Pokec koutek
-
- Kraj: Středočeský
- Obec: Kublov
- Motorka: XJ600
- Rok výroby: 1998
Re: Mimosezónní motorkářské uspokojení
I dnes to parádně šlo, musel jsem využít krásného dopoledne a slunce. A samozřejmě ten podklad A za chvilu to vyměním za běžky
Tak co Duro, na co dávat RZ do depozitu
Když jsem vyjížděl, tak byly 3 pod nulo.
Jura
Tak co Duro, na co dávat RZ do depozitu
Když jsem vyjížděl, tak byly 3 pod nulo.
Jura
-
- Kraj: Prešovský
- Obec: Poprad
- Motorka: Yamaha XJ900S GT
Tak vidim, ze na to ides od lesa... ja som najskor pozhanal elektricku dvojplatnicku, ale teraz som to ponal profesionalne... za 25 Evri som zohnal dvojplechovu elektricku kuchynsku ruru s vrtulkou znacky WHIRLPOOL... To sa mi bude dat piect kartre jedna basen... ma to aj teplomer takze prosto profi....Koudy01 píše: ↑úte 16. led 2018 19:54:05 Tak vcera sem se do toho konecne pustil
http://otouchek.rajce.idnes.cz/Jawa_555_1962/
1.jpg
4.jpg
6.jpg
LEN KURNA STALE NIE A NIE NAJST NIKDE CHUT DO ROBOTY... Nezna niekto kde ju dostat
DuroM
Aj ked ideme len styria, aj tak sa viem ztratit...(prosto individualista), nastastie vecer sa zasa najdem. "HEJ, ZVODY... nelestim aj tak ma zasa zleje moj mrak po Fantozzim
-
- Kraj: Prešovský
- Obec: Poprad
- Motorka: Yamaha XJ900S GT
Tak znas chlope... okrem JAWY, ktora je v sucasnosti rozobrata, nemam nic na com by sa do LESA dalo ist (aj ked MIMO so svojou XJckou bol sna d uz vsade). A na XJ900 s tou mojou sirokou kaotazou to nerisknem a s Suzuckou sa k lesu ani nedostanem a keby lahla tak ju budem dvihat OJOJOJJJJ.
Stacilo mi minuly rok ked som siel na stretko ku Felikemu a musel som na Certovici stat, bo som mal tak zasnezene plexi, ze som videl len tie bielel sracky.
DuroM
P.S.: Pre Jarina... chlapcom sa to keca ked sa motaju kolo Brna alebo Prahy... cooo, ale keby sa vozili u nas na severe... hned by boli kludnejsi. Teraz im tam drblo trocha snehu a boli ako nasi Blavaci. %cm snehy a Ti namensi ludia na Slovensku t.j. Blavaci ho maju az po kokokokoko.
Aj ked ideme len styria, aj tak sa viem ztratit...(prosto individualista), nastastie vecer sa zasa najdem. "HEJ, ZVODY... nelestim aj tak ma zasa zleje moj mrak po Fantozzim
- Koudy01
- Kraj: Jihomoravský
- Obec: Brno-venkov
- Motorka: XTZ690
- Rok výroby: 2021
S tim mam taky problem. Ted sem tu chut dostal, tak toho musim vyuzit. Si asi vezmu volno v praci, abych to stihl dodelat, nez me to zase prejdeLEN KURNA STALE NIE A NIE NAJST NIKDE CHUT DO ROBOTY... Nezna niekto kde ju dostat
-
- Obec: Boskovice
- Motorka: XJR1200
- Rok výroby: 1997
Sem se díval na fotky kártrů z fichtla, a nikdy jsem neměl ten pravej bez rozbité přepážky mezi magnetem a řetězovým kolečkem - od různýho přeskakování a trhání vytahanejch řetězů - to tak bylo, nebo je to renovovaný?
A co ty korky, vaříš, vaříš?
A co ty korky, vaříš, vaříš?
- Koudy01
- Obec: Brno-venkov
- Motorka: XTZ690
- Rok výroby: 2021
No, mam doma bud cely motory nebo jen kartery tak na 5-7 motoru a pokud si to dobre vybavuju, tak bez prepazky je jen jeden. Za to mam ulamany zebra na hlave a dneska mne vypadl valec z ruky, tak uz i na valcu. Nastesti spodni.
Korky sem nevaril. To se vari, aby to zmeklo a slo to tam dat ne? Mne to slo i bez vareni.
Korky sem nevaril. To se vari, aby to zmeklo a slo to tam dat ne? Mne to slo i bez vareni.
-
- Kraj: Moravskoslezký
- Obec: Ostrava
- Motorka: XJ600S Diversion
- Rok výroby: 1992
Já jsem pro.. Foceno kdesi před Chebem..
-
- Kraj: Moravskoslezký
- Obec: Ostrava
- Motorka: XJ600S Diversion
- Rok výroby: 1992
Mohl jsi ještě nalakovat válecKoudy01 píše: ↑čtv 18. led 2018 20:38:44 No, mam doma bud cely motory nebo jen kartery tak na 5-7 motoru a pokud si to dobre vybavuju, tak bez prepazky je jen jeden. Za to mam ulamany zebra na hlave a dneska mne vypadl valec z ruky, tak uz i na valcu. Nastesti spodni.
1.jpg
2.jpg
3.jpg