Juro paleček.
Nooo a konečně jsou k vidění nějaké fotečky. Jste na ně nějací skoupí.

na Ještědu a nestavil ses?Jurapee píše: ned 09. kvě 2021 20:30:02 Dnes krásnej vejlet za sluníčkem, sněhem na Špindlerovu boudu (do Polska jsme nemohli, nemáme test, tak jsme to otočili, ona ta stezka byla stejně pod sněhem )
a a opět za sluníčkem na Ještěd![]()
![]()
Bez 10 km to bylo 500![]()
Špindlerovka.jpegJeštěd.jpeg
Ahoj, myslel jsem na tebe, ale bylo nás vícero a zvolili kapku jižnější cestu. Počítám, že se uvidíme u Svaté Kateřinymimo píše: úte 11. kvě 2021 14:46:28na Ještědu a nestavil ses?Jurapee píše: ned 09. kvě 2021 20:30:02 Dnes krásnej vejlet za sluníčkem, sněhem na Špindlerovu boudu (do Polska jsme nemohli, nemáme test, tak jsme to otočili, ona ta stezka byla stejně pod sněhem )
![]()
Špindlerovka.jpegJeštěd.jpeg![]()
![]()
![]()
![]()
právě jsem se poblinkal co to je za hrůzu hrůz???
tak jako výmluva to opravdu nezabralo, na kafe jste se mohli stavitJurapee píše: úte 11. kvě 2021 15:22:03Ahoj, myslel jsem na tebe, ale bylo nás vícero a zvolili kapku jižnější cestu. Počítám, že se uvidíme u Svaté Kateřinymimo píše: úte 11. kvě 2021 14:46:28na Ještědu a nestavil ses?Jurapee píše: ned 09. kvě 2021 20:30:02 Dnes krásnej vejlet za sluníčkem, sněhem na Špindlerovu boudu (do Polska jsme nemohli, nemáme test, tak jsme to otočili, ona ta stezka byla stejně pod sněhem )
![]()
Špindlerovka.jpegJeštěd.jpeg![]()
![]()
![]()
![]()
a moc se na všechny těším.
Vím, že to jako výmluva neobstálo, tak se ještě co nejuctivěji omlouvám![]()
![]()
tobě i paní domu.
Tak příště i s mou punkovou bandou![]()
![]()
![]()
J.