To je ale 51J - starší model XJ.kozoroh1 píše: ↑pon 26. srp 2019 13:08:05 No chce to při výrobě mít u sebe originál. Bývalý majitel té mé to svařil trochu v jiném úhlu a nikdo to za prase na stojánek nezvedl.
Ale co třeba toto : https://www.ebay.com/itm/1-yamaha-XJ-60 ... Sw-0FdQs1d To zas není taková mdra, nebo je?
Centrální stojan
- OTIS
- Kraj: Jihomoravský
- Obec: Brno
- Motorka: XJ 600N
- Rok výroby: 2001
Re: Centrální stojan
- kozoroh1
- Kraj: Královehradecký
- Obec: Dvůr Králové nad Labem
- Motorka: XJ 650 T
- Rok výroby: 1982
To je ale 51J - starší model XJ.
[/quote]
No jo, toho jsem si nevšiml. Schválně jsem zkusil hledat ten novější. Když jsem ho chtěl vyměnit já tak jich bylo jak naděláno. Teď nevidím ani jeden. Ale třeba do motopuzzle je lepší zavolat, než koukat na jejich stránky.
[/quote]
No jo, toho jsem si nevšiml. Schválně jsem zkusil hledat ten novější. Když jsem ho chtěl vyměnit já tak jich bylo jak naděláno. Teď nevidím ani jeden. Ale třeba do motopuzzle je lepší zavolat, než koukat na jejich stránky.
Jednou stopou, ale nesmí být vidět za mnou. To je lepší sedět na rybách, neboť čas strávený na rybách se do života nepočítá.
-
- Kraj: Středočeský
- Obec: Kublov
- Motorka: XJ600
- Rok výroby: 1998
Ahoj, já na svém jednolaufu mám kolébku odřízlou a zvednout to dá zabrat, ale dám to tam i s kufrem. Jen tomu je nutné pomoci. Nejsme žádný silák, je to asi praxe při stavění kejvačky 250/350 na stojan, tam kolébka nebyla vůbec
Jura
-
- Obec: Hřebeč
- Motorka: XJ 600
- Rok výroby: 1993
Hoj,
Včera jsem doma našel dokonce přesný rozměr roxoru z kterého bych to naohybal, akorát to bylo fakt hoodně těžký a to by ta pružina asi neudržela.
Takže o chvilku hledání později jsem sehnal celý stojan za 500
Včera jsem doma našel dokonce přesný rozměr roxoru z kterého bych to naohybal, akorát to bylo fakt hoodně těžký a to by ta pružina asi neudržela.
Takže o chvilku hledání později jsem sehnal celý stojan za 500
- kozoroh1
- Kraj: Královehradecký
- Obec: Dvůr Králové nad Labem
- Motorka: XJ 650 T
- Rok výroby: 1982
Rozumné řešení. A za pětikilo je to zadara.
Jednou stopou, ale nesmí být vidět za mnou. To je lepší sedět na rybách, neboť čas strávený na rybách se do života nepočítá.
-
- Kraj: Trenčiansky
- Obec: Nová Dubnica
- Motorka: XJ600S S.T.
- Rok výroby: 1995
Neriešil niekto gumu čo je na centrálnom stojane a doráža na výfuk?
Alternatívu? Či si to vyrobiť doma? Mal som tam takú malú z jawy, ale už sa stratila. Čiže niečo kupovať budem, tak skôr riešim "originál".
Alternatívu? Či si to vyrobiť doma? Mal som tam takú malú z jawy, ale už sa stratila. Čiže niečo kupovať budem, tak skôr riešim "originál".
- Václav-mahomaho
- Obec: Neveklov
- Motorka: R1150R
- Rok výroby: 2002
Já tuhle gumu sehnal takže jsem se zeptal servisu kde jezdím s moto jestli nemá kus nějaké gumy která by odolala vysokým teplotám. Zalovil v bordelu a a dal mně něco co vypadá jako originál jenom to bylo špinavé. Podle mě v autoservisu budou mít taky
Život je cesta, čím dál tím líp.
- javim
- Kraj: Zlínský
- Obec: Lešná
- Motorka: Yamaha XJ [69]00S
- Rok výroby: 1996
Centrálního standu řeším taky... Mám ho krátkého a nezvednu zadní kolo ze země ... původně jsem podezříval vymlácený zadní tlumič, ale po výměně je to stejné. .. že by ten nový neoriginální yss byl delší? Nebo tam čeká nějaké jiné překvapení? Těšte se na další díl vašeho oblíbeného seriálu...
- OTIS
- Obec: Brno
- Motorka: XJ 600N
- Rok výroby: 2001
Ano, je o asi 0,5 cm delší, je to stejné jako u origo tlumiče z XJ6. Ale není to tím, že by to byl nesprávný typ, YSS tlumič pro XJ6 je podle tabulek o 1cm delší. Pro mazání řetězu vozím staré plastové kuchyňské prkýnko.
- Koudy01
- Obec: Brno-venkov
- Motorka: XTZ690
- Rok výroby: 2021
Já prkýnko nevozím - postavím to stojanem na drn, kopeček, nerovnost (těch je všude plno)