Video, audio na dlouhé zimní večery
-
- Kraj: Trenčiansky
- Obec: Nová Dubnica
- Motorka: XJ600S S.T.
- Rok výroby: 1995
Re: Video, audio na dlouhé zimní večery
Zima je dlhá a z YT na mňa vyskakujú spracované motodovolenky 2023. Nie vždy to spracovanie je moja šálka čaju, tak som niečo spracoval v mojom štýle k minuloročnému Nórsku.
youtu.be/XWoX-oiGY5k
youtu.be/XWoX-oiGY5k
-
- Kraj: Moravskoslezký
- Obec: Petřvald
- Motorka: BMW R1150GSA,DL1000Vstrom
- Rok výroby: 2000
- Kontaktovat uživatele:
Pěkné, moc pěkné.nevo7 píše: ↑čtv 25. led 2024 20:05:35 Zima je dlhá a z YT na mňa vyskakujú spracované motodovolenky 2023. Nie vždy to spracovanie je moja šálka čaju, tak som niečo spracoval v mojom štýle k minuloročnému Nórsku.
youtu.be/XWoX-oiGY5k
- Koudy01
- Kraj: Jihomoravský
- Obec: Brno-venkov
- Motorka: XTZ690
- Rok výroby: 2021
Jojo, pěkná vzpomínka. Akorát ti to nejde moc chronologicky, ne? Nebo si byl na stejných místech vícekrát?
-
Koudy01: Ani som to nestrihal typu, 3 deň, 4 deň, .... /prvé dva dni bol presun PL, S/. Lebo by sa stalo, že bude 10 strihov za sebou len jazda, snažím sa v strihu striedať jazdu a statické zábery. Išiel som od juhu pomaly hore. Väčšinu poznačených miest /čo sú aj v popise videa som navštívil smerom na sever/. Na 12. deň doobeda na konci Atlantic Road som sa otočil a nejak krížom zas cez Bergen /tam som kupoval sobie a velrybie salámy/, ďalej na Drammen a na juh Švédska. Cesta späť bola v pláne na 4 dni, nakoniec 5 /keďže neposlúchala z vlhkosti motorka/.
- Koudy01
- Kraj: Jihomoravský
- Obec: Brno-venkov
- Motorka: XTZ690
- Rok výroby: 2021
Nefungovalo Race On tlačitko nebo co se stalo?
-
To šedé s kľúčikom. Aj som to mal rozobraté, žiadna voda, ale niekde vlhkosť bola. Nevedel som motorku zapnúť či vypnúť. Trápil som sa s tým asi 3 dni /potom 2 dni nepršalo, asi sa to vysušilo a bol pokoj/, vymenil som aj baterku v Nórsku, kým som prišiel, čo tomu je. Pomohlo len odpojenie baterky na 1h a potom zas išla. Prípadne cez noc sa spamätala. Už si budem nosiť aj plachtu na moto, rátam, že tie motorky sú robené aj do dažďa či vlhkosti - ale maximálne tak zvládnu Albánsky dážď, 2x za rok /nikdy som sa nesral so zakrývaním na noc, či keď pršalo/. Severské krajiny to proste nedá /kde spadol nejaký dážď 13 dni z tých 16 čo som bol na ceste/.
- rasoni
- Kraj: Karlovarský
- Obec: SOKOLOV
- Motorka: XJ900S
- Rok výroby: 1999
Pěkné video , čím jsi to natáčel ?
-
rasoni: Ešte minulý rok som mal Lamax X10.1 ale tá stabilizácia stála za houby. Tak som ju predal a pred výletom do Nórska som chcel DJI Osmo 3 /ale mali len tie s pokazeným zaostrovaním, Osmo 4 prišlo až neskôr/, tak som kúpil Gopro Hero 11. Je fakt, že tie zábery /najmä skaly, lesy/ sú vo videu krajšie, ako si ich reálne človek pamätá. Stabilizácia perfektná /často urobím krátky záber jazdy len z ruky či predĺženého statívu, možno tento rok kúpim nejaký držiak na riaditka/. Pri zamračenej oblohe už je vidieť trošku šum /ale to je základný nedostatok všetkých malých kamier, možno Osmo 4 to viacej tlmí/.
- kozoroh1
- Kraj: Královehradecký
- Obec: Dvůr Králové nad Labem
- Motorka: XJ 650 T
- Rok výroby: 1982
Pěkné, moc pěkné.
Jednou stopou, ale nesmí být vidět za mnou. To je lepší sedět na rybách, neboť čas strávený na rybách se do života nepočítá.