Plexi MRA Vario Touring
- Koudy01
- Kraj: Jihomoravský
- Obec: Brno-venkov
- Motorka: 1190 ADV
- Rok výroby: 2016
Re: Plexi MRA Vario Touring
S kolizi zrcatek s vysokym plexi mam taky takovou jednu zkusenost. Dela to jen pri plnym rejdu, sem si rikal, to je uplne v pohode prece. Za jizdy to nevyuziju a pri manipulaci si dam pozor. Chvilu to fungovalo. Pak sem se tusim v Ceskym Krumlove vyskytl nedopatrenim na nejakym namesti nebo kde v nejake hekticke dopravni situaci. A tu sem vyresil rychlym brzklym otocenim riditek do plnyho rejdu. Plexi se v pulce zlomilo, padlo mi do klina a ja ho nekde za mestem vyhodil za jizdy do skarpy, kdyz jsem zbesile dohanel ostatni, kteri se hekticke situace neucastnili a stihli mi poodjet. 

-
- Obec: Boskovice
- Motorka: XJR1200
- Rok výroby: 1997
Plexi Puig
Neleží doma někomu ty nerezový blbinky k uchycení plexi? viz obrázek

Tak dlouho jsem úchytky přemisťoval z místa na místo, až jsem je někde zasel a zatím nevyklíčily...

Tak dlouho jsem úchytky přemisťoval z místa na místo, až jsem je někde zasel a zatím nevyklíčily...
-
- Obec: Brno-venkov
- Motorka: XJ 600N
- Rok výroby: 1999
Re: Plexi Puig
Chces si je pujcit a vyrobit kopii? Doma se mne vali, ale zbavovat se toho nechcu.Kodl píše: úte 01. zář 2020 12:16:30 Neleží doma někomu ty nerezový blbinky k uchycení plexi? viz obrázek

-
pokud se někdo nepřihlásí, že mu třeba plexi prasklo, a držáčky má, tak bych to takhle vyřešil. zatím dík za nabídku.
-
- Kraj: Jihočeský
- Obec: Radenín
- Motorka: Honda ATAS
- Rok výroby: 2020
Ahoj, nemám je ale pokud by jsi se rozhodl o výrobu mám přístup k nerezu, stačí napsat.
-
Já i k laseru, jenom to namalovat v cadu, což mi moc nejde, ale takhle jednoduchej tvar by nemusel být problém.
-
Dík Zdendovi za zpracování dokumentace, předal jsem to do výroby, tak uvidím, jak to dopadne, jestli přijedu na sraz s plexi nebo bez 

- kozoroh1
- Kraj: Královehradecký
- Obec: Dvůr Králové nad Labem
- Motorka: XJ 650 T
- Rok výroby: 1982
Jednou stopou, ale nesmí být vidět za mnou. To je lepší sedět na rybách, neboť čas strávený na rybách se do života nepočítá.
-
- Kraj: Prešovský
- Obec: Poprad
- Motorka: Yamaha XJ900S GT
- Rok výroby: 1998
Pokial ide o to ze plexi prekaza... tak na Baculke mi prekaza tak, ze ked tocim na mieste plny nemozem bud pustat korektne spojku, alebo zasa brzdim ako sprosty... nezmestia sa mi prsty medzi plexi a korman.... ale ak daco tak to stihnem vzdy obkecat tym, ze aj tak neviem jazdit, takze sa to v konecnom dosledku strati....Koudy01 píše: pát 22. čer 2018 17:56:15 S kolizi zrcatek s vysokym plexi mam taky takovou jednu zkusenost. Dela to jen pri plnym rejdu, sem si rikal, to je uplne v pohode prece. Za jizdy to nevyuziju a pri manipulaci si dam pozor. Chvilu to fungovalo. Pak sem se tusim v Ceskym Krumlove vyskytl nedopatrenim na nejakym namesti nebo kde v nejake hekticke dopravni situaci. A tu sem vyresil rychlym brzklym otocenim riditek do plnyho rejdu. Plexi se v pulce zlomilo, padlo mi do klina a ja ho nekde za mestem vyhodil za jizdy do skarpy, kdyz jsem zbesile dohanel ostatni, kteri se hekticke situace neucastnili a stihli mi poodjet.![]()
DuroM
Aj ked ideme len styria, aj tak sa viem ztratit...(prosto individualista), nastastie vecer sa zasa najdem. "HEJ, ZVODY... nelestim aj tak ma zasa zleje moj mrak po Fantozzim
-
- Kraj: Praha
- Obec: Praha
- Motorka: XJ 900 Diversion
- Rok výroby: 1998
Zdravím,
jakou máte nakonec zkušenost s tímto plexi http://www.wemoto.cz/bikes/yamaha/xj_90 ... ng___tall/?
Uvažuji o výměně standardního štítu na svém XJ 900, ale nikde jsem moc zkušeností majitelů s různými plexi nenašel.
Je toto plexi podle Vás lepší než původní?
Díky za odpověď.
jakou máte nakonec zkušenost s tímto plexi http://www.wemoto.cz/bikes/yamaha/xj_90 ... ng___tall/?
Uvažuji o výměně standardního štítu na svém XJ 900, ale nikde jsem moc zkušeností majitelů s různými plexi nenašel.
Je toto plexi podle Vás lepší než původní?
Díky za odpověď.