kilometrova vyzva 2021

Volná diskuze o všem.
Odpovědět
eMnatřetí
Kraj: Moravskoslezký
Obec: Hlučín
Motorka: Yamaha Xj 900
Rok výroby: 2000

Re: kilometrova vyzva 2021

Příspěvek od eMnatřetí »

Už jsem to sice psal jinde omluva bo totu kohosik irituje 8-) ale dnes nocuju v Bohdíkově u bývalého kolegy ze stavby poldru na tříkolce Tacho ukazuje 5222km cesta silně dobrodruźo viz pokec koutek
https://photos.app.goo.gl/uNiAD6XZN2S1b7SK9
Naposledy upravil(a) eMnatřetí dne pon 12. dub 2021 20:46:08, celkem upraveno 1 x.
Svou cestou. Má to zmysel........ přece mě v tom nenecháte
bartus
Obec: Petřvald
Motorka: BMW R1150GSA,DL1000Vstrom
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bartus »

Mexican píše: ned 11. dub 2021 19:29:01 na obytnu dodavku sa tesim bartus, to by som normalne rad pokecal aj osobne :-). buduci rok uz budem mat peniaze a tiez nad tym seriozne rozmysla.. Zaklad l3h2 alebo pripadne L4 (napr Iveco daily). nech ti to ide odruky
Tak ja prestavuju T5, bude ale porad slouzit i jako pracant. Ale vestavba je resena tak, ze umozni integrovat sprchu i zachod :mrgreen: hold manzelka a deti maji pozadavky, bez kterych se ja obejdu.
eMnatřetí

Příspěvek od eMnatřetí »

Ahoi všecy tak jsem se vrátil z výletu a z první dnešní šichty, dostal jsem práci přes kopec od poldru, budeme za drahé prachy učit vodu jak z kopce téci ale správně nutno říci, že jsem přípravu podcenil odjezd byl silně spontánní. Tříkola dostala jméno Oslík, ač tady vzbuzuje despekt , musím jí vyseknout poklonu, mám rád věci na které je spoleh
Kdybych jel na Soumarovi určitě bych. Nebyl tak vymrzly. Pri odjezdu bylo 22 stupňů po příjezdu do Bruntálu 13, tam jsem v hobymarketu koupil montérky navlékl na sebe , jinak bych zmrzl. Pri odjezdu dnes z Bohdikova 2 stupně, brrr, jak sobolí hovno, v xj mám nemoky a vyhřívané hefty, dobře jim tam jejim dobře oslík už natočil 5380 km letos minus 4000., Samo
Naposledy upravil(a) eMnatřetí dne pát 16. dub 2021 4:40:57, celkem upraveno 1 x.
eMnatřetí

Příspěvek od eMnatřetí »

Otužování Oslíka myje se sám a sněhem 😎
https://photos.app.goo.gl/NU8btvBypfmMFEdb6
Radimathor
Kraj: Praha
Obec: Kunratice
Motorka: ZRX1200S
Rok výroby: 2002

Příspěvek od Radimathor »

Tak já letos asi jen tak nevyjedu, obě nohy v sádře - kotníky :cry:
eMnatřetí

Příspěvek od eMnatřetí »

Radimathor píše: stř 14. dub 2021 22:03:08 Tak já letos asi jen tak nevyjedu, obě nohy v sádře - kotníky :cry:
Tady se nahlas pomůže:
rehabilitační ústav chuchelná
Vím o čem mluvim
Zdarec Haavyr alias Antonín Sova 8-)
Koudy01
Kraj: Jihomoravský
Obec: Brno-venkov
Motorka: 1190 ADV
Rok výroby: 2016

Příspěvek od Koudy01 »

Vloni jsem na dvou motorkách měnil dohromady 5 gum. Letos nejspíš nebudu měnit ani jednu. Na výlet do zahraničí nejspíš za tohoto stavu prdím a u nás toho moc nenajezdím. Dovolený letos autem. Zatím cca 4 tis. km. Jak jste na tom letos vy?
Václav-mahomaho
Kraj: Středočeský
Obec: Neveklov
Motorka: R1150R
Rok výroby: 2002

Příspěvek od Václav-mahomaho »

