Prodloužení technické
- eMnatřetí
- Kraj: Moravskoslezký
- Obec: Hlučín
- Motorka: Yamaha Xj 900
- Rok výroby: 2000
Re: Prodloužení technické
Aaaaa, Bartus začíná vyzrávat. Více v hospodě u Papuče?
Svou cestou. Má to zmysel........ přece mě v tom nenecháte
- kozoroh1
- Kraj: Královehradecký
- Obec: Dvůr Králové nad Labem
- Motorka: XJ 650 T
- Rok výroby: 1982
Bárte foto jen z telefonu na evidenčce. Než ten co jsem měl vyhlídnutý je tento o rok mladší, méně najeto, víc vybavený a ještě mi maník nechal za ojeté gumy úplně nové Metzelerky k tomu. Bílý je hezký, ale už mám v lakovně domluveno, že ho stříknou do originál oranžové. Tak uvidím. Ježíšek už objednal ten rypáček a držák navigace nad budíky.
Naposledy upravil(a) kozoroh1 dne čtv 29. lis 2018 22:18:27, celkem upraveno 1 x.
Jednou stopou, ale nesmí být vidět za mnou. To je lepší sedět na rybách, neboť čas strávený na rybách se do života nepočítá.
- Koudy01
- Kraj: Jihomoravský
- Obec: Brno-venkov
- Motorka: XTZ690
- Rok výroby: 2021
To uz ma tu antenku imobilizeru ne? Ajeje byla by to velka haluz, ale neni v TP jako prvni majitel Souhrada?
- kozoroh1
Ne Souhrada ne, ale byl jsem pro to u vás v Brně.
Jednou stopou, ale nesmí být vidět za mnou. To je lepší sedět na rybách, neboť čas strávený na rybách se do života nepočítá.
- Václav-mahomaho
- Kraj: Středočeský
- Obec: Neveklov
- Motorka: R1150R
- Rok výroby: 2002
Je mě jasné že to tvůj názor nezmění a neni to ani záměr, ale ta bíla je nejhezčí.kozoroh1 píše: ↑čtv 29. lis 2018 21:19:44 Bárte foto jen z telefonu na evidenčce. Než ten co jsem měl vyhlídnutý je tento o rok mladší, méně najeto, víc vybavený a ještě mi maník nechal za ojeté gumy úplně nové Metzelerky k tomu. Bílý je hezký, ale už mám v lakovně domluveno, že ho stříknou do originál oranžové. Tak uvidím. Ježíšek už objednal ten rypáček a držák navigace nad budíky.
Život je cesta, čím dál tím líp.
- kozoroh1
Je mě jasné že to tvůj názor nezmění a neni to ani záměr, ale ta bíla je nejhezčí.
[/quote]
Je pravda, že čím dál víc kolem ní chodím, tak se mi ta bílá líbí čím dál víc. Ale oranžová nemá chybu. Teď je to tak 50/50, ale zprvu jsem byl rozhodnutý o změně barvy.
[/quote]
Je pravda, že čím dál víc kolem ní chodím, tak se mi ta bílá líbí čím dál víc. Ale oranžová nemá chybu. Teď je to tak 50/50, ale zprvu jsem byl rozhodnutý o změně barvy.
-
- Kraj: Jihočeský
- Obec: Radenín
- Motorka: Honda ATAS
- Rok výroby: 2020
Tak na takovéhle "ouřednice" za okénkem jako je ta pani v Kolíně startuju na drc . Dřepí tam "renaultka" sto let a vsadim se, že ještě nikomu nepomohla.
- Koudy01
- Kraj: Jihomoravský
- Obec: Brno-venkov
- Motorka: XTZ690
- Rok výroby: 2021
Kdyz zrovna tady ta pani jen ocividne posloucha pana Frantiska, svyho nadrizenyho. A pan Frantisek posloucha krajsky urad, svuj nadrizeny. Akorat teda ta pani mohla rict v klidu:"Mame to narizene od krajskeho uradu. Bezte si stezovat tam." A ne hned hulakat. To z ni pak zbytecne dela tu renaultku.
- Václav-mahomaho
- Kraj: Středočeský
- Obec: Neveklov
- Motorka: R1150R
- Rok výroby: 2002
[/quote]
Život je cesta, čím dál tím líp.