ja som dufal, ze dodam tie nove Brisk sviecky ako sponzorsky dar
zoznam je to krasny. Nechyba tam napr rezervny palivovy filter a nejaky maly kompresor / cyklopumpicka ked si uz clovek v divocine pichne? sa pytam ako dlhymi cestami nepobozkana lama
K Bajkalu na Omula
- Koudy01
- Kraj: Jihomoravský
- Obec: Brno-venkov
- Motorka: XTZ690
- Rok výroby: 2021
Re: K Bajkalu na Omula
To je seznam věcí a servisních úkonů, který bylo třeba doplnit nebo udělat.
Takový drobnosti jako palivovou hadičku, pumpičku, knoty, bezdušovej ventilek, lanka, elektrikářskou čokoládu, kus drátu, šroubky, matičky, podložky, svíčku, stahovací pásky, lepící pásku, zapalovač, kus hadru a ještě nějaký další věci plus dost nářadí (např. normální velký kombinačky) vozím pod sedlem furt.
Filtr není třeba. Motorka jede i bez něho. Stačí vozit tu palivovou hadičku. Ta se hodí na víc věcí.
V Guzzině mám +- to stejný a k tomu ještě věci na výměnu prasklé pružiny řazení v převodovce (kleště na segrovky a tu pružinu)
By člověk nevěřil, co se pod to sedlo všechno vleze. Zatím jsem s tím co vozím, všechno a všem opravil nebo vykunil tak, aby se mohlo fičet dál
Takový drobnosti jako palivovou hadičku, pumpičku, knoty, bezdušovej ventilek, lanka, elektrikářskou čokoládu, kus drátu, šroubky, matičky, podložky, svíčku, stahovací pásky, lepící pásku, zapalovač, kus hadru a ještě nějaký další věci plus dost nářadí (např. normální velký kombinačky) vozím pod sedlem furt.
Filtr není třeba. Motorka jede i bez něho. Stačí vozit tu palivovou hadičku. Ta se hodí na víc věcí.
V Guzzině mám +- to stejný a k tomu ještě věci na výměnu prasklé pružiny řazení v převodovce (kleště na segrovky a tu pružinu)
By člověk nevěřil, co se pod to sedlo všechno vleze. Zatím jsem s tím co vozím, všechno a všem opravil nebo vykunil tak, aby se mohlo fičet dál
-
- Kraj: Jihočeský
- Obec: Radenín
- Motorka: Honda ATAS
- Rok výroby: 2020
Tak to ti zdravě závidím prostor pod sedlem, já tam narvu akorát kreditku
-
- Kraj: Středočeský
- Obec: Kublov
- Motorka: XJ600
- Rok výroby: 1998
No jsou místa, asi jich na trase k Bajkalu najdeš hodně, kde si kreditkou můžeš tak maximálně nakrájet exportní lunchmeat z konzervy
Jura