Pokec koutek
- mirra99
- Kraj: Jihomoravský
- Obec: Břeclav
- Motorka: Xj900
- Rok výroby: 1995
Re: Pokec koutek
Já sem ho dal pokoštovat loni ve Skandinávii bo tam nic jiného nebylo a nejen že to zlenivělo ale spotřeba šla o litr nahoru. Ale tak co bych chtěl za 80kč/l 

- Mexican
- Obec: Strelice
- Motorka: XJ600s
- Rok výroby: 2001
- Kontaktovat uživatele:
to budeme vediet ked sa k tomu dostaneme
ja tankujem vacsinou ked mam 350+ takze preferencia je len aby mali benal. Ak sa pohybujem okolo domu, nalejem tam este pol deci VIF benzin aditiva. Paradoxne zo vsetkych stredoeuropskych benzinov mi Diversion prisiel najospalejsi na rakuske benziny

- javim
- Kraj: Zlínský
- Obec: Lešná
- Motorka: Yamaha XJ [69]00S
- Rok výroby: 1996
Tak to mě při 250 už zachvacuje panika ... Ale zase nevidím zásadní rozdíl ať tam dám cokoliv ... jen naftu jsem ještě nezkoušel (z té mám trochu obavy, přeci jen, je to japonec, ne rus

-
- Kraj: Liberecký
- Obec: Nová Ves
- Motorka: kouzelná
- Rok výroby: 1997
- Kontaktovat uživatele:
Toto je zas mimo spotřebu. V pátek k nám dorazil zájezd pomocné školy PŠ 28 srpna. Po celý víkend tu byl takový hlahol, že se k nám chodili koukat i sousedi, zda-li nejsem na drogách
V neděli, když Míša odjel padlo ticho a to nejen na náš dům, ale i na naší ves. I sousedovic psi přestali štěkat.
Míšo díky, nejen za návštěvu, ale i za projížďku, za zábavu ... a vůbec za to že jsme mohli zapomenout na ten bordel okolo
Díky kamaráde.

Míšo díky, nejen za návštěvu, ale i za projížďku, za zábavu ... a vůbec za to že jsme mohli zapomenout na ten bordel okolo

- javim
- Kraj: Zlínský
- Obec: Lešná
- Motorka: Yamaha XJ [69]00S
- Rok výroby: 1996
A co ten perk, zvládl to všechno? 
-
- Kraj: Jihočeský
- Obec: Radenín
- Motorka: Honda ATAS
- Rok výroby: 2020
Já děkuji drahý příteli za All Inklusive víkend! Už se synátor vzpamatoval z projížďky ? Jsem pryč, tak už mohou stařenky zase ven na ulicemimo píše: úte 01. zář 2020 15:06:08 Toto je zas mimo spotřebu. V pátek k nám dorazil zájezd pomocné školy PŠ 28 srpna. Po celý víkend tu byl takový hlahol, že se k nám chodili koukat i sousedi, zda-li nejsem na drogáchV neděli, když Míša odjel padlo ticho a to nejen na náš dům, ale i na naší ves. I sousedovic psi přestali štěkat.
Míšo díky, nejen za návštěvu, ale i za projížďku, za zábavu ... a vůbec za to že jsme mohli zapomenout na ten bordel okoloDíky kamaráde.

Zbytek pití nechat na příště

Jo a pro ostatní: parkovné za moto je u Ještědu nahoře za kilo !!! Asi ho budou za ty vybrané prachy pozlacovat

-
- Kontaktovat uživatele:
Synátor již koktat přestává, stařenky pomalu vystrkují hole ze dveří a vypadá to, že se vše na rok vrátí do starých kolejí. Letos si tomu moc nedal- myslím pití a jídlo, spoustu nám toho zbylo. Doufám že se příště polepšíš!!
- Mexican
- Obec: Strelice
- Motorka: XJ600s
- Rok výroby: 2001
- Kontaktovat uživatele:
no a kolko tej zeminy nakoniec ten Michal prehadzal? ked uz toho moc nepopil 

-
- Kontaktovat uživatele:
skoro všechnu, jen dva kameny tu nechal pro další návštěvy .
- Koudy01
- Obec: Brno-venkov
- Motorka: 1190 ADV
- Rok výroby: 2016
Veselá příhoda:
Dneska jedu na GTčku z práce. Stojím na semaforu a za asi 10 sekund úplně těsně vedle mě najede auto. Asi třikrát pocukne dopředu. Počtvrté se otočím co děla. A z okýnka:"Nechcete jet smrdět jinam?" Ani nepozdravil. Říkám:"Cože?" A on znova: "Jestli nechcete jet smrdět jinam?!"....asi špatnej den
Jsou lidi, kteří dvoutakty milují
A jsou i ti, co je nesnáší

Dneska jedu na GTčku z práce. Stojím na semaforu a za asi 10 sekund úplně těsně vedle mě najede auto. Asi třikrát pocukne dopředu. Počtvrté se otočím co děla. A z okýnka:"Nechcete jet smrdět jinam?" Ani nepozdravil. Říkám:"Cože?" A on znova: "Jestli nechcete jet smrdět jinam?!"....asi špatnej den