Ahoj, tento víkend jsme vyzkoušeli tuhle aplikaci a musím říct, že spokojenost. Tedy náhodou jsme na vybraném pozemku o rozloze tak cca dva hektary byli úplně sami a nikdo nerušil. Kraj lesa nad vesničkou Ráječko, strojově vysečeno, přístup velice lehký off, krásný výhled do údolí. Spousta POI bodů v okolí.
O samotné aplikaci si můžete vygůglovat.
Je třeba si uvědomit, že se nejedná o kempy s jejich nabídkou a službami! Tady mi trošku chyběla voda. Ale není problém aby jedna motka se pro nějakou zásobu neotočila. Je dobré mít základní kempink vybavení, já ocenil svou solární sprchu v tomhle počasí. Klid, pohoda, malý gril ( dřeva na dvacet let)), suché wc.
Majitel velký sympoš dorazil na kuk v pátek, nabídl autobaterii na osvětlení (nebylo třeba).
Třeba počítat s nějakým místem v kufrech na odvezení veškerého odpadu/bordelu.
Cena směšná, počítá se jen stan, žádný motky,lidi atd...
Můj osobní názor: mohu doporučit.
Pro šampóny,fifleny tedy né. Není elektřina, voda je jen klid...
Aplikace " Bez Kempu"
- KaBl58
- Kraj: Plzeňský
- Obec: Česká Kubice
- Motorka: XJ600 S Diversion
- Rok výroby: 1997
Re: Aplikace " Bez Kempu"
Prosím tě kde je ke stažení appka, když aplikace. Já vím jen o webu a FB - bezkempu.Michal píše: ↑pon 21. čer 2021 8:36:42 Ahoj, tento víkend jsme vyzkoušeli tuhle aplikaci a musím říct, že spokojenost. Tedy náhodou jsme na vybraném pozemku o rozloze tak cca dva hektary byli úplně sami a nikdo nerušil. Kraj lesa nad vesničkou Ráječko, strojově vysečeno, přístup velice lehký off, krásný výhled do údolí. Spousta POI bodů v okolí.
O samotné aplikaci si můžete vygůglovat.
Je třeba si uvědomit, že se nejedná o kempy s jejich nabídkou a službami! Tady mi trošku chyběla voda. Ale není problém aby jedna motka se pro nějakou zásobu neotočila. Je dobré mít základní kempink vybavení, já ocenil svou solární sprchu v tomhle počasí. Klid, pohoda, malý gril ( dřeva na dvacet let)), suché wc.
Majitel velký sympoš dorazil na kuk v pátek, nabídl autobaterii na osvětlení (nebylo třeba).
Třeba počítat s nějakým místem v kufrech na odvezení veškerého odpadu/bordelu.
Cena směšná, počítá se jen stan, žádný motky,lidi atd...
Můj osobní názor: mohu doporučit.
Pro šampóny,fifleny tedy né. Není elektřina, voda je jen klid...
-
- Kraj: Jihomoravský
- Obec: Boskovice
- Motorka: XJR1200
To už jsi mohl zakempovat u mě na zahradě, o 15km dál, dětem jsem postavil i domeček, kterej je nezajímá, ve kterým je patrová postel, ale na druhou stranu, je to uprostřed města, a nebo tě ubytovat třeba tady: http://www.ok2r.cz/ srub z pražců, ale vevnitř palubky, tekoucí voda (ze sudu) a elektriky kdo kolik chce...
-
- Kraj: Jihočeský
- Obec: Radenín
- Motorka: Honda ATAS
- Rok výroby: 2020
Prosím tě kde je ke stažení appka, když aplikace. Já vím jen o webu a FB - bezkempu
Na jejich stránkách " Mapa útěku" je nabídka: přidat aplikaci na plochu.
Karle to by nebylo ono .
Na jejich stránkách " Mapa útěku" je nabídka: přidat aplikaci na plochu.
Karle to by nebylo ono .
- KaBl58
Asi jsem nějaký Gogo. Ani v PC, ani v tlf jsem nic takového na jejich stránkách nenašel. A to jsem se i zaregistroval.
- KaBl58
Ok už jo. Bylo to tím že v tlf nepoužívám prohlížeč Google ale Operu. Po prohlednuti obrázku jsem na chvíli Google zaktivoval a nainstaloval a deaktivovat Google.
-
- Kraj: Jihomoravský
- Obec: Boskovice
- Motorka: XJR1200
jo, stejně to nejde ani ve firefoxu, ale mě stačí odkaz na stránku, já nemusím mít na všechno appku..