Pokec koutek

Volná diskuze o všem.
Odpovědět
javim
Kraj: Zlínský
Obec: Lešná
Motorka: Yamaha XJ [69]00S
Rok výroby: 1996

Re: Pokec koutek

Příspěvek od javim »

kozoroh1 píše: pon 11. lis 2024 18:41:59 Můj mobil nepodporuje 5G.
Neplést 5G mobilní sítě jakožto nástupce 4G (LTE) vs 5GHz WiFi standart IEEE 802.11a a odvozeniny. Pochybuji, že ten display potřebuje funkční 5G, spíše jede na 5GHz WiFi. Ještě by mohl vyžadovat WiFi 5 (IEEE 802.11ac)
Ale mít v dnešní době mobil bez 5GHz WiFi je celkem rarita ...
Ten starej paprika co má takovou mladou ...

Já bych si s dovolením také vzal ...
kozoroh1
Kraj: Královehradecký
Obec: Dvůr Králové nad Labem
Motorka: XJ 650 T
Rok výroby: 1982

Příspěvek od kozoroh1 »

javim píše: úte 12. lis 2024 6:23:23
kozoroh1 píše: pon 11. lis 2024 18:41:59 Můj mobil nepodporuje 5G.
Neplést 5G mobilní sítě jakožto nástupce 4G (LTE) vs 5GHz WiFi standart IEEE 802.11a a odvozeniny. Pochybuji, že ten display potřebuje funkční 5G, spíše jede na 5GHz WiFi. Ještě by mohl vyžadovat WiFi 5 (IEEE 802.11ac)
Ale mít v dnešní době mobil bez 5GHz WiFi je celkem rarita ...
Jo jo jo, samozřejmě WiFi. Mám raritní mobil z roku 20, model 19.
Jednou stopou, ale nesmí být vidět za mnou. To je lepší sedět na rybách, neboť čas strávený na rybách se do života nepočítá.
Kodl
Kraj: Jihomoravský
Obec: Boskovice
Motorka: XJR1200
Rok výroby: 1997

Příspěvek od Kodl »

Jak jsi to dokázal? Mě ty čínský shity dycky do dvou let odejdou, tj problém zastaralýho HW za mě vyřešili v číně nízkou kvalitou výroby a SW kurvítkama. Ten současnej má SW problém se zapínacím tlačítkem. Ne špatná tlačítko mechanicky, ale SW nereaguje na povel od sepnutýho kontaktu, když se mu nechce. Tak to zatím obcházím aplikací na odemčení mobilu gestem. Už jsem ten krám chtěl několikrát rozmlátit, a zatím mám rozbitou hranu stolu :roll:
Jenom poslední 4ks, co si pamatuju: 1.) shořela baterka, naštěstí ne barák 2.) odešlo podsvícení displeje, jinak funkční 3.) SW problém s mikrofonem. Destičku s mikrofonem jsem vyměnil, mikrofon netelefonuje, ani po system default resetu, ale třeba záznam zvuku funguje dobře. 4.) Sw problém se zapínacím tlačítkem. Momentálně v řešení. Uvažuju o telefonu s linuxem. Ale to už budou sledovací auta tajnejch služeb kolem baráku furt :lol:
Dokud jsem používal tlačítkovej Samsung B2710 Obrázek tak mi na deset let stačily tři, pořád stejný. Mail mi na tom fungoval, web trochu s omezením, navigace jak silniční tak turistická taky, akorát neměl wifi a na ten malej displej už nevidím...
kozoroh1

Příspěvek od kozoroh1 »

Já mám leta Motorolu One Zoom. Onehdá jeden z nejlepších fotomobilů do 5000 kč. Maká pořád skvěle, fotí výtečně. Kdyby měl WiFi 5G, tak bych neměnil. Myslím, že mu celkem nakládám a spokojenost. Na ty jejich gesta jsem si tak zvykl, že už nic jinýho nechci.
Jednou stopou, ale nesmí být vidět za mnou. To je lepší sedět na rybách, neboť čas strávený na rybách se do života nepočítá.
kozoroh1

Příspěvek od kozoroh1 »

Co vůbec mexican, ještě se toulá po Turecku?
Odpovědět