Zadní tlumič - jízda ve dvou
- Koudy01
- Kraj: Jihomoravský
- Obec: Brno-venkov
- Motorka: XTZ690
- Rok výroby: 2021
Zadní tlumič - jízda ve dvou
Je tu někdo kdo provozuje šestistovku v tomto režimu (s baťůžkem a nějakou bagáží)? Jak často vám chodí tlumič na doraz?
- Mexican
- Obec: Strelice
- Motorka: XJ600s
- Rok výroby: 2001
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zadní tlumič - jízda ve dvou
sefko, ty mas ten Xj6 tkovy tlmic ze ano? Ja som minuly tyzden s 25kg vrecom a plnym topcasom (dalsich asi 10kg) trafil kanal a tiez siel zadny nadoraz. nastavenie mam na strednu hodnotu. Tiez uz pomaly uvazujem o vymene alebo aspon minimalne o posune k tvrdsiemu nastaveniu (o jednu poziciu)
- Koudy01
Prave mam no. A kdyz nalozim batuzka a nacvaknu kufry, lita mi to do dorazu na kazde trosku vetsi vlne nebo hrane ci rygolu. Na nejtvrdsi nastaveni. Bud jezdim vic jako prase nebo v Bosne a Cerne hore maji hodne zvlneny silnice. Tedka za ten vylet sem to mel na dorazu asi tak 30x, Z toho 10x to byla takova supa, ze se divim, ze vse vydrzelo (asi teda - jeste sem to nezkoumal).
Tlumic se zda byt OK. Neni to zadna zvykacka. Me s batuzkem i bagazi odhaduju celkem tak na 180 max 190 Kg.
Tlumic se zda byt OK. Neni to zadna zvykacka. Me s batuzkem i bagazi odhaduju celkem tak na 180 max 190 Kg.
- OTIS
- Obec: Brno
- Motorka: XJ 600N
To asi nebude v pořádku. Tak tam nainstaluj ten původní tlumič a vyzkoušej chování...
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
v Bosne mi to prave zvlnene vobec neprislo (skus pobaltie, to su vlny kamarade ak to ide nadoraz, moze byt oslabena pruzina. on ten diverzant asi nie je primarne stavany na dvoch pasazierov, tri kufre a nejaka ta drobna bagaz. asi bude musiet pani Koudyova zacat jazdit svojou
-
- Obec: Boskovice
- Motorka: XJR1200
- Rok výroby: 1997
Podobně jsem byl furt na dorazech ve dvou, dokud jsem nedal nový tlumiče (samo ssebou s pružinama), od té doby to doraz nepotkalo, předtím stačily brněnský kanály - a to jsme jaksi jiná váhová kategorie.
To Mexican: Ty vlny mají v pobalt jenom na okreskách (někdy jsou i bez asfaltu) ale hlavní tahy jsou lepší než u nás. V litvě jsem zažil vlny cca 5m délky a 0.5 výšky, při 140km/h a víc už se to dalo jenom po vrcholcích, horší byly rolety v Estonsku, to bylo jako jet po valše, oproti tomu je D1 dokonale rovná plocha...
To Mexican: Ty vlny mají v pobalt jenom na okreskách (někdy jsou i bez asfaltu) ale hlavní tahy jsou lepší než u nás. V litvě jsem zažil vlny cca 5m délky a 0.5 výšky, při 140km/h a víc už se to dalo jenom po vrcholcích, horší byly rolety v Estonsku, to bylo jako jet po valše, oproti tomu je D1 dokonale rovná plocha...
-
- Kraj: Moravskoslezký
- Obec: Petřvald
- Motorka: BMW R1150GSA,DL1000Vstrom
- Rok výroby: 2000
- Kontaktovat uživatele:
Prijedte tady na Karvinsko a uvidite co to jsou rolety a nase slavna D1 Ostrava-Bohumin
- Koudy01
.. a (ne)cesty. Napr. ted z Cerne hore.
Ale on ten tlumic uz bude mit taky zase cosi najeto, tak je mozny ze uz trochu ochabl. Zmetek. Pokud to teda v tomhle zatizeni neni u Diverzanta normalni.
OTIS> Starej nemám. Dal jsem ho na XJ týpkovi, co měl tlumič úplně KO. Tak mám jen ten KO.
Naposledy upravil(a) Koudy01 dne pon 19. srp 2019 21:12:21, celkem upraveno 3 x.
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
Koudy: to vyzera ako cesta z Radostic do Strelic.. nic extra