XXXVII. sraz XJ Kladské pomezí 2024
-
- Kraj: Jihomoravský
- Obec: Boskovice
- Motorka: XJR1200
- Rok výroby: 1997
Re: XXXVII. sraz XJ Kladské pomezí 2024
pátek:
1x guláš bez chleba
1x kuřecí stehno s chlebem
sobota:
1xřízek s řízkem bez brambor,
1x květák
klidně si sednu ke stolu s masožravcema a ženská k jinýmu.
A špekáčky budou asi nutný v pátek i v sobotu, ještě zvaž to množství, aby v sobotu nemusel nějakej rychlej posel do nejbližší biedronky nebo kauflandu...
1x guláš bez chleba
1x kuřecí stehno s chlebem
sobota:
1xřízek s řízkem bez brambor,
1x květák
klidně si sednu ke stolu s masožravcema a ženská k jinýmu.
A špekáčky budou asi nutný v pátek i v sobotu, ještě zvaž to množství, aby v sobotu nemusel nějakej rychlej posel do nejbližší biedronky nebo kauflandu...
- Koudy01
- Obec: Brno-venkov
- Motorka: XTZ690
- Rok výroby: 2021
To rušení už je u tebe taková tradice skoro, člověče.Radimathor píše: ↑pon 13. kvě 2024 17:31:38 Ahoj, k mé veliké lítosti se letos neuvidíme tuto akci musím zrušit a podzim jsem v zahraničí. Takže až příští rok přátelé.
Chybíte mi još sada.
- xy
- Kraj: Středočeský
- Obec: Ouběnice, Hojšín
- Motorka: fzs 600, jawa 845,...,...
- Rok výroby: 1998
...pro nás prosím pá 2x guláš, 1x kuře, a ještě jednou zkusím poprosit o jednu vegetariánskou večeři, so 1x řízek, 3x květák, díky
...a 3 špekáčky
...a 3 špekáčky
...kam nevidím, tam neletím...
- javim
- Kraj: Zlínský
- Obec: Lešná
- Motorka: Yamaha XJ [69]00S
- Rok výroby: 1996
Tak si to nakombinujte ... ty si dáš guláš s kuřetem a Jana (předpokládám) si dá knedlík se zelím a chlebem
-
- Kraj: Královehradecký
- Obec: Javornice
- Motorka: XJ600S
- Rok výroby: 2002
Ahojda 1*guláš a 1*řízek a hezké počasí
-
- Kraj: Královehradecký
- Obec: Dvůr Králové nad Labem
- Motorka: Suzuki V-Storm
- Rok výroby: 2000
Ahoj všem
Jelikož se nám to konečně blíží tak malá rekapitulace. Všichni víte kam máte přijet, tak jenom poslední vesnice před Broumovem se jmenují Hejtmánkovice a tam najdete JEDINOU čerpací stanici. Další jsou v Polsku, kde je sice o něco levnější benzín, ale rozdíl je dnes minimální a nemá cenu se zdržovat. K Dolnímu Slezku, místům zastávek a trase si řekneme v pátek na místě. Jelikož musíme projet centrem Svídnice a Walbřichu a je poměrně velká pravděpodobnost že se roztrháme ( tam Michal provoz nezastaví ) tak by bylo super mít body v telefonu popř v navigaci.
Přihlášeni jsou a jídlo si objednali:
1) Mimo ( guláš, řízek )
2) Jávím + 3 ( 3x guláš + 1x kuře, 3x řízek + 1x květák )
3) Kodl + 1 ( guláš + kuře , řízek + květák ), brambory si Kodl brát nemusíš a chleba se vždycinky nějaký najde
4) xy +3 ( 2x guláš + 1x kuře , 1x řízek + 3x květák ), v pátek ti někam dojdu ukrást okurku, salát a třeba ředkvičky, je to přeci punkový sraz
5) Žralok +1 ( 2x guláš + 2x řízek )
6) Petr a Milan ( 2x guláš + 2x řízek )
7) Rasoni a Paľo ( 2x guláš + 2x řízek
8) Otis ( kuře + řízek ) na špekáčky nezapomenu a hořčici také objednám
9)Jurapee (guláš + řízek )
10)Koudy + 2 ( 3x guláš + 3x řízek ) kdo si nestihl objednat tak dávám po 1
11)Michal a Leona ( 2x guláš a řízek + květák )
12)Jarin ( guláš + řízek )
13) Václav ( guláš + řízek )
14) Míra 99 ( guláš + řízek )
15) Kamil + 1 ( 2x guláš + 2x řízek )
16) Houba +1 ( 2x guláš + 2x řízek )
17) Cvalda +1 ( 2x guláš + 2x říze )
18) Ďuro - předpokládám, že se spíš neobjeví, ale kdyby přeci tak se pro něj místo i jídlo najde
19) Pepa + 1 ( guláš a kuře + 2x řízek ) Václave bez připomínek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jestli dobře počítám tak nás i bez Radima ( pro něj jsem objednával květák a to trochu zamrzí ) bude 35. Ještě jednou připomínám že bydlíme v místě Studená Voda tak spacáky.
