Prosím o radu na cesty
- xy
- Kraj: Středočeský
- Obec: Ouběnice, Hojšín
- Motorka: fzs 600, jawa 845,...,...
- Rok výroby: 1998
Re: Prosím o radu na cesty
...kamarádi to jeli vloni na Jawách, na pět dní, možná trochu zkrácenou verzi...
...kam nevidím, tam neletím...
- OTIS
- Kraj: Jihomoravský
- Obec: Brno
- Motorka: XJ 600N
- Rok výroby: 2001
Pokud je cílem jen projet tu trasu, tak se to dá zmáknout i za 5 dní. Já si ale představuju, že bych v okolí trasy navštívil zajímavá místa, něco tam omrknul... Jinak v tom nevidím moc smysl.
- KaBl58
- Kraj: Plzeňský
- Obec: Česká Kubice
- Motorka: XJ600 S Diversion
- Rok výroby: 1997
OTIS píše: ↑ned 29. črc 2018 16:43:47S tím volnem se asi neshodneme. Já sem to původně plánoval projet na Pionýru a tak na 14 dní, protože to jsou z velké části vedlejší silničky... Nevím, jestli pro takové podmínky není 7 dní málo - vychází to cca 300 Km/den . Já mám udělanou jen tu trasu. Tys už to nějak plánoval, máš o tom nějaké konkrétní představy?
Nee nic jsem neplánoval, jen mě to zaujalo jako dobrej nápad. S těmi zajímavými místy samozřejmě souhlas. Jet bych mohl na 125 ccm Sachs ZZ, nebo Babeta, ale těch 14 dní mi doma neprojde.
-
- Kraj: Prešovský
- Obec: Poprad
- Motorka: Yamaha XJ900S GT
- Rok výroby: 1998
A tvoji rodice byly co pan a pani urodzeni a doma ste sa oslovovali VRCHNOSTI...katochvil píše: ↑sob 28. črc 2018 16:38:55 Děkuji vám Koudy, ale Chorvatskem a jeho okolím roštěnky už moc neoslním. Jo a pro příště nejsem Kratochvil Pane EMnaIII vy budete asi nějakej starej komouš a já myslel že už jste po tolika letech vymřeli. Ať je vám brzy země lehká Otisiu díky mému profilu mám nejvíc kreditů a v partě respekt přátel. To jsem dokázal!!!
Aaaa dalsi hustak co ma najvaic LIKEov na svete ale je len druhy s okrese...
Pan husty kapitalhlista
DUroM
Aj ked ideme len styria, aj tak sa viem ztratit...(prosto individualista), nastastie vecer sa zasa najdem. "HEJ, ZVODY... nelestim aj tak ma zasa zleje moj mrak po Fantozzim