Motosalon 2020
- xy
- Kraj: Středočeský
- Obec: Ouběnice, Hojšín
- Motorka: fzs 600, jawa 845,...,...
- Rok výroby: 1998
Re: Motosalon 2020
...To je tedy Péťo smůla, vyhlíželi jsme vás celý večer, bylo tu několikrát zopakováno že v pátek
...holt přebíráš mimovu cenu za dojezd na správné místo ve špatném termínu...
...holt přebíráš mimovu cenu za dojezd na správné místo ve špatném termínu...
...kam nevidím, tam neletím...
-
- Kraj: Moravskoslezký
- Obec: Petřvald
- Motorka: BMW R1150GSA,DL1000Vstrom
- Rok výroby: 2000
- Kontaktovat uživatele:
Pratele bylo to velmi poeticke, uz dlouho jsem si tak krasne nepomluvil, omlouvam se vsem, ktere jsem nepustil ke slovu a koudymu to priste dopovim s tou plosinou
Ja ted sedim v minipivovaru "schrot" a ladim formu na zitrek , kdy rad privitam bludicky srazu
Trubkam zdar
Ja ted sedim v minipivovaru "schrot" a ladim formu na zitrek , kdy rad privitam bludicky srazu
Trubkam zdar
-
- Kraj: Jihomoravský
- Obec: Boskovice
- Motorka: XJR1200
- Rok výroby: 1997
Mě se asi kvůli chybě SW pokusily ČD po cestě domů uvařit - podle teploměru v telefonu 38°C na stolku u otevřenýho okna, takže jsem během té hodiny ve vlaku zase dostal žízeň...
- xy
- Kraj: Středočeský
- Obec: Ouběnice, Hojšín
- Motorka: fzs 600, jawa 845,...,...
- Rok výroby: 1998
My hlásíme návrat z "podzimnějarního výstavominisrazu", děkujeme Otisovi za organizaci setkání, zúčastněným za milou společnost, zdravíme zbloudilé. ..a jdeme ladit formu na noční službu...
...kam nevidím, tam neletím...
- Koudy01
- Obec: Brno-venkov
- Motorka: XTZ690
- Rok výroby: 2021
Taky děkuji. Bylo fajn s vámi posedět
-
- Kraj: Liberecký
- Obec: Nová Ves
- Motorka: kouzelná
- Rok výroby: 1997
- Kontaktovat uživatele:
Jéééé to jsem rád, že se našel nástupce. Velikou radostí předávám putovní Mímovu cenu a gratuluji.kozoroh1 píše: ↑pát 06. bře 2020 22:04:36 Do prdele. Teď na to koukám zpětně. No to jsem debil. Já počítal se sobotou. No to je hezký. Tak to tam zas zítra budeme sedět sami my. Sakra. No zítra odjíždíme v 10 ze Dvora. Po 12 u Bárta, mezi 17 - 18 v Bogotě. moooc hezky jsem to naplánoval. Kurvaaaaaa. No hlavně že mám v Bystrci zamluvené ubytování ze soboty na neděli a domlouval jsem to kvůli tomu, že se tam sejdeme.
Jsem zvědav kdo bude příště. Asi nechám vyrobit nějaký pohárek, na který budem lepit štítky s jmény
- kozoroh1
- Kraj: Královehradecký
- Obec: Dvůr Králové nad Labem
- Motorka: XJ 650 T
- Rok výroby: 1982
Jéééé to jsem rád, že se našel nástupce. Velikou radostí předávám putovní Mímovu cenu a gratuluji.
Jsem zvědav kdo bude příště. Asi nechám vyrobit nějaký pohárek, na který budem lepit štítky s jmény
[/quote]
Mimo, jsi fakt hodný. A určitě bych měl být pyšný na to, že jsem konečně něco vyhrál. Ale přece jen, ty jsi nasadil laťku hodně vysoko. já se spletl o den, ty o sedm. Takže si pohárek nech, zasloužíš si ho víc.
A to si ještě budu muset udobřovat Otise. A to jak víme všichni, není jen tak.
