Tak podávám další hlášení o stavu věci

. Na radu Koudyho jsem dal jehly níž na první zářez a hurááá...neujel jsem 10km,ale 150

! Svíčky přežily, neuchlastaly se. Barvu ještě nevím, protože jsem dojel až večír a teplé jsem je nechtěl vyšroubovávat. Stejně jestli jsem to správně pobral, měl bych teď nejdříve synchronizovat a až potom ladit barvu svíček (kdyžtak mě opravte). Ovšem vyskytl se cestou jeden malý problém. Cestou domů došel benzín. Teď se jistě mnozí pousmáli, protože to znají, nebo zažili. Říkají si: je jak malej, co si hraje a ze samé radosti si zapoměl odskočit(natankovat)

Jenže jaké bylo překvapení, když po přepnutí na rezervu, tam žádná nebyla - nádrž vylízaná jak miska od psa

. Takže jsem tlačil směr pumpa a najednou zastavila sama od sebe Felicie a klučina mi nabídl pomoc a prodal benál na dojetí. Tímto mu díky! Jenže teď vyvstává akademická otázka, jak se to mohlo stát. Trubičky z kohoutu v nádrži nevypadly a fakt jsem jel na ON. Teď koukám na rozebraný kohout, sestavený je jak na Parts Depot, ale selský rozum mi říká,že to tam mají blbě, že tam mají přehozený ty trubičky. Můžete se mi někdo podívat do svojí nádrže, jestli je ta kratší trubička(od rezervy) vepředu směrem k řídítkám?