Hoši jak to tak od začátku čtu, tak mám v hlavě myšlenku, která doma neprojde, to nevím co by se muselo stát, ale mě by se nejvíc líbilo jet den za vámi. Jednou za týden / dva vás někde dojet pokecat, dát pivko a pak pospat a zase den počkan než odfrčíte. Taková myšlenka by mne lákala. Jenže si nedokážu představit x měsíční přísun peněz počas mé neplacené dovolené.
Jednou stopou, ale nesmí být vidět za mnou. To je lepší sedět na rybách, neboť čas strávený na rybách se do života nepočítá.
Koudy01 píše: čtv 06. čer 2019 6:43:51
kozoroh1> Jakože bysme ti razili cestu nebo jak to myslíš? Peníze vydělej předem. Máš na to rok
Razit cestu ne, to by nebylo úplně ono, jet stejnou cestou. Jde o cíl. Jet takovou dálku a vědět hoši jsou někde den dva přede mnou. Ono by to byla docela prča ptát se u pump jestli tudy neprojeli motorkáři z Česka. A třeba jednou za 14 dní vás hledat.
Jednou stopou, ale nesmí být vidět za mnou. To je lepší sedět na rybách, neboť čas strávený na rybách se do života nepočítá.
Tato cesta by mě také lákala. Koudy01 to jsi mi nasadil velkého brouka do hlavy jak si mi o tom říkal když jsem byl u tebe. Jen nevím co by mi na to řekl šéf v práci na tož pak doma žena kdybych jí oznámil že budu 2 měsíce pryč Ale stále o tom přemýšlím a láká mě to. Jen se zeptám máš nějak na hrubo naplánovaný rozpočet na tuto cestu?
Rozpočet nemám.
Ale na východě je levněji. Bude to záležet třeba na tom, jak často budeme spat někde v přírodě a jak moc se budeme rozmazlovat na jídle atd. Největší položkou je vždy stejně benzín a tam se to motorku od motorky liší.
Plus úkony před cestou - vízum, pojištění, příprava před a servis motorky na cestě (oleje, gumy,...),... Já mám třeba novou řetězovku a i rozvoďák by to měl ještě v pohodě dát. Ale brácha třeba bude muset oboje vyměnit. Někdo bude měnit olej asi dvakrát někdo jen jednou. Někdo bude měnit gumy někomu to možná vyjde na celou cestu. A pak za vybavení se dá vyhodit spoustu peněz. To záleží na každým, jestli si koupí stan za 1200 a bude doufat, že mu vydrží tyčky 50 složení a rozložení nebo si koupí stan 3 a vícekrát dražší atd...
Takže nevím. Asi do toho jde investovat 50 i 150 tisíc. Každý podle svých možností a svědomí.
Za par hodin poletim nad bajkalem, tak doufam ze bude lepsi pocasi jak pred mesicem a uvidim i jezero. pokud to nebude v dymu.
Zase nesmi se verit vse co je v mediich. Tady v koreji nikdo nevi ze kim strilel rakety, cumi na me jak puci kdyz se na to zeptam a unas hlavni zprava dne