Srazové tričko 2021

Volná diskuze o všem.
Odpovědět
Václav-mahomaho
Kraj: Středočeský
Obec: Neveklov
Motorka: R1150R
Rok výroby: 2002

Re: Srazové tričko 2021

Příspěvek od Václav-mahomaho »

Zdenek píše: čtv 25. úno 2021 20:55:51
Koudy01 píše: čtv 25. úno 2021 20:14:18
Zdenek píše: čtv 25. úno 2021 20:05:24 Já bych rád také to tričko. :) A to se bude dávat jen na srazu? Na ten se ještě min. Tři roky nedostanu ( malé dítě ) :)
Však to dítě nemusíš brát s sebou ;)
To nemusím ale střídáme se se ženou s prací a hlídáním....rád bych modré xxl :)
Kecy, prdy.
Život je cesta, čím dál tím líp.
Václav-mahomaho

Já bych si taky jedno prosil. Velikost podle toho co bereš za trika L-XL, nejlépe když dáš i rozměry velikostí které jsou k danému tipu všude na webu nebo je má reklamka. Motiv bude tvoje dílo. Triček se pár dělalo a je na co navazovat, inspiraci máš. Motiv by měl být na prsou když je níž vypadá to blbě bo je na pupku. Každá reklamka ti poradí gramáž a technologii nalepení. Bezva že si s tím dáváš takovou práci.
kozoroh1
Kraj: Královehradecký
Obec: Dvůr Králové nad Labem
Motorka: XJ 650 T
Rok výroby: 1982

Příspěvek od kozoroh1 »

Maho pamatuješ co jsi to měl za gramáž na triku v Josefově? Toto by měla být klasika 180g. Velikosti níže. Jinak co bych pro vás neudělal. :D
Velikost.png
Jednou stopou, ale nesmí být vidět za mnou. To je lepší sedět na rybách, neboť čas strávený na rybách se do života nepočítá.
javim
Kraj: Zlínský
Obec: Lešná
Motorka: Yamaha XJ [69]00S
Rok výroby: 1996

Příspěvek od javim »

Tak když i barva, tak zelená ... jedině zelená (i když možná podle motivu) ... ale pro tuto chvíli zelená ... supr zelená :)

A velikost ... za mě 3XL a pro Hanku XL.
javim píše: čtv 25. úno 2021 12:19:00 Velikost jsem 3XL a snad si poradím ... ženu musím zjistit ... nerad bych něco plácnul a potom dostal po držce :)
... jsem to měl risknout, bych zalichotil :)
Ten starej paprika co má takovou mladou ...

Já bych si s dovolením také vzal ...
Zdenek
Obec: Nové Město nad Metují
Motorka: Fjr 1300

Příspěvek od Zdenek »

kozoroh1 píše: čtv 25. úno 2021 23:03:12
Zdenek píše: čtv 25. úno 2021 20:05:24 Já bych rád také to tričko. :) A to se bude dávat jen na srazu? Na ten se ještě min. Tři roky nedostanu ( malé dítě ) :)
To se dá všechno zařídit. Napiš si jaké a buď to někdo vezme sebou a někde si dáte scuka. Nebo ti ho pošlu.
Prosím modré 2XL ....až to bude tak prosím o info a domluvíme předání. Děkuji.
Václav-mahomaho

kozoroh1 píše: pát 26. úno 2021 11:01:39 Maho pamatuješ co jsi to měl za gramáž na triku v Josefově? Toto by měla být klasika 180g. Velikosti níže. Jinak co bych pro vás neudělal. :D
Velikost.png
Myslím že ta gramáž byla kolem 220g. Je to podle vkusu každého soudruha. Na desátém byla gramáž 300g ,ale to je už dost tlusté. Jjnak v takto malém počtu bylo lepší vzít jednu barvu protože od nějakého počtu ks byly trika za lepší cenu.
kozoroh1
Obec: Dvůr Králové nad Labem
Motorka: XJ 650 T
Rok výroby: 1982

