Řešil sem chrániče kolen u více riflí. Přestože mám možnost nastavovat polohu, nepodařilo se mně dosáhnout toho, aby chrániče seděly v ideální pozici pro ochranu kolen.
Pořídil sem tyto a už nějakou dobu testuju: https://www.oblecenipromotorkare.cz/chr ... -lite.html
Naprosto splnily moje očekávání – jak bylo psáno v recenzích, jsou tak pohodlné a dobře sedí, že o nich prakticky nevím. Hodí i pod klasické rifle, pokud jsou volnějšího střihu.
Velikost je pro mě akorát, asi by držely i bez těch fixačních popruhů, síťovina je hodně pružná. Ale nevím, zda to bude pohodlné i u jedinců, co mají pořádné "polínka"...
Chrániče kolen
- Mexican
- Kraj: Jihomoravský
- Obec: Strelice
- Motorka: XJ600s
- Rok výroby: 2001
- Kontaktovat uživatele:
Re: Chrániče kolen
tak tieto presne som objednal Otisi
a verim ze aj ty aj ja budeme spokojni
a verim ze aj ty aj ja budeme spokojni
-
- Kraj: Jihočeský
- Obec: Radenín
- Motorka: Honda ATAS
- Rok výroby: 2020
Dobrej typ. Míšovi tedy chrániče v jeansech sedí, při nákupu dbám na všechny aspekty. Mám MBW, kupuji v Hluboké a je i možnost si sednout na svou motku, nebo jen simulace na židli.
Ještě by to kluci chtělo crash test jestli se to nesveze, neposune
Ještě by to kluci chtělo crash test jestli se to nesveze, neposune
- OTIS
- Obec: Brno
- Motorka: XJ 600N
Míša asi cvičí ajrobýk a má dokonalé tvary Taky mám MBW, testoval sem je před koupí i na moto a zdálo se to být OK - ono se to začalo projevovat až při delší jízdě, když chrániče začaly vyjíždět nad kolena. Aktuálně mám velikost gatí 50, ale měl sem i 54 a všechny mají ty kapsy na chrániče moc vysoko.
Ale tyto chrániče sedí dokonale a jsou i robustnější než origo v riflách
Ale tyto chrániče sedí dokonale a jsou i robustnější než origo v riflách
-
- Kraj: Jihočeský
- Obec: Radenín
- Motorka: Honda ATAS
- Rok výroby: 2020
No tvl Otisu já a cvičit, co kdyby mě u toho někdo chytil Fakt to sedí a jestli ty nemáš konfekční postavu, tak potom nikdo.
Jest faktem, že po přesunutí výroby z ČR do tuším Pákistánu se trochu zhoršili. Bundy jsem vyzkoušel snad všechny, nakonec sedla jedna ale bez teplé vložky, co kus to originál. Vložku tedy jen v případě sebeobrany
Pánové nejhlavnější je aby vám to slušelo, jestli to funguje, je zcela nepodstatné
Chce to pořádně vyzkoušet. Pozor na prací teplotu, se to sráží hlavně přes zimu v pase
Jest faktem, že po přesunutí výroby z ČR do tuším Pákistánu se trochu zhoršili. Bundy jsem vyzkoušel snad všechny, nakonec sedla jedna ale bez teplé vložky, co kus to originál. Vložku tedy jen v případě sebeobrany
Pánové nejhlavnější je aby vám to slušelo, jestli to funguje, je zcela nepodstatné
Chce to pořádně vyzkoušet. Pozor na prací teplotu, se to sráží hlavně přes zimu v pase
- Mexican
- Obec: Strelice
- Motorka: XJ600s
- Kontaktovat uživatele:
ja mam Trilobite, myslim 661 a som s nimi spokojny. Ale na lavej nohe proste ten chranic nedokazem nastavit k plnej spokojnosti. K tomu este dost chodim (preto je u man vyraz mototuristika opodstatneny) a celkom trpim s chranicmi a nie vzdy sa mi chce preobliekat. Takto planujem stiahnut tie nakoleniky knox a parada. Som rad, ze sa Otisovi osvedcili a presvedcil ma ze som objednal dobre. takze dikec sefe !
-
- Kraj: Moravskoslezký
- Obec: Jeseník nad Odrou
- Motorka: XJ600S
Já mám 4SR Sport Club a ty mají uvnitř pružnou nohavičku s chráničem (který můžu výškově nastavit), defakto jsou to rifle s tím na co odkazuje OTIS.
Sedí to perfektně.
Sedí to perfektně.