Koudy01 píše: stř 12. čer 2019 21:41:00 Hrabu se v Kamilově XJčku. Chtěl vyměnit rozvoďák, tak sem ho vyměnil a když už sem to tlačil z garáže na seřízení podtlaků, nějak mi to nechtělo zatáčet. Už to tlačení bylo nepříjemný. Zvedl sem teda předek do vzduchu a zkusil zatočit. Řízení v přímým směru totálně zaaretovaný(vytlačený) a i ve zbytku drahý strašně tuhý. Vrhl sem se teda ještě do výměny ložisek v krku a tam objevil to, proč tenhle příspěvek píšu. Zubatá matka dorvaná snad krumpáčem. Při povolování sem ohnul vratidlo z velké goly a trochu roztáhl díru pro golu na to mým klíči na krk a nic. Pomohlo až bušení kladivem přes majzl. Fakt hustý.
Zajímavý je, že si tam někdo hrál s krkem (chyběl tam i ten gumové kroužek mezi zubatýma matkama), ale do vidlí podle absolutně netknutých sestihranů víček a totální vody místo oleje uvnitř nikdo nikdy nelezl.
Tjó takhle jsem koupil. Letos jsem chtěl dělat vidle a skouknout krk, proto jsem bral od tebe i klíč. Protože jsem nejel na jiné velké motce, tak jsem neměl srovnání jestli jde ztuha. Abych to zvedl, to mne nějak nenapadlo. No ještě že jsi na to přišel. Díky, díky, díky.