Příspěvek od kozoroh1 »

Maho dík. Jo to o tom počtu vím. To mi paní říkala. Jednám s paní co nám vozí i pracovní trika do práce. Oni to nešijí, šije se to v Ústí. Tito pro ně dělají potisky a nášivky a takový věci. Takže v ceně mezi černým což je nejlevnější a třeba modrým by měl být rozdíl v řádu desetikorun. Mám jí to donést až to bude kompletní včetně vizualizace a pak mi dá konečnou cenu. A podle ní budeme případně upravovat. Cena od boku byla pro 20 - 29ks.
Paní majitelka je motorkářka a nějak se domluvíme :D :D :D

Co bych více potřeboval, tak jestli někdo děláte grafiku. Že by to jejich grafik nemusel upravovat. To musím poladit. Chtěla ty obrázky pak poslat ... a teď už nevím v jakých to formátech. Pamatuju jen PDF. To se jí pak musím zeptat jak to myslela. :?:

Ale už nás je dost co mají zájem tak to rozjedu.
Jednou stopou, ale nesmí být vidět za mnou. To je lepší sedět na rybách, neboť čas strávený na rybách se do života nepočítá.
KaBl58
Kraj: Plzeňský
Obec: Česká Kubice
Motorka: XJ600 S Diversion
Rok výroby: 1997

Příspěvek od KaBl58 »

kozoroh1 píše: sob 27. úno 2021 13:41:19 Maho dík. Jo to o tom počtu vím. To mi paní říkala. Jednám s paní co nám vozí i pracovní trika do práce. Oni to nešijí, šije se to v Ústí. Tito pro ně dělají potisky a nášivky a takový věci. Takže v ceně mezi černým což je nejlevnější a třeba modrým by měl být rozdíl v řádu desetikorun. Mám jí to donést až to bude kompletní včetně vizualizace a pak mi dá konečnou cenu. A podle ní budeme případně upravovat. Cena od boku byla pro 20 - 29ks.
Paní majitelka je motorkářka a nějak se domluvíme :D :D :D

Co bych více potřeboval, tak jestli někdo děláte grafiku. Že by to jejich grafik nemusel upravovat. To musím poladit. Chtěla ty obrázky pak poslat ... a teď už nevím v jakých to formátech. Pamatuju jen PDF. To se jí pak musím zeptat jak to myslela. :?:

Ale už nás je dost co mají zájem tak to rozjedu.
V reklamace jsem dělal 5 roků a grafiku v Corelu. Zkus poslat co tam chceš zkusíme něco vymyslet. Jinak zkušenost, že čím víc barev bude na výběr tím hůř. Trika jsme brali od Lambeste nebo Adler. Gramáž 160 a 180 většinou na dlouho není. Sítotisk je dražší, ale na věky. Jinak Flex a Flock zažehlovacím lisem taky dobrý. Když tak zavolej, číslo mám v členech.
Radek
Kraj: Moravskoslezký
Obec: Ostrava
Motorka: BMW K75RT, BMW R1100GS
Rok výroby: 1991

Příspěvek od Radek »

Také bych si jedno s dovolením vzal, ale potřebuji 4XL a hlavně v délce "A" min. 82cm, jinak mi poleze pupek ven :lol: .
javim
Kraj: Zlínský
Obec: Lešná
Motorka: Yamaha XJ [69]00S
Rok výroby: 1996

Příspěvek od javim »

Radek píše: sob 27. úno 2021 16:08:41 ale potřebuji 4XL a hlavně v délce "A" min. 82cm, jinak mi poleze pupek ven :lol: .
Neboj se toho, je to sexy. Taky to tak nosím a ty pohledy všech kolem ... cítím se jimi úplně propalován jak Hajzlhóf z pohřební hlídky :)
Ten starej paprika co má takovou mladou ...

Já bych si s dovolením také vzal ...
Odpovědět