Tímto bych vás rád pozval na druhý zářiový víkend na jubilejní 40.sraz příznivců yamaha XJ do míst, kde se ještě takto významná akce nekonala.
Ubytování bude v hotelu Isora standardně ve dvou či třílůžkových pokojích se snídaní a večeří.
Podrobnosti budu postupně dolaďovat a vás tím následně zatěžovat, ale už teď si to můžete zapsat do svých notýsků. A už se můžete i hlásit, že ano. Zajíc v pytli je nejlepší k večeři. Zároveň si také můžete chystat své fáračky a kahany, bo budou potřeba.
Tak zatím zduř

Update 1.6.2025:
Cena ubytování je 800kč/os za noc vč. snídaně a večeře. Snídaně bude klasicky formou bufetu. Večeře: výběr ze dvou jídel - návrhy najdete na třetí stránce, ale můžete posílat i svoje. Uděláme brainstorming a vybereme 2 kandidáty na každý večer (rozhodující slovo mám samozřejmě já). A nebojte, ani Jana se bát nemusí, bez masa to taky zvládneme ... třeba nějakou brokolicí

Co se týká spaní, tak 4L sice v nabídce nebyl, ale zajistil jsem a je obsazen DKnL bandou. Pokud by někdo chtěl být sám, je to možné, ale cena vychází na 1000kč/os za noc.
Platit lze kartou i hotově. Na baru bude mít každý svůj účet - ale kdo bude chtít, může klidně platit každou položku hned

Na vyjížďce se intenzivně pracuje, pomalu to získává obrysy, ale o tom příště

Aktuální počet účastníků zájezdu: 21+?
Obsazení pokojů - aneb kdo s kým a jak?

4 lůžko - DKnL banda
3 lůžko 6x
- zbývá 6x
2 lůžko s letištěm 5x
- Michal a Leona
- Jarda XY s Vlaďkou
- Jana s Vaškem
- Houba a Ivanka
- zbývá 1x