Zapomněl jsem napsat ohledně výběru sobotního oběda, Jedli jsme tam s Petre a jídlo bylo fakt dobré, měli jsme pečenou kotletu s česnekem, hořčicí + hranolky. Oba nealko pivo já kolu a po kávě. Platil jsem cca 136 zlotůvek což se mi zdá přijatelné. Paní musím ve čtvrtek zavolat co si vyberem a ona chce stejné jídlo pro celý stůl. Mají tam v sobotu další dvě akce. Z jídelního lístku jsem vybral tři jídla a pokusíme si posedat dle výběru.
1) kotleta česnek hořčice ( dám si to klidně ještě jednou )
2) Marinovaná pečená krkovice s houbovou omáčkou ( trochu výběr pro Michala, protože v jednom příspěvku preferoval )
3) Aromatické řízky z mleté řepy ( požadavek na vegetariánskou stravu, a jsem zvědavý jestli se najdou čtyři vegetariáni ).
Prosím napište mi během zítřka co kdo chce k obědu ale dávám téměř ruku do ohně že bude všem chutnat i kdybych objednával za vás.
Těším se na vás
Pepa
Jelikož se nám to konečně blíží tak malá rekapitulace. Všichni víte kam máte přijet, tak jenom poslední vesnice před Broumovem se jmenují Hejtmánkovice a tam najdete JEDINOU čerpací stanici. Další jsou v Polsku, kde je sice o něco levnější benzín, ale rozdíl je dnes minimální a nemá cenu se zdržovat. K Dolnímu Slezku, místům zastávek a trase si řekneme v pátek na místě. Jelikož musíme projet centrem Svídnice a Walbřichu a je poměrně velká pravděpodobnost že se roztrháme ( tam Michal provoz nezastaví ) tak by bylo super mít body v telefonu popř v navigaci.
Přihlášeni jsou a jídlo si objednali:
1) Mimo ( guláš, řízek )
2) Jávím + 3 ( 3x guláš + 1x kuře, 3x řízek + 1x květák )
3) Kodl + 1 ( guláš + kuře , řízek + květák ), brambory si Kodl brát nemusíš a chleba se vždycinky nějaký najde
4) xy +3 ( 2x guláš + 1x kuře , 1x řízek + 3x květák ), v pátek ti někam dojdu ukrást okurku, salát a třeba ředkvičky, je to přeci punkový sraz
5) Žralok +1 ( 2x guláš + 2x řízek )
6) Petr a Milan ( 2x guláš + 2x řízek )
7) Rasoni a Paľo ( 2x guláš + 2x řízek
8) Otis ( kuře + řízek ) na špekáčky nezapomenu a hořčici také objednám
9)Jurapee (guláš + řízek )
10)Koudy + 2 ( 3x guláš + 3x řízek ) kdo si nestihl objednat tak dávám po 1
11)Michal a Leona ( 2x guláš a řízek + květák )
12)Jarin ( guláš + řízek )
13) Václav ( guláš + řízek )
14) Míra 99 ( guláš + řízek )
15) Kamil + 1 ( 2x guláš + 2x řízek )
16) Houba +1 ( 2x guláš + 2x řízek )
17) Cvalda +1 ( 2x guláš + 2x říze )
18) Ďuro - předpokládám, že se spíš neobjeví, ale kdyby přeci tak se pro něj místo i jídlo najde
19) Pepa + 1 ( guláš a kuře + 2x řízek ) Václave bez připomínek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jestli dobře počítám tak nás i bez Radima ( pro něj jsem objednával květák a to trochu zamrzí ) bude 35. Ještě jednou připomínám že bydlíme v místě Studená Voda tak spacáky.
Zapomněl jsem napsat ohledně výběru sobotního oběda, Jedli jsme tam s Petre a jídlo bylo fakt dobré, měli jsme pečenou kotletu s česnekem, hořčicí + hranolky. Oba nealko pivo já kolu a po kávě. Platil jsem cca 136 zlotůvek což se mi zdá přijatelné. Paní musím ve čtvrtek zavolat co si vyberem a ona chce stejné jídlo pro celý stůl. Mají tam v sobotu další dvě akce. Z jídelního lístku jsem vybral tři jídla a pokusíme si posedat dle výběru.
1) kotleta česnek hořčice ( dám si to klidně ještě jednou )
2) Marinovaná pečená krkovice s houbovou omáčkou ( trochu výběr pro Michala, protože v jednom příspěvku preferoval )
3) Aromatické řízky z mleté řepy ( požadavek na vegetariánskou stravu, a jsem zvědavý jestli se najdou čtyři vegetariáni ).
Prosím napište mi během zítřka co kdo chce k obědu ale dávám téměř ruku do ohně že bude všem chutnat i kdybych objednával za vás.
Těším se na vás
Pepa
-
- Kraj: Zlínský
- Obec: Valašské Meziříčí
- Motorka: XJ600N/FJR 1300
- Rok výroby: 2001
Na sobotu 2x 1.
- Václav-mahomaho
- Obec: Neveklov
- Motorka: R1150R
Nejsem vegetarian, ale aromatické řízky z mleté řepy? Beru, prosím 1x
Naposledy upravil(a) Václav-mahomaho dne úte 14. kvě 2024 22:34:10, celkem upraveno 1 x.
Život je cesta, čím dál tím líp.
- Václav-mahomaho
- Obec: Neveklov
- Motorka: R1150R
?? Ať si Pepa dá k jídlu co chce...
Život je cesta, čím dál tím líp.
-
- Obec: Boskovice