Jarní XLI. sraz 15.-17.5.2026 Třeboňsko (1.XJ taxisraz)

Odpovědět
mimo
Kraj: Liberecký
Obec: Nová Ves
Motorka: kouzelná
Rok výroby: 1997
Kontaktovat uživatele:

Re: Jarní XLI. sraz 15.-17.5.2026 Třeboňsko

Příspěvek od mimo »

za me nealko v pohode kava též, neco k zakousnutí vždy bodne.
xy
Kraj: Středočeský
Obec: Ouběnice, Hojšín
Motorka: jawa 845, kozzy, mm
Rok výroby: 1968

Příspěvek od xy »

Taky jsem pro 11, požádám o menší sudy, ať nedoplácíme velký zbytek...
Přiznám se, že z mailu mi není jasná distribuce ostatních nápojů, pošlu ještě dotaz, stejně tak na přítomnost kuchaře večer, jestli připraví něco na objednávku...
Panáky, co jsem tak vysledoval asi rum a zelená.. :P
...kam nevidím, tam neletím...
Koudy01
Kraj: Jihomoravský
Obec: Brno-venkov
Motorka: 1190 ADV
Rok výroby: 2016

Příspěvek od Koudy01 »

Chapu to tak, ze pro piti si budeme chodit do Bumbalky a obsluha tam nebude. A ze kuchar navari a vyda vecere a dal uz tam nebude. Urcite jsem pro prichystani neceho na pozdejsi vecerni hodiny, kdy prijde hlad na druhou veceri ;)

Nabidka piti za me v naprostem poradku. Postriziny 11 cajk.
Jurapee
Obec: Kublov
Motorka: XJ600
Rok výroby: 1998

Příspěvek od Jurapee »

xy píše: úte 12. kvě 2026 19:27:51 Taky jsem pro 11, požádám o menší sudy, ať nedoplácíme velký zbytek...
Přiznám se, že z mailu mi není jasná distribuce ostatních nápojů, pošlu ještě dotaz, stejně tak na přítomnost kuchaře večer, jestli připraví něco na objednávku...
Panáky, co jsem tak vysledoval asi rum a zelená.. :P
Připravuji se i na to, že vydá jídla a zavře, pokud Jarda nezjistí jinak , takže si něco pro přežití pořídím, ať neumřu hlady :lol:

A pokud dojde k samoobsluze u nápojů nejsem moc nakloněn, nerad doplácím za někoho, kdo si neumí zapsat a spočítat, kolik si čeho dal a to pak zaplatil.

A k sudům, v pátek asi může narazit jako první 50l, ten bychom za dva dny měli dát :mrgreen:. (pro 10 lidí je to 5 piv na den). Další v pátek rozhodne, v kolik se bude přerážet.
A na sobotu se uvidí, jak velká výtoč byla za pátek a z toho budeme vědět, co narazit 30l/50l a také kdy už nemá cenu další nový sud narážet. A na tom, kdo bude chtít pít pivo, by se měli všichni shodnout nejpozději během sobotní vyjíždky.

Je divný, že to nespotřebuje, vždyt začíná sezóna a školy mají učitele, kteří nejsou zapřísáhlími abstinenty :D

Jura
xy

Příspěvek od xy »

...nikdo moc nečte a neodpovídá, tak aby aspoň ti aktivní byli v obraze - pivo Postřižiny 11, nealko nápoje balené, čárku si snad dokáže udělat každý, na teplé nápoje a panáčkování bude obsluha, po večeři ještě budou obložené mísy...

