Trocha civilizovaneho Balkanu na 8 dni
- Koudy01
- Kraj: Jihomoravský
- Obec: Brno-venkov
- Motorka: XTZ690
- Rok výroby: 2021
Re: Trocha civilizovaneho Balkanu na 8 dni
Hezký hezký. Užívej.
A bacha, cestování sólo je návykový!
A bacha, cestování sólo je návykový!
-
- Kraj: Moravskoslezký
- Obec: Petřvald
- Motorka: BMW R1150GSA,DL1000Vstrom
- Rok výroby: 2000
- Kontaktovat uživatele:
Navykove, navykove. A hlavne kdyz jsou doma male supice To pak muzes skoncit jak ja v Tureckem resortu s kupou vyzranych rusaku jen tak dal. Drobne sramy davaji motorce na cene, jeste ti chybi probodnuty kufr losem a nadrz prorazena o sutr nekde v karabachu kousek od mostaru je evropsky tibet, krasna nahorni planina s divokyma konema. Jsou tam tesane sutry snad nahrobky. Jmenuje se to Morine, najdi si to.
-
- Kraj: Moravskoslezký
- Obec: Petřvald
- Motorka: BMW R1150GSA,DL1000Vstrom
- Rok výroby: 2000
- Kontaktovat uživatele:
Jo a kdybys tam nasel maly cerveny batoh, v nem starou buzolu a lzicku, tak mi ho priber, ztratil jsem ho tam nekde v 2016
- Mexican
- Obec: Strelice
- Motorka: XJ600s
- Rok výroby: 2001
- Kontaktovat uživatele:
krasne nahorne planiny nechcem po tej 50km ceste sotolinou ani vidiet sice to bolo hustekrute stretnut za 2 hodiny jedno auto a vidiet mnozstvo vypalenych samot a komplet mensich obci(nikdy nepochopim tu nenavist medzi dlhorocnymi susedmi) ale stacilo. zajtra planujem stravit asi pol den v Sarajeve a okoli, nasledne sa presuniem do Srbska (Tara) na nejaky ten vyslap a zvezenie sa Sarganskou Osmicou
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
tak sa hlasim znovu zo Strelic.. nadsenie maximalne, bola to paradna cesta (teda az na to nedorozumenie na parkacu v Imotski, HR
prejdene 3092km, priemerna spotreba 4,45l (na podmienky, nalozenie a styl jazdy asi okay), financne to este musim spocitat ale do 10 000kc to bolo uplne s prehladom. Fotky som este nevidel, psychicky sa zotavujem zo vcerajsej cesty Madarskom (bleh) a asi 345 stipancov od komarov z balatonu Cez tyzden zacnem riesit tu poistnu udalost, som zvedavy co z toho bude
prejdene 3092km, priemerna spotreba 4,45l (na podmienky, nalozenie a styl jazdy asi okay), financne to este musim spocitat ale do 10 000kc to bolo uplne s prehladom. Fotky som este nevidel, psychicky sa zotavujem zo vcerajsej cesty Madarskom (bleh) a asi 345 stipancov od komarov z balatonu Cez tyzden zacnem riesit tu poistnu udalost, som zvedavy co z toho bude
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
odkaz na cestopis: https://pancuha.wordpress.com/2019/06/2 ... hoslavie/
opicaci uz fotky spracovali a jeden obzvlast ochotny to naklepal aj na pisacom stroji, takze sa to snad dá citat
teraz na motorkarich vyslo par clankov o Balkane, tak to tam nebudem sypat. navyse sa mi moc nechce bojovat s tym ich systemom, to je praca na cely vecir.
opicaci uz fotky spracovali a jeden obzvlast ochotny to naklepal aj na pisacom stroji, takze sa to snad dá citat
teraz na motorkarich vyslo par clankov o Balkane, tak to tam nebudem sypat. navyse sa mi moc nechce bojovat s tym ich systemom, to je praca na cely vecir.
- OTIS
- Obec: Brno
- Motorka: XJ 600N
Na cestopisy máme samostatnou sekci tady viewforum.php?f=55
Jestli chceš, tak tam založ nové téma a vlož ten odkaz na cestopis. Tady to časem zapadne a bude se špatně hledat...
Jestli chceš, tak tam založ nové téma a vlož ten odkaz na cestopis. Tady to časem zapadne a bude se špatně hledat...
- Koudy01
- Obec: Brno-venkov
- Motorka: XTZ690
- Rok výroby: 2021
Mexican> Máš to pěkné napsaný. S tím Blagajem si mě trošku potěšil, že to nepřišlo nic moc jen mně. Já tam navíc vyrazil navečer už úplně mrtvý pěšky ze 4km vzdálenýho kempu. O to vetší zklamání to bylo.
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
tak mi dneska soodruzi z poistovne ete raz pripomenuli cestu na balkan ked to tak zratam, tak cesta na balkan bola zadaco a este som tri tisicky doniesol domov. Cosi vrazim nazpat do moto (zasluzi si) a zvysok prechlastam