Omlouvám se za zpravodajské přehmaty, to kafe mě fakt ulítlo. Půjčím ti za to na srazu svoji čugurmu
Pokud se Otisa týče ten Bavor i když černý je jen jeho krytí stejně jako čerstvý DOT na obou gumách neguje vyleštěné svody Infiltrátore.... Banán.... tři....dva....jedna.....teď.....mahomaho píše: sob 29. srp 2020 9:19:48 Ne ne gothaj je opět jen útěk z rutiny. Kdyby jsi každý den jedl žraločí ploutve, argentinské steaky, želví polévku a všude samý lanýž bral by jsi gothaj za vítané zpestření.
Jen pro zajímavost. Hádejte koho jsem podkal v Monte Carlu v maríně? a čí je ta limitka r1250rt s vyleštěnými svody? Ha?
pro nedůvěřivé trudomyslníky mohu foto zaslat v plné kvalitě.. Je to ON! Ja myslím že ty foto s rozpadlým tlumičem a zpožděním na sraz byly jen fotomontáž a zástěrka že se zdržel na někde na orbitě. Nebo to byl dvojník. Kdo ví? když máš tolik peněz můžeš skoro všechno.
Jojo tam to má svoje kouzlo. Chystám se za 14 dnů. Čeká tam nesplněný bod a to je Kremenec. Spaní v chyži Baby Jagy. https://mapy.cz/zakladni?x=22.5111275&y ... 1001598305 Ten plechový hambinec už tam není. Ďuro, když se ti bude chtít na procházku, tak si písnem. Mohu slíbit, že už nebudu přepínat, abych nedráždil tvoje uši.Koudy01 píše: sob 29. srp 2020 19:01:02 Sice o nejake tyden pozdeji, ale taky se tu po tom Polskoslovensku poflakujeme. I kolem toho hradu nad prehradou sme jeli.
Tak pekne od Teba... si ma osral jak maco vcely.Koudy01 píše: sob 29. srp 2020 19:01:02 Sice o nejake tyden pozdeji, ale taky se tu po tom Polskoslovensku poflakujeme. I kolem toho hradu nad prehradou sme jeli.
IMG_20200829_122258_1_1.jpg
Jen prepinej... jak jsem Ti rikal tak ja neprepinam, protoze se slysim. Pro ostatni muzu pouze konstatovat, ze mam papir na usi. V pripade potreby muzu vozit sebou...kozoroh1 píše: sob 29. srp 2020 21:58:58Jojo tam to má svoje kouzlo. Chystám se za 14 dnů. Čeká tam nesplněný bod a to je Kremenec. Spaní v chyži Baby Jagy. https://mapy.cz/zakladni?x=22.5111275&y ... 1001598305 Ten plechový hambinec už tam není. Ďuro, když se ti bude chtít na procházku, tak si písnem. Mohu slíbit, že už nebudu přepínat, abych nedráždil tvoje uši.Koudy01 píše: sob 29. srp 2020 19:01:02 Sice o nejake tyden pozdeji, ale taky se tu po tom Polskoslovensku poflakujeme. I kolem toho hradu nad prehradou sme jeli.![]()
Jak se mi to povedlo?