P.S. Samozřejmě jednou za rok bude něco delšího po ose
Koudyho výletování
-
Pepadknl
- Kraj: Královehradecký
- Obec: Dvůr Králové nad Labem
- Motorka: Suzuki V-Storm
- Rok výroby: 2000
Re: Koudyho výletování
Koudy jsou to velice inspirativní tripy. Moc děkuji a každopádně se nechám inspirovat. Když řeknu doma, že bude pouze přesun 2500 km tak manželka dostane osipky a je vymalováno. Kanáry ji nadchnou a už je na ni zda se bude flákat na pláži nebo sedět za mnou 
- Koudy01
- Kraj: Jihomoravský
- Obec: Brno-venkov
- Motorka: 1190 ADV
- Rok výroby: 2016
Ten přesun 2500km udělá letadlo. Stejně jako na Kanáry
Já už sem do vlákna nedávám všechno a zrovna na Kanárech jsem byl (znovu) vloni se Zdendou a Oldou pojezdit na Tenerife. Je to tam moc fajn. Přes den bezkonkurenční ježdění s koupačkou, večer koupačka, k tomu dobrý jídlo a výbornej pomerančovej čerstvej džus,....
Letos v červnu bylo Srbsko, 3 týdny zpět naprosto výborný vnitrozemí Chorvatska (úžasná trasa na projetí - pořád v zatáčce, občas trochu šotoliny - pecka),...atd.
Jezdíme, jezdíme. Neflákáme to
Já už sem do vlákna nedávám všechno a zrovna na Kanárech jsem byl (znovu) vloni se Zdendou a Oldou pojezdit na Tenerife. Je to tam moc fajn. Přes den bezkonkurenční ježdění s koupačkou, večer koupačka, k tomu dobrý jídlo a výbornej pomerančovej čerstvej džus,....
Letos v červnu bylo Srbsko, 3 týdny zpět naprosto výborný vnitrozemí Chorvatska (úžasná trasa na projetí - pořád v zatáčce, občas trochu šotoliny - pecka),...atd.
Jezdíme, jezdíme. Neflákáme to
- kozoroh1
- Kraj: Královehradecký
- Obec: Dvůr Králové nad Labem
- Motorka: XJ 650 T
- Rok výroby: 1982
Hezké, moc hezké. Motorka byla z půjčovny? Hodíš na ní sem odkaz? Na kolik vyšel den půjčení?Koudy01 píše: ned 05. říj 2025 17:40:50 Jednodenní výlet po Arménii
Jsem pracovně v Arménii a v nedělu se nedělá ani tady. Tak jsem využil volna, půjčil si motorku a vyrazil na výlet po okolí Jerevanu. Níže pár fotek.
Odkaz na pár fotek: https://www.rajce.idnes.cz/otouchek/album/armenie
Jednou stopou, ale nesmí být vidět za mnou. To je lepší sedět na rybách, neboť čas strávený na rybách se do života nepočítá.
- Koudy01
Jj, půjčovna - https://www.dreamriders.am/.
DR, XT660, KLR650,...jsou za 80€/den. Týpek mi to za těch 80€ půjčil na moje přání den předem večer se zavíračkou, abych měl celou neděli na ježdění. Arméncům se totiž nechce moc vstávat a žijí v noci. Takže je nikdo nedostane do práce dřív jak v 10-11. Takže bych v případě jednodenní zápůjčky přišel o téměř celý dopoledne ježdění. Naprosto skvělej přístup, ochota, okamžitě reagoval na maily i whatsapp a fakt super nablejskaná dílna - spíš tuningová jak z Rychle a zběsile. Stavěli tam AC Cobru, vařili různý nerezový leštěný potrubí, leštili Géčka od Mercedesu,...před dílnou různý stavby....dobrej zážitek jen být tam.
DR, XT660, KLR650,...jsou za 80€/den. Týpek mi to za těch 80€ půjčil na moje přání den předem večer se zavíračkou, abych měl celou neděli na ježdění. Arméncům se totiž nechce moc vstávat a žijí v noci. Takže je nikdo nedostane do práce dřív jak v 10-11. Takže bych v případě jednodenní zápůjčky přišel o téměř celý dopoledne ježdění. Naprosto skvělej přístup, ochota, okamžitě reagoval na maily i whatsapp a fakt super nablejskaná dílna - spíš tuningová jak z Rychle a zběsile. Stavěli tam AC Cobru, vařili různý nerezový leštěný potrubí, leštili Géčka od Mercedesu,...před dílnou různý stavby....dobrej zážitek jen být tam.
- Mexican
- Obec: Strelice
- Motorka: XJ600s
- Rok výroby: 2001
- Kontaktovat uživatele:
parada. Neuveritelne, kolko toho za den stihas! Oblecenie si mal vlastne? Ja posledny mesiac celkom slintam, pac sa motame od Sierra Nevada az po Pyreneje a byvat tu, tak asi nezleziem z moto
bohuzial vsak sedim v tri-a-pol tonke 
- Koudy01
Obleceni jsem tentokrat moc neresil. Helmu a rukavice jsem mel svoje. A pak rifle, softshellka a botasky
v te pujcovne ale maji na pujceni i nejaky helmy a obleceni.
Pyreneje bych nekdy na moto moc rad. Ale je to hrozne daleko.
Pyreneje bych nekdy na moto moc rad. Ale je to hrozne daleko.
-
Kodl
- Obec: Boskovice
- Motorka: XJR1200
- Rok výroby: 1997
Jak daleko, sám jsi to psal, 3h v letadle a pak kousek na motorce a seš třeba tady:
Jo a to je zrovna Sierra Nevada, v dubnu...
- Koudy01
Je to tak
jen některých cílů bych chtěl dosáhnout na svojí motorce. Třeba Pyreneje, Island, Bajkal,... 
- Mexican
- Obec: Strelice
- Motorka: XJ600s
- Rok výroby: 2001
- Kontaktovat uživatele:
na Pyreneje sa hlasim, Oto..Ale.asi by som ti nestihal
Uz ma to poskakovanie obytkov zacina nudit (mapa ukazuje miesta, kde sme stravili viac nez den
Uz ma to poskakovanie obytkov zacina nudit (mapa ukazuje miesta, kde sme stravili viac nez den
- Koudy01
Pěkný. Kolik to auto už má najeto?