Pokec koutek

Volná diskuze o všem.
Odpovědět
kozoroh1
Kraj: Královehradecký
Obec: Dvůr Králové nad Labem
Motorka: XJ 650 T
Rok výroby: 1982

Re: Pokec koutek

Příspěvek od kozoroh1 »

javim píše: pát 08. lis 2024 20:47:41 Tak šup, už to vyjeď otestovat... Taky nad tím přemýšlím, tak ať nekupuji zajíce v pytli ;)
Na mě nemusíš čekat, ten týpek to popsal na jedničku.
Jednou stopou, ale nesmí být vidět za mnou. To je lepší sedět na rybách, neboť čas strávený na rybách se do života nepočítá.
javim
Kraj: Zlínský
Obec: Lešná
Motorka: Yamaha XJ [69]00S
Rok výroby: 1996

Příspěvek od javim »

Já vím ... přesně tohle video jsem taky viděl, ale tebe považuji za důvryhodnějšího :)
Ten starej paprika co má takovou mladou ...

Já bych si s dovolením také vzal ...
kozoroh1

Příspěvek od kozoroh1 »

javim píše: sob 09. lis 2024 8:19:32 Já vím ... přesně tohle video jsem taky viděl, ale tebe považuji za důvryhodnějšího :)
No, první co neřekl je, že je android auto kompatibilní se systémy Android 11 a vyšší ☝️☝️☝️
Jednou stopou, ale nesmí být vidět za mnou. To je lepší sedět na rybách, neboť čas strávený na rybách se do života nepočítá.
xy
Kraj: Středočeský
Obec: Ouběnice, Hojšín
Motorka: fzs 600, jawa 845,...,...
Rok výroby: 1998

Příspěvek od xy »

...a není to pořád "navigace mobilem", čili předpoklad stejných problémů?
...já zas přemýšlím nad motonavigací, Zumo mi na ty moje tři cesty s pevným cílem za rok přijde zbytečně drahé, tak Navitel?
...kam nevidím, tam neletím...
mimo
Kraj: Liberecký
Obec: Nová Ves
Motorka: kouzelná
Rok výroby: 1997
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mimo »

Navitel mám občas se kousne a na slunku vidíš píču
kozoroh1

Příspěvek od kozoroh1 »

xy píše: sob 09. lis 2024 19:53:50 ...a není to pořád "navigace mobilem", čili předpoklad stejných problémů?
...já zas přemýšlím nad motonavigací, Zumo mi na ty moje tři cesty s pevným cílem za rok přijde zbytečně drahé, tak Navitel?
Je to pořád navigace mobilem. Nevím proč, ale mě se neustále odpojovala od kecafonu. Druhý mobil se mi zase nestíhal přes kabel dobíjet. Toto je napojeno přímo na motorku, takže i kdyby to přestalo žvanit, tak to uvidím.
Jezdil jsem s jedním i druhým mrtě dlouho a makalo to oboje. Najednou prostě NE. Ani jeden. :oops: Pod Nemrutem jsem se zeptal pana domácího jestli můžu vzlítnout s dronem, že to bude pecka záběr u něj ze "dvorka" až k hoře. Byl natěšenej. Normálně jsem s ním lítal. A najednou se odpojil od mobilu a letěl jsem tak víš kam. Divné. V Bulharsku letěl, v Řecku letěl, najednou Turecko a nic. Mě tak nasral, že kdyby nebyl Pepy, tak je v popelnici :(
Mobilem navigace a displej na motorce jsem viděl jako nadějnou variantu. V mobilu mám placeného Sygica, Mapy.cz a google maps.
Pepa má TomTom za mrdu a ono se ti tam uklepou dotyky při nasazování a zase ho... Ne že by jsme v Turecku navigaci potřebovali :D ale jezdili jsme podle toho co komu chvíli fungovalo.
Koudy01
Kraj: Jihomoravský
Obec: Brno-venkov
Motorka: XTZ690
Rok výroby: 2021

Příspěvek od Koudy01 »

S tím nenabíjením mobilů taky občas bojujeme. Někdy to bylo kabelem, někdy adaptérem, jindy se mobil přehříval nebo byl zanešenej konektor nabíjení a to dlouhý nabíjení prostě nedal. Případně nějaká kombinace více těchto faktorů. Ve všech případech to ráno normálně nabijí - žádnej problém. Ale během dne to přestane a hotovo.

Ty displeje by mohla být cesta, protože mobil bez rozsvícenýho displeje vydrží na baterku navigovat opravdu dlouho. Když jsem měl motorku se zrcadlením navi z mobilu na displej, tak jsem vůbec nikdy nepotřeboval mobil přes den dobíjet. Ten jsem měl celý dny v náprsní kapse, kde jel na baterku a pohoda.
mirra99
Kraj: Jihomoravský
Obec: Břeclav
Motorka: Xj900
Rok výroby: 1995

Příspěvek od mirra99 »

Nabíjení za jízdy je zlo. Tak dlouho sem se s tím zbytečně zabýval až sem si oblíbil navigaci hlasovou bez displeje. Telefon v klidu vydrží celý den a navíc sem tam jako bonus je cesta dobrodružnější :lol:
kozoroh1

Příspěvek od kozoroh1 »

Jo jo. Mě ale, po třeba 20 minutách přestala kecat. Vyjel jsem z města kde makala. Jeďte po silnici 50 kilometrů. Za 50 km čekáš hlášku a ono nic. Vytáhneš mobil zkusíš muziku a maká, tak proč ne hlas z navigace??? Dáš překontrolovat trasu, spustíš a zas to chvíli maká.
Se starým Samsungem jsem jezdil léta ve futrálu a stíhal se o dobíjet. Ale teď už na něm mapy.cz nefungují. Prý přístroj není kompatibilní s aplikací.
kozoroh1

Příspěvek od kozoroh1 »

Tak už vím, proč se mi https://www.youtube.com/watch?v=F1XfWv05fhY nepřipojí bezdrátově k mobilu abych mohl jet přes Androidauto. Můj mobil nepodporuje 5G. Takže hledám Motorolu se stejně kvalitním foťákem. Info pro ty, kteří by zvažovali koupi něčeho podobného.
Odpovědět