž 160 a 180 většinou na dlouho není. Sítotisk je dražší, ale na věky. Jinak Flex a Flock zažehlovacím lisem taky dobrý. Když tak zavolej, číslo mám v členech.kozoroh1 píše: ↑sob 27. úno 2021 13:41:19 Maho dík. Jo to o tom počtu vím. To mi paní říkala. Jednám s paní co nám vozí i pracovní trika do práce. Oni to nešijí, šije se to v Ústí. Tito pro ně dělají potisky a nášivky a takový věci. Takže v ceně mezi černým což je nejlevnější a třeba modrým by měl být rozdíl v řádu desetikorun. Mám jí to donést až to bude kompletní včetně vizualizace a pak mi dá konečnou cenu. A podle ní budeme případně upravovat. Cena od boku byla pro 20 - 29ks.
- Radek
- Kraj: Moravskoslezký
- Obec: Ostrava
- Motorka: BMW K75RT, BMW R1100GS
- Rok výroby: 1991
Také bych si jedno s dovolením vzal, ale potřebuji 4XL a hlavně v délce "A" min. 82cm, jinak mi poleze pupek ven .
- javim
- Kraj: Zlínský
- Obec: Lešná
- Motorka: Yamaha XJ [69]00S
- Rok výroby: 1996
Neboj se toho, je to sexy. Taky to tak nosím a ty pohledy všech kolem ... cítím se jimi úplně propalován jak Hajzlhóf z pohřební hlídky