...holt přebíráš mimovu cenu za dojezd na správné místo ve špatném termínu...

Jéééé to jsem rád, že se našel nástupce. Velikou radostí předávám putovní Mímovu cenu a gratuluji.kozoroh1 píše: pát 06. bře 2020 22:04:36 Do prdele. Teď na to koukám zpětně. No to jsem debil. Já počítal se sobotou. No to je hezký. Tak to tam zas zítra budeme sedět sami my. Sakra. No zítra odjíždíme v 10 ze Dvora. Po 12 u Bárta, mezi 17 - 18 v Bogotě. moooc hezky jsem to naplánoval.Kurvaaaaaa. No hlavně že mám v Bystrci zamluvené ubytování ze soboty na neděli
![]()
![]()
a domlouval jsem to kvůli tomu, že se tam sejdeme.
Právě, že vypínám telefon, když mi skončí služba. A to bylo v pátek ve 14:00. Za týden služby bys s tím telefonem šlehl o zem. Odpovídal jsem Otisovi o půl páté, že dorazíme mezi 17-18. Ale to už jsem psal o sobotě. A telefon vypnutý v kabátě. Na zmeškané hovory jsem přišel až ráno, když jsem vyzvedával Pepu s Milanen. A pak jsem volal tobě, protože jsem tam měl zmeškané hovory. Tebe mám uloženého. Ještě jedno číslo mi volalo, ale tam jsem nevolal, myslel jsem, že to je zas nějaký překupník.Koudy01 píše: úte 10. bře 2020 20:55:05 Sme ti třikrát volali a ty nic. Ale na forum si psal. V pátek v sedm večer odkládáš telefon nebo co?