Koudy01 píše: pon 31. črc 2023 7:16:19 OTIS> Sis to Německo nějak oblíbil. To už tam jedeš aspoň potřetí ne?
Po 4. Jo líbí se mně tam a vyhovuje ta kultura na silnicích

Koudy01 píše: pon 31. črc 2023 7:16:19 OTIS> Sis to Německo nějak oblíbil. To už tam jedeš aspoň potřetí ne?
Tak to se to bude líbit i kultura na silnicích v Litvě. Nějak čím jsem starší, tím víc mě kultura na silnicích nevyhovuje.OTIS píše: pon 31. črc 2023 18:04:10Koudy01 píše: pon 31. črc 2023 7:16:19 OTIS> Sis to Německo nějak oblíbil. To už tam jedeš aspoň potřetí ne?
Po 4. Jo líbí se mně tam a vyhovuje ta kultura na silnicíchTeď bude vzhledem k časově omezené dovolené něco menšího, ale příští rok snad klapne min. 12 dní v tahu, tak bych rád po Franci, Belgii, Nizozemsku a Dánsku rád odfajfknul i pobřeží Německa…
Tak je to spravne, každý si má cestovat kam ho zvědavost táhne. Taky nikomu nic nevnucuju, to neeOTIS píše: pon 31. črc 2023 20:28:55 Asi je otázkou, co si pod tou kulturou vlastně přestavujeme…? To co sem tady zachytil z tvé cesty Litvou, tak to mně hodně připomíná Belgii a k takové kultuře se rozhodně nehlásímKaždopádně já si budu jezdit podle svých přestav a nikomu nic nevnucuju
![]()