Pokec koutek
- Koudy01
- Kraj: Jihomoravský
- Obec: Brno-venkov
- Motorka: 1190 ADV
- Rok výroby: 2016
Re: Pokec koutek
To asi budou 

-
- Kraj: Jihočeský
- Obec: Radenín
- Motorka: Honda ATAS
- Rok výroby: 2020
Dneska vyšel celkem slušnej cestopis na MCZ. ( Koudy,Mimo přečíst) Ty strasti mu nezávidím ale dal mi poučení, bo jsem měl v hledáčku soft zavazadla a Enduristan vypadal celkem obstojně, teda až na tu cenu
. A tady borec píše jakej je to šunt. Tak ty ne. Posílám dál, kdyby je náhodou někdo taky zamýšlel kupovat.

- Koudy01
- Obec: Brno-venkov
- Motorka: 1190 ADV
- Rok výroby: 2016
Tu je s typkem i rozhovor.
https://www.motoplky.cz/ondrej-vlk-o-vy ... redni-asii
Moc mi ale neni sympaticky to, jak to dela (z rozhovoru). Cestopis jsem necetl. Cestu vlastne nenaplanoval, dojel na cizi motorce za cizi penize,...Tim to nechci nijak zlehcit. Jen to neni muj salek kavy - cestovat takhle a za kazdou cenu.
To Pondelik je u me vetsi kalibr.
Od Havlíčka jsem četl knížku - výborná. Přečetl jsem ji na posezení. A to je taky pacient (v dobrým i špatným). Vůbec mě nepřekvapilo, že ho tam nechal se plácat ve strachu, vyhlásit pátrání atd...
https://www.motoplky.cz/ondrej-vlk-o-vy ... redni-asii
Moc mi ale neni sympaticky to, jak to dela (z rozhovoru). Cestopis jsem necetl. Cestu vlastne nenaplanoval, dojel na cizi motorce za cizi penize,...Tim to nechci nijak zlehcit. Jen to neni muj salek kavy - cestovat takhle a za kazdou cenu.
To Pondelik je u me vetsi kalibr.
Od Havlíčka jsem četl knížku - výborná. Přečetl jsem ji na posezení. A to je taky pacient (v dobrým i špatným). Vůbec mě nepřekvapilo, že ho tam nechal se plácat ve strachu, vyhlásit pátrání atd...
-
- Kraj: Jihočeský
- Obec: Radenín
- Motorka: Honda ATAS
- Rok výroby: 2020
Já to blbě napsal, má tam pár slušných POI bodů. Jinak souhlas, je trochu lehkovážný. Taky to mám jinak. Vždycky něco načtu ale "vyzobám" si jen to pro mojí potřebu.
- kozoroh1
- Kraj: Královehradecký
- Obec: Dvůr Králové nad Labem
- Motorka: XJ 650 T
- Rok výroby: 1982
Tak chlapci první kilometry letos okolo komína. Konečně krásný den. Ale Metzeler Tourence na sníh moc nejsou.
Jednou stopou, ale nesmí být vidět za mnou. To je lepší sedět na rybách, neboť čas strávený na rybách se do života nepočítá.
- Mexican
- Obec: Strelice
- Motorka: XJ600s
- Rok výroby: 2001
- Kontaktovat uživatele:
cece kam's to vyrazil Kozoroh? Ja som dneaka skladal gabion, tu v okoli Strelic po snehu ani pamiatke 

- KaBl58
- Kraj: Plzeňský
- Obec: Česká Kubice
- Motorka: XJ600 S Diversion
- Rok výroby: 1997
Dnes třetí vyjížďka v tomto roce. Pro slunečnici pro ptáčky do Obi.
- kozoroh1
- Obec: Dvůr Králové nad Labem
- Motorka: XJ 650 T
- Rok výroby: 1982
Se snad přestěhuju tam k vámMexican píše: sob 08. úno 2020 17:38:36 cece kam's to vyrazil Kozoroh? Ja som dneaka skladal gabion, tu v okoli Strelic po snehu ani pamiatke![]()

Jednou stopou, ale nesmí být vidět za mnou. To je lepší sedět na rybách, neboť čas strávený na rybách se do života nepočítá.
-
- Obec: Javornice
- Motorka: XJ600S
- Rok výroby: 2002
Čau chlapci, já minulou sobotu taky vyjel poprvé a dal jsem 100 kilačků a to nebylo po sněhu ani památky. Bylo krásných třináct stupňů
Z domova na Rozkoš a zpět no teď je u nás taky sníh.

- eMnatřetí
- Kraj: Moravskoslezký
- Obec: Hlučín
- Motorka: Yamaha Xj 900
- Rok výroby: 2000
ahoj Jardo ona každá jizda na motorce je krásná když působí rozkoš. V našem véku si myslím je nutno dobře zvážit podminky. Aneb když se revma zeptá:'' cos dělal v zimě?'' no jezdil na motorce přece. Jupí tys můj a já Tvé.bude znit odpověď. Ale nutno říct, že takový Kozoroh je adept na většího pacienta. Svojí nechuť k jízdě v dešti rozhání treninkem na sněhu.dost dobrý. Buď absťák nebo ryby neberou?bez urážky chlapi prosímJarin2 píše: ned 09. úno 2020 10:28:48 Čau chlapci, já minulou sobotu taky vyjel poprvé a dal jsem 100 kilačků a to nebylo po sněhu ani památky. Bylo krásných třináct stupňů![]()
![]()
Z domova na Rozkoš a zpět no teď je u nás taky sníh.
Svou cestou. Má to zmysel........ přece mě v tom nenecháte