XXXV XJ Sraz Šumava - Volary 5-8.5.2023
-
- Kraj: Královehradecký
- Obec: Dvůr Králové nad Labem
- Motorka: Suzuki V-Storm
- Rok výroby: 2000
Re: XXXV XJ Sraz Šumava - Volary 2023
Ahoj
Radku , jestliže máš už připravenou trasu, nebo body trasy tak prosím ven s nimi. V této lokalitě je tolik zajímavých míst, že něco navštívíme při příjezdu a odjezdu. A taky chci něco smysluplně připravit na neděli. Je mi jasné, že je ještě času dost, ale co po večerech dělat? Dík
Radku , jestliže máš už připravenou trasu, nebo body trasy tak prosím ven s nimi. V této lokalitě je tolik zajímavých míst, že něco navštívíme při příjezdu a odjezdu. A taky chci něco smysluplně připravit na neděli. Je mi jasné, že je ještě času dost, ale co po večerech dělat? Dík
- KaBl58
- Kraj: Plzeňský
- Obec: Česká Kubice
- Motorka: XJ600 S Diversion
- Rok výroby: 1997
Tim že zatím spát nebudu jsem měl na mysli, že nejsem na seznamu ubytovaných.KaBl58 píše: úte 07. bře 2023 11:38:14 Já zatím asi spát nebudu, přestože jsem penízky poslal. Radku do středy tohoto týdne upřesním jestli přijedu sám nebo nee a když tak doplatím zbytek. Ok?
Budeme od pátku do neděle 3 kusy na .
-
- Obec: Lhotka
- Motorka: Honda NC 750
- Rok výroby: 2018
Ahoj na seznamu jsi pod číslem 11. Fajn den Ráďa
-
- Obec: Lhotka
- Motorka: Honda NC 750
- Rok výroby: 2018
Trasu bych rád dokončil- měl v průběhu příštího týdne. Pošlu. Ráďa.
- KaBl58
Seznam jo, pokoj s ne. Nevadí neřeš. Přijedeme máme to kousek.
-
- Kraj: Středočeský
- Obec: Kublov
- Motorka: XJ600
- Rok výroby: 1998
Neboj, já tam jsem zase dvakrát na ubytko
3) 3L Gumidek+Jurapee+Jurapee
, bude spát i motorka
A nebo vezmu nějakého pocestného pod střechu
-
- Kraj: Jihočeský
- Obec: Radenín
- Motorka: Honda ATAS
- Rok výroby: 2020
Re: XXXV XJ Sraz Šumava - Volary 5-8.5.2023
to je bolest účastníků XJ srazů, jízda v koloně, nějak ji tahle skupina příliš neovládá. Tady to tedy bylo dost po úzkých silničkách, moc cikcak se jet nedalo, celistvost kolony si Kamil hlídal občasným zastavením, minule to bylo horší, to se půlka kolony ztratila po 3 km, a pak ještě několikrát...
Když ale vidíš jak se na semaforu řadí za sebou jak husy, stejně tak se rozjíždějí po jednom z vedlejší, tak přemýšlíš kolik mají zkušeností.
Už se to blíží, tak myslím je čas připomenout
Když ale vidíš jak se na semaforu řadí za sebou jak husy, stejně tak se rozjíždějí po jednom z vedlejší, tak přemýšlíš kolik mají zkušeností.
- KaBl58
Jj, začínám trénovat. Akorát nevím jestli mám jezdit vpravo nebo vlevo.Michal píše: sob 25. bře 2023 9:08:35 to je bolest účastníků XJ srazů, jízda v koloně, nějak ji tahle skupina příliš neovládá. Tady to tedy bylo dost po úzkých silničkách, moc cikcak se jet nedalo, celistvost kolony si Kamil hlídal občasným zastavením, minule to bylo horší, to se půlka kolony ztratila po 3 km, a pak ještě několikrát...
- kozoroh1
- Kraj: Královehradecký
- Obec: Dvůr Králové nad Labem
- Motorka: XJ 650 T
- Rok výroby: 1982
[/quote]
Jj, začínám trénovat. Akorát nevím jestli mám jezdit vpravo nebo vlevo.
[/quote]
To je přece úplně jednoduché, chvíli vpravo chvíli vlevo, co na tom chceš trénovat.
Jj, začínám trénovat. Akorát nevím jestli mám jezdit vpravo nebo vlevo.
[/quote]
To je přece úplně jednoduché, chvíli vpravo chvíli vlevo, co na tom chceš trénovat.
Jednou stopou, ale nesmí být vidět za mnou. To je lepší sedět na rybách, neboť čas strávený na rybách se do života nepočítá.
-
- Kraj: Prešovský
- Obec: Poprad
- Motorka: Yamaha XJ900S GT
- Rok výroby: 1998
Nooo je sice pravda, ze si za toho pana nepamatam, kedy som sa nestratil... ALE KDYZ JA KUCIII S VAMA JEZDIM TAK A-RAD...Michal píše: sob 25. bře 2023 9:08:35 to je bolest účastníků XJ srazů, jízda v koloně, nějak ji tahle skupina příliš neovládá. Tady to tedy bylo dost po úzkých silničkách, moc cikcak se jet nedalo, celistvost kolony si Kamil hlídal občasným zastavením, minule to bylo horší, to se půlka kolony ztratila po 3 km, a pak ještě několikrát...
DuroM
Aj ked ideme len styria, aj tak sa viem ztratit...(prosto individualista), nastastie vecer sa zasa najdem. "HEJ, ZVODY... nelestim aj tak ma zasa zleje moj mrak po Fantozzim