Aby som nezasieral tému o pneu, dám to do univerzál.
Išlo o vlnenie motorky. Niečo som odjazdil aj na starých pneu tento rok, nič extra som necítil. Dal som nové a začala sa moto vlniť. Ale už to robilo aj v prvom kilometri čo som len išiel rovno cez mesto. Potom sa to nejak usadilo a začal som to cítiť len pri náklone. Povolil som aj zadné tlmiče /mám ich pre istotu dva, ako na jawe

/ a nejak som si zvykal. Na nových gumách už som dal asi 400 km. Včera som si našiel zátačkovú cestu a skúšal som. Ale asfalt bol úplne rovný /bez záplat či pozdĺžnych nerovností/, tak moto išla pekne. Ale najistejšia bola pri sedení na hrane polovice sedačky a predklone na riaditka. Dnes som to rozobral /že dotiahnem uchytenie tlmičov/ a pozriem, kde to spevniť prizváraním výstuh /a už som objednával predné koleso, že si tam dám gumu 110/70

/.
Možno základ problému by mohlo byť, že bola voľná tyčka uchytenia zadnej kyvky /asi fakt len držala na konci zaisťovacej matice/. Podoťahoval som, aj uchytenie motora, tlmiče /no asi budem musieť všetko, ale už som to robil, zo skúsenosti viem, že keď sa rozoberie celá moto a poskladá, niečo sa odjazdí, tak treba všetko zas podoťahovať/. Pôjdem sa zas povoziť v týždni a dám info či sa niečo poriešilo.