Hmm
Pokec koutek
-
- Kraj: Královehradecký
- Obec: Dvůr Králové nad Labem
- Motorka: XJ 600
- Rok výroby: 1991
Re: Pokec koutek
-
Na sraz samozřejmě na iksjéčku, to jsme tu již řešiliPepadknl píše: úte 08. dub 2025 11:10:55 Mohl by s tím Milan přijet na sraz, aby všichni příznivci čínských mašin pochopili dílenskou propracovanost a preciznost. A ještě když Milan pojede na tomto tak já na Mazlíku a XJ zůstane opět v garáži. Tak jak celý rok
![]()
![]()
- xy
- Kraj: Středočeský
- Obec: Ouběnice, Hojšín
- Motorka: fzs 600, jawa 845,...,...
- Rok výroby: 1998
Škoda, rád bych si to pořádně prohlédl 
...a "upřímnost"...to mu jde, virtuálnímu znalci halušek, osobně mu ovšem nejsme dost dobří...

...a "upřímnost"...to mu jde, virtuálnímu znalci halušek, osobně mu ovšem nejsme dost dobří...
...kam nevidím, tam neletím...
-
- Obec: Benešov
- Motorka: Yamaha
- Rok výroby: 2019
Kouknul jsem na tech. parametry tohoto "zvláštního" stroje a některé jsou dosti "zvláštně zvláštní". Např. rozměr zadní pneu 310/35-18 jsem hodil do Googlu, ale na tento rozměr mi to žádnou pneu nenašlo? Tak nevím zda jsem jen málo hledal nebo se číňanovi povedl podobný faux pas jako CFmotu u 450, kdy místo 140/80-18 měly motorky 140/70-18 což nikdo nedělá
tak to zachraňoval dovozce, že 80 doplnil jako alternativní rozměr. 

- kozoroh1
- Motorka: XJ 650 T
- Rok výroby: 1982
Druhý odkaz https://www.custom-chrome-europe.com/en ... directed=1
https://kingtyre-shop.de/produkt/k99-310-35-r18/
Podobnou má i Kaufland
https://www.kaufland.cz/product/3345725 ... XUQAvD_BwE
https://kingtyre-shop.de/produkt/k99-310-35-r18/
Podobnou má i Kaufland

Jednou stopou, ale nesmí být vidět za mnou. To je lepší sedět na rybách, neboť čas strávený na rybách se do života nepočítá.
-
Též teď kókám zda mají. Ta druhá je přesně co mám, kingtyre. Tak cajk
a Kaufland (sic 300, to buřt, čísla moc neřeším ) to mě poser, kupim až půdu pro rohlíky
Než já to sjedu, to bude pěkných let...
a Kaufland (sic 300, to buřt, čísla moc neřeším ) to mě poser, kupim až půdu pro rohlíky
Než já to sjedu, to bude pěkných let...
- Koudy01
- Kraj: Jihomoravský
- Obec: Brno-venkov
- Motorka: 1190 ADV
- Rok výroby: 2016
Číňani ví, jak si od nás vzít peníze. Ta divná pneumatika na CF Moto nebyla tuším úplně levná a byla pouze činská. Jako tady u KingTyre. U toho CF moto se to naštěstí povedlo zvrátit, páč má docela silnou základnu majitelů. U Bendy asi těžko. Tak snad ta pneumatika aspoň chvilku vydrží a nebude musel Milan dávat každých 2000km 8000,- za gumu.JiriBN píše: úte 08. dub 2025 16:44:04 Kouknul jsem na tech. parametry tohoto "zvláštního" stroje a některé jsou dosti "zvláštně zvláštní". Např. rozměr zadní pneu 310/35-18 jsem hodil do Googlu, ale na tento rozměr mi to žádnou pneu nenašlo? Tak nevím zda jsem jen málo hledal nebo se číňanovi povedl podobný faux pas jako CFmotu u 450, kdy místo 140/80-18 měly motorky 140/70-18 což nikdo nedělátak to zachraňoval dovozce, že 80 doplnil jako alternativní rozměr.
![]()
Líbí se mi Milanovo vyjádření na Mexicanům příspěvek - pěkně gentlemansky. Užívej stroje

- Mexican
- Obec: Strelice
- Motorka: XJ600s
- Rok výroby: 2001
- Kontaktovat uživatele:
ja sa stretavam s tymi z vas s ktorymi si mam co povedatxy píše: úte 08. dub 2025 15:35:03 Škoda, rád bych si to pořádně prohlédl

a k uprimnosti ma viedli vychovou rodicia od detstva..Obludy od Westcoast choppers mi tiez prijdu odpudive. Takze este raz pardon za to, ze sa vsetci nevezieme v zivote na vlne placania sa po ramenach
- xy
- Obec: Ouběnice, Hojšín
- Motorka: fzs 600, jawa 845,...,...
- Rok výroby: 1998
...když jsme v tom pokec koutku, tak ještě jedna odpověď: možná kdybys sestoupil ze své povýšenosti mezi nás obyčejné, možná bys zjistil, že na XJ srazu může pokecat každý s každým, bez potřeby zjišťování společenského postavení, národnosti, politických názorů a nevím čeho ještě, prostě o společném koníčku, zálibě, životním stylu...
...můj pocit z fora je, že se odtud potkáváš spíš s tím, z koho máš prospěch...
...kazit někomu, koho ani neznáš, radost z nového stroje, který jsi ani neviděl, slovy o hnusu není upřímnost, ale nevychovanost - a k té tě doufám rodiče nevedli. I když, mohu se mýlit, v dnešní době může být i snobství dědičné...
...můj pocit z fora je, že se odtud potkáváš spíš s tím, z koho máš prospěch...
...kazit někomu, koho ani neznáš, radost z nového stroje, který jsi ani neviděl, slovy o hnusu není upřímnost, ale nevychovanost - a k té tě doufám rodiče nevedli. I když, mohu se mýlit, v dnešní době může být i snobství dědičné...
...kam nevidím, tam neletím...
- Koudy01
- Obec: Brno-venkov
- Motorka: 1190 ADV
- Rok výroby: 2016
Ono: "To je hnus", vyzní na internetu dost jinak, jak kdyz to clovek rekne u te motorky. Ja rikam o hodne motorkach, ze jsou hnus
Mexican pise, jak mluvi. Je v poho typek a nerekl bych, ze jen, kdyz neco potrebuje. Ale strani se. To je fakt. Ale nevim, jestli spatne. Kazdej velky akce nevyhledava.
Nedelal bych z komara velblouda
Je to motorka, ktera pobuřuje, vyniká. Tak asi je třeba brát i takovýhle reakce. A jak jsem psal - myslim, ze Milan to pobral hezky kulantne a gentlemansky. Mexican se vyjadril, jak mu huba narostla. To ostatne dela celou dobu a patri to k nemu

Nedelal bych z komara velblouda

Je to motorka, ktera pobuřuje, vyniká. Tak asi je třeba brát i takovýhle reakce. A jak jsem psal - myslim, ze Milan to pobral hezky kulantne a gentlemansky. Mexican se vyjadril, jak mu huba narostla. To ostatne dela celou dobu a patri to k nemu