Trochu odjinud: Včera jsem měl možnost odzkoušet tohle:
https://www.unicooltech.cz/sur-ron-storm-bee-22500w/
Protáhl jsem to po lesních cestách, kousek i po asfaltu - byly na tom obutý "cenduro" gumy, takže v terénu jsem si ve stoupáních často hrábl i na stupeň "eco" , tam bych řekl že tenhle strojek patří, do rychlosti 60km/h je to schopný i pěknýho nášupu s pozvednutím předního kola, a to pořád na režim eco nebo nebo rain... Na silnici pouze dobrý, asi taky proto, že podvozek byl na moji váhu nastavenej hodně na měko, ale 100km/h to jede a nebojí se to zatáček. Určitě to jede víc než běžný 125ccm čtyřtakty jako Blata a pod. Vzhledem k tomu, že jsem to měl půjčený, tak jsem to neprotáhl po MX trati, ale asi by to prošlo, tj motorka zvládne víc než jezdec...
Ve srovnání s KTM E-XC, kterou jsem měl v rukách někdy z podzimu, tohle jede jak z praku, i bez sport, nedejbože turbo módu. KTM jsem si musel hned přepnout na plnej výkon, aby se aspoň trovhu pohnula. Naopak podvozkově je KTM možná drobek horší, ale neměl jsem možnost Storm Bee naladit podle sebe, tj není to relevantní srovnání. Asi rozbiju prasátko a začínám šetřit na novou hračku, i když ta cenovka je hodně extrémní, na čínskej výrobek

Zpracování bych hodnotil jako dost dobrý, srovnatelný s KTM, u které se najdou až trochu výstřelky v hermetickým spojení baterky s motorem - to tady není nutný, jede to na 90V, tj krom úplnýho utopení by neměl nastat problém, naopak KTM má 300V systém.
Druhá stránka věci je, že skoro 50% baterky jsem vyždímal za cca 30 minut - 20 minut fakt prudký stoupání, poměrně rychle po polňačkách, a 10 minut "pořád plnej" na turbo na silnici - i nějaký auta jsem předjel

Údajně je to schpný na "eko" po městě najezdit 100km, což by +- odpovídalo mejm zkušenostem s el. pitbike, ale kdo to může vydržet, jet pomaly anevyužít potenciálu zrychlení, že jo... Nabíječka má skoro 1kW výkonu, tj za 4 hodiny je to nabitý na 90%, což by pro leckoho mohlo být zajímavý i na dojíždění do práce.