Letos jsem neměl víc než dva týdny dovolené v kuse takže kam bych tak jel??.. Vrátil jsem se z Baltu na T5 long v lůžkové úpravě, kterou mě půjčil kámoš z Bruntálu. Rodina happy, já taky. Chorvatsko jsme vyměnili 5 dnu před odjezdem za Polsko bo to bylo zelené.. (den po odjezdu zezelenalo i Chorvatsko :roll: ) Všichni jsme absolvovali PCR testy v Hradci a protože nám do druhého dne v poledne nepřišly výsledky tak i antigenní v Broumově, které už byly placené (pro všechny) za 900kč, aby jsme mohli konečně vypadnout. V PL jsme nikde nic nepotřebovali, nikde nikdo neprudil, nikde nikdo nestavěl. Ale ten voprus s pandemii se nás celkově letos dost dotknul. Bylo mě v podstatě jedno kam pojedeme, bydlík to umožnil, takže jsem se přizpůsobil. Polsko většinou dobré, překvapení pozitivní. Vzpomněl jsem si na větu "Poláci jsou mistři kolon" - potvrzuji.
Pozitiva: Pláže, ceny, rozumím řeči kmene, u moře nebyl takový hic, na to že byla sezona tak ani nebylo moc lidí, většinou kvalitní cesty, bezplatné dálnice do 3,5t- to jsem nevěděl (po placené jsme jeli jen kousek) moc se nám líbil Gdaňsk, marine 31 v Krymnica Morska
Negativa: U pobřeží většinou ten samý model zábavy - lunapark s ruským kolem, ty samé stánky ty samé tretky, mikro-minimum handmade, ta samá gastronomie, všecko smažené a k tomu vafle, (jediná gastro změna byla v okolí Leby) narazili jsme i na silnice v hrozné kvalitě, při přesunech nebylo občas jakoby na co koukat, zážitek z jízdy kolem pobřeží nehledejte bo není skoro nikde vidět, večer všude komáři :mrgreen: (letos prý obzvláště)
resumé - s dětmi je Balt hodně dobrá volba. Jsme spokojení.
Doporučuji Ksiaz, Malbork, Viselskou kosu, Helskou kosu, Gdaňsk, Slowinsky park s písečnými dunami.

Protože už nemám dovču moc toho asi nenajezdím, obul jsem staré gumy které dají tak 4-5tis. Možná bych nakoukl do Germánie na prodloužený víkend nebo tak něco.
Život je cesta, čím dál tím líp.
Mexican
Kraj: Jihomoravský
Obec: Strelice
Motorka: XJ600s
Rok výroby: 2001
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mexican »

bieda..Na XJ 3000km. Mam tazko nemocneho otca a tak jazdim hin und her medzi SK s CR, pochopitelne autom. Autom sme dali aj Chorvatsko, takze na stare kolena sa este rozjazdilo (taha mu na 370000km). Co je ale fajn, ze zena sa asi 10 mesiacov po nudzovom pristani na Scarverovi znova rozjazdila a ma uz za sebou nejakych 500km. Dalsich 500 som natocil ja (celkom ma bavi striedat dve moto), hanba jej ze za 5 rokov nezjazdila gumy a aj ked maju dezenu dost asi budeme menit za novsie. Uvidim co vyjde este tento rok na moto (Snad to SK a RO), inak kcharom este 16 dni Sardinia
kozoroh1
Kraj: Královehradecký
Obec: Dvůr Králové nad Labem
Motorka: XJ 650 T
Rok výroby: 1982

Příspěvek od kozoroh1 »

No letos to asi nebude o rekordu. A to už mám za sebou moto dovolenou. Gumu jsem dával jednu a málem jsem jí už měnil. U Banské Štiavnice jsem vymetl takovou díru, že doufám, že mi srovnají ráfek. Za 3700km královna díra. No na Slovači jsem to nečekal a tak jsem otupěl v pozornosti. Pohled na padtsdepot, kolik stojí nový ráfek mě moc radosti nedělá.
Jednou stopou, ale nesmí být vidět za mnou. To je lepší sedět na rybách, neboť čas strávený na rybách se do života nepočítá.
Odpovědět