kozoroh1 píše: ↑čtv 24. kvě 2018 0:04:24
Standardne vyrazam rano t.j. cca od 11:30 do 14:00, idem tam resp. na tu stranu kde svieti slnko resp. nie su mraky a idem dovtedy kym ma to bavi..
No a to mě říkali, že jsem spáč, když nechci v 7:30 na snídani.
P.S.: Ja aj tak vsade meskam a ked nemeskam tak mi aspon KOLEGOVIA ZO SKUPINY UJDU... Kurna budem musiet na tom popracovat.
Doufám, že to: " kolegovia zo skupiny ujdu" nemyslíš na mě.
Neboť než jsi začal couvat s motorkou a my se vysvobodili. Zavládlo na parkovišti hrobové ticho přerušené jen tvým " už išli" .
No a pak už jen s mrazením v zádech bez navigace v cizí zemi.
Jsem se jal pokusit se o nemožné ve městě a asi dvouminutovou strátu na peloton (který mimochodem odjel bez varování) dojet. Když jsme sledovali tři osamocené motorky tak Milan řve jestli vědí kam jedou. Křičím, že nevím a jelikož už nás je pět, tak mi to je jedno.
Věděli.
Durome, alespoň jedna polehčující okolnost by být mohla. Po posledním panáku jsem ti pomáhal stavět Baculku, které už se chtělo poměrně výrazně spát.
[/quote]
Stavet si pomahal... za to vrela vdaka... len az dostanem toho co ma ozral kym som sa ubytoval... ten uvidi.
A este kto to kedy videl ozratemu davat na motorku pollitrovku... Jasne ze ked som videl ako pada dole zacal som zachranovat flasu a kaslal na masinu... HOLT ozrati maju zmenene priority... najskor chlast a az potom motorka.
DuroM
Aj ked ideme len styria, aj tak sa viem ztratit...(prosto individualista), nastastie vecer sa zasa najdem. "HEJ, ZVODY... nelestim aj tak ma zasa zleje moj mrak po Fantozzim