nasiel som si takto motorku, jeden ze to je naco, male, slabe, stare, a neviem co, doviezol som to domov, a zrazu ze aka uzasna motorka, mala ,sikovna
no boh sa v tom vyznaj
mne sa pacila, tak isla, ja ju chcem, nie sused

Tak já se vyjádřím také
To jsem jednomu kamarádovi vždy dával jako vzor, když nechtěl vyjet, že je mokro, že je listí, na jaře, že je ještě štěrk,...Koudy01 píše: pát 15. led 2021 19:12:43 Nevím, jestli to tu už nebylo, ale je to supr enduro - video
OK ... až na tu kapotáž se mi to také líbí ... ale to je věc osobního vkusu ... takže když je láska, sežeň peníze
To je jak Amici za druhe svetove s Harleyama.Koudy01 píše: pát 15. led 2021 19:12:43 Nevím, jestli to tu už nebylo, ale je to supr enduro - video
Tady ten to na tebe prihlasi a jeste ti to doveze az dom ne? Zadarmo.Radek píše: ned 17. led 2021 16:44:21 Chlapci, děkuji za podporu a nezbývá, než se vydat směr Chomutov.
Co sa bojis... neboj sa ak nie si z Mochoviec...OTIS píše: sob 16. led 2021 12:28:51 I takové monstra už nám jezdily na XJ srazy. Ale majitel k tomu neměl optimální postavu, takže stroj sem tam upadl... (nyní jezdí na srazy na chopperu a na vyjížďkách má obvykle před sebou velkou mezeru) Ale Radek je pro to dostatečně urostlý, tak proč by ne
![]()
IMG_2860.JPG
Koudy01 píše: ned 17. led 2021 20:12:48https://meldapavel.cz/ může se hoditRadek píše: ned 17. led 2021 16:44:21 Chlapci, děkuji za podporu a nezbývá, než se vydat směr Chomutov![]()
![]()
Dobrý lov bratříčku