Pokec koutek
-
- Kraj: Prešovský
- Obec: Poprad
- Motorka: Yamaha XJ900S GT
- Rok výroby: 1998
Re: Pokec koutek
OTIS OTIS... sex je zabava chudobnych mi majetni ... nam staci chlast.
Nebolo to tak ale vzdy... nebyt chlapec tak sa cele detstvo nebolo po veceroch s cim ani poriadne pohrat.
DuroM
Nebolo to tak ale vzdy... nebyt chlapec tak sa cele detstvo nebolo po veceroch s cim ani poriadne pohrat.
DuroM
Aj ked ideme len styria, aj tak sa viem ztratit...(prosto individualista), nastastie vecer sa zasa najdem. "HEJ, ZVODY... nelestim aj tak ma zasa zleje moj mrak po Fantozzim
- Koudy01
- Kraj: Jihomoravský
- Obec: Brno-venkov
- Motorka: 1190 ADV
- Rok výroby: 2016
U prvniho testu se pry nemusim ptat proc, kdyz toho tolik vim a u druhyho se pry ocividne ridim slovy ceskeho klasika, ze kdyz nejde o sex, nejde o nic. Asi dobry

-
- Obec: Boskovice
- Motorka: XJR1200
- Rok výroby: 1997
Ale tohle je teorie, jestli nějak nezaostává praxe...
P.S. jak říkal jeden známej: já nejsem ani na baby, ani na chlapy, já su nahovno.
P.S. jak říkal jeden známej: já nejsem ani na baby, ani na chlapy, já su nahovno.
- Koudy01
- Obec: Brno-venkov
- Motorka: 1190 ADV
- Rok výroby: 2016
Myslíš jako: "Jak se mi chce....Třeba loni se mi nechtělo vůbec"

- javim
- Kraj: Zlínský
- Obec: Lešná
- Motorka: Yamaha XJ [69]00S
- Rok výroby: 1996
Teoreticky jsem dokonalý milenec (12/12) ... víc si dokazovat nemusím, nalejte mi taky jednu 

- eMnatřetí
- Kraj: Moravskoslezký
- Obec: Hlučín
- Motorka: Yamaha Xj 900
- Rok výroby: 2000
https://photos.app.goo.gl/cFA9R9c7wQasetEK8
Otis diky za podporu. Vypadá to že mi zdejší prostředí prospívá, každý den zde potkám nejméně padesát ne odstínů šedi, nýbrž inspiračních podnětů,....kdyby tady byla taková panenka, která by mě chtěla, jo ta Daniela co na Ergu dělá, byl bych její zcela.... Seržante písek je bílý jak paže Daniely, co mě co chvíli ve snu ovíjely, ta strašně krátká vteřina zapomnění otevřem vrátka, co bylo je a není.
Jen jsem zvědav jak mi tato terapie pomůže zpět do sedla devítky v Dudincách.
Otis diky za podporu. Vypadá to že mi zdejší prostředí prospívá, každý den zde potkám nejméně padesát ne odstínů šedi, nýbrž inspiračních podnětů,....kdyby tady byla taková panenka, která by mě chtěla, jo ta Daniela co na Ergu dělá, byl bych její zcela.... Seržante písek je bílý jak paže Daniely, co mě co chvíli ve snu ovíjely, ta strašně krátká vteřina zapomnění otevřem vrátka, co bylo je a není.
Jen jsem zvědav jak mi tato terapie pomůže zpět do sedla devítky v Dudincách.
Svou cestou. Má to zmysel........ přece mě v tom nenecháte
- eMnatřetí
Učitelka ve skole: Žáci: kdo nám poví jak se říká muži který chce sex ale nemůže ho mít ....... Ano Aničko ...prosim impotent.....ano správně ,...... A kdo nám poví jak se říká muži co může mít sex, ale nechce....nikdo neví??? Tak vám to povim, děti, ..... HAJZL! HAJZL!!! Je to!!
- kozoroh1
- Kraj: Královehradecký
- Obec: Dvůr Králové nad Labem
- Motorka: XJ 650 T
- Rok výroby: 1982
Hoši, ten test je celý nějak blbě. Třeba na toto "Jak se říká sexuální praktice, kdy muž či žena uspokojuje orálně intimní partie ženy?" tam vůbec není odpověď. 

Jednou stopou, ale nesmí být vidět za mnou. To je lepší sedět na rybách, neboť čas strávený na rybách se do života nepočítá.
- eMnatřetí
Ale Petře, je tu možnost, u nás v kraju razovitem se říká lizačka, u vzdělanych havyyřů prostě cunninlingus. No Zaboříš čuňu a pak pracuje jazyk, po latinsky lingus, ne? A jak je to u vás ze dvorečka ze Dvora?
- kozoroh1
- Kraj: Královehradecký
- Obec: Dvůr Králové nad Labem
- Motorka: XJ 650 T
- Rok výroby: 1982
Ve Dvoře mluvíme česky. Za to se snad bojovalo na poli válečném i literárním. Jestli ne proto, náš okres uzavřeli. 

Jednou stopou, ale nesmí být vidět za mnou. To je lepší sedět na rybách, neboť čas strávený na rybách se do života nepočítá.