...tak ještě někdo objednejte počasí a budeme se těšit na pátek ;)
Kodl
Obec: Boskovice
Motorka: XJR1200
Rok výroby: 1997

Příspěvek od Kodl »

Moje zkušenosti s čárkama za pivo jsou taky celkem tristní - když se řeklo: "Chlapi, dělejte si čárky, jenom pro kontrolu, kolik v té bečce je fakt piv"
tak 50l bečka měla 120piv a víc. A když "Dělejte si čárky, ať to potom můžem rozpočítat" tak byl výsledek tristní, nikdy tam víc než 80 čárek nebylo... ALe snad se situace mezi lidem zlepšuje, když už může fungovat i lesní bar...
Koudy01
Obec: Brno-venkov
Motorka: 1190 ADV
Rok výroby: 2016

Příspěvek od Koudy01 »

To je v pohodě - mám levný motorky, tak mi zbylo i na nějaký to nezapsaný pivo navíc ;) žádnej stres :D

Někdy to děláme i tak, že se na čárky úplně vyprdneme a pití rozpočítáme mezi všechny rovným dílem nehledě na množství.
Bylo to tak i třeba na Guzzi srazu, kde se lidi neznali tak dobře jako se známe my a fungovalo to na jedničku. Pořadatel měl klidnou hlavu, protože vybral tolik peněz, kolik potřeboval a účastníci měli taky klid a ne žádnou křeč z čárek a kontrolování ostatních pohledem, jestli si někdo náhodou nezapomene udělat čárku.

PS: Jak budeme čárkovat obloženou mísu? :lol:
Václav-mahomaho
Obec: Neveklov
Motorka: R1150R
Rok výroby: 2002

Příspěvek od Václav-mahomaho »

Kolečko šunky bude tečka, pět teček bude čárka...

Jestli někdo vymyslí nějaký lepší systém tak ho použijem, jestli ne tak budeme muset dělat čárky i přes jejich nedokonalost.
Kdo si nenapíše čárku bude mě umývat motorku... :D
Pokud si jí nenapíšu já, umyju si motorku, spravedlnost musí být. :D
Život je cesta, čím dál tím líp.
Jurapee
Obec: Kublov
Motorka: XJ600
Rok výroby: 1998

Příspěvek od Jurapee »

Koudy01 píše: čtv 14. kvě 2026 6:18:56 To je v pohodě - mám levný motorky, tak mi zbylo i na nějaký to nezapsaný pivo navíc ;) žádnej stres :D

Někdy to děláme i tak, že se na čárky úplně vyprdneme a pití rozpočítáme mezi všechny rovným dílem nehledě na množství.
Bylo to tak i třeba na Guzzi srazu, kde se lidi neznali tak dobře jako se známe my a fungovalo to na jedničku. Pořadatel měl klidnou hlavu, protože vybral tolik peněz, kolik potřeboval a účastníci měli taky klid a ne žádnou křeč z čárek a kontrolování ostatních pohledem, jestli si někdo náhodou nezapomene udělat čárku.

PS: Jak budeme čárkovat obloženou mísu? :lol:
Ahoj, Koudy jestli narážíš na cenu motorek, tak to s tím nemá nic společného. Rád pozvu někoho na paňáka, pivo,...
Taky mi zbylo jedna dvě kačky na nějaké zbytečné věci, i možná na toho kdo ve stresu spadnutí pěny čárku zapomene zapsat. Ale nemám rád, co to dělají prvoplánovitě. Už z dob, kdy jsem kouřil cigarety, tak ty davajky jsem přímo nesnášel. Když měli, tak ani je nenapadlo nabídnout,...

Většina se nad tím tady podivuje co řeším. Uvidíme, jak to dopadne a co se bude v neděli před odjezdem řešit....

No nezbývá než že budeme hrát čárkovanou :lol:

A mísu, tu si raději pořídím celou a hodím ji do placu jako třeba brambůrky, atd,... Ale to je pro mě velký rozdíl, než doplácet na jiné...

Jura
xy

Příspěvek od xy »

...že já vám něco říkal :D , ono to nějak dopadne, srát na prachy, já se těším na partu, pokec a tak...

...teď sice znám z účtu vaše jména, ale pořád je mi fuk, kdo z vás je ředitel, a kdo třeba zrovna na pracáku :lol

...mimochodem, všimli jste si změny předpovědi počasí? Ze včerejších 72 hodin deště na nějakých sotva 12 v době vyjížďky... ;)
Odpovědět