[/quote]
Mimo, jsi fakt hodný. A určitě bych měl být pyšný na to, že jsem konečně něco vyhrál. Ale přece jen, ty jsi nasadil laťku hodně vysoko. já se spletl o den, ty o sedm. Takže si pohárek nech, zasloužíš si ho víc.
A to si ještě budu muset udobřovat Otise. A to jak víme všichni, není jen tak.
Jednou stopou, ale nesmí být vidět za mnou. To je lepší sedět na rybách, neboť čas strávený na rybách se do života nepočítá.
- Koudy01
Sme ti třikrát volali a ty nic. Ale na forum si psal. V pátek v sedm večer odkládáš telefon nebo co?
A tak co se vám na Motosalonu líbilo? Zaručeně nejlepší stánek měl Bartus - bo tam sem byl přivítán a dostal pivo A u motorek u mě jasně vede Royal Enfield GT 650. A pak mě velice mile překvapilo BMW a jejich F900XR. Ale pouze v bílé barvě. Má to skvělej kukuč, které v ostatních barvách tak nevynikne. A taky parádně univerzální posez vhodné na cestování i zběsilou vysedávačku. Zkoušel jsem si na netu i konfigurátor a moje představa vychází na 322 tis. Kč. Jestli novou moderní mašinu, bylo by to buď tohle BMW a nebo cenově srovnatelná V85TT. Nic jinýho mě z dnešní produkce v rozumné cenové hladině nezaujalo. Vše plastový rychlokvašky.
A tak co se vám na Motosalonu líbilo? Zaručeně nejlepší stánek měl Bartus - bo tam sem byl přivítán a dostal pivo A u motorek u mě jasně vede Royal Enfield GT 650. A pak mě velice mile překvapilo BMW a jejich F900XR. Ale pouze v bílé barvě. Má to skvělej kukuč, které v ostatních barvách tak nevynikne. A taky parádně univerzální posez vhodné na cestování i zběsilou vysedávačku. Zkoušel jsem si na netu i konfigurátor a moje představa vychází na 322 tis. Kč. Jestli novou moderní mašinu, bylo by to buď tohle BMW a nebo cenově srovnatelná V85TT. Nic jinýho mě z dnešní produkce v rozumné cenové hladině nezaujalo. Vše plastový rychlokvašky.
- kozoroh1
- Kraj: Královehradecký
- Obec: Dvůr Králové nad Labem
- Motorka: XJ 650 T
- Rok výroby: 1982
Právě, že vypínám telefon, když mi skončí služba. A to bylo v pátek ve 14:00. Za týden služby bys s tím telefonem šlehl o zem. Odpovídal jsem Otisovi o půl páté, že dorazíme mezi 17-18. Ale to už jsem psal o sobotě. A telefon vypnutý v kabátě. Na zmeškané hovory jsem přišel až ráno, když jsem vyzvedával Pepu s Milanen. A pak jsem volal tobě, protože jsem tam měl zmeškané hovory. Tebe mám uloženého. Ještě jedno číslo mi volalo, ale tam jsem nevolal, myslel jsem, že to je zas nějaký překupník.
Že se mi nikdo nedovolá to nejste první, kdo nadává. Když nečekám telefon, tak je v kapse. Bych totiž každý den bičovat toho, kdo vymyslel mobil.
Jednou stopou, ale nesmí být vidět za mnou. To je lepší sedět na rybách, neboť čas strávený na rybách se do života nepočítá.
- Koudy01
Teď, když vím, že sis pomotal dny, tak nenadávám. Úplně tě chápu. Taky mám často telefon někde pohozenej. Jenom v ten pátek sme trošku nechápali. Kór když si psal, že dojdeš mezi 17 a 18. Nějak nám nedošlo a ani nemohlo dojít, že myslíš sobotu. Tak sme tak nějak nevěděli, kde si a proč nebereš ani telefony. Stúl pro 14 a bylo nás tam nejvíc 7. Ale jako v pohodě, nikdo nesme neomylné