Koudy01 píše: ↑úte 25. led 2022 13:28:56
Tak uz muzu do vyletu na Bajkal zaradit i Mongolsko
Tenere 700 - 7/2021, najeto 2000km
IMG_20220125_095406_1.jpg
yaaaaaai!! mozem prijst na kavicku? (velka gratulacia, ja som sa obaval ze to bude nejaka hrozna hujda ale toto je pecka. Len teda ten posed oproti XJ bude ako presadnut z gaucu na zeleznu pricnu.
PS mne sa teda ale viac asi pozdava ta dodavka, prave hladam na nete co a ako
OTIS, ty kdyby si mi to pochválil, tak z toho bych neměl radost a bylo by něco špatně Takhle, jak si to napsal, to mi k Tobě sedí a z toho radost mám Na sraz z MG. Pokud bude trošku hezky Výfuky asi myslíš ty na foto co? Do Německa jsem je tam dal - je to asi 7 kg navíc. Ale po Česku se mi s tím drbat nesce. Ten zvuk děla aspoň 30% požitku a o ten se dobrovolně okrádat úplně nepotřebuji Ale vypadají skvěle, to jo.
Naposledy upravil(a) Koudy01 dne stř 26. led 2022 7:01:08, celkem upraveno 5 x.
Koudy01 píše: ↑úte 25. led 2022 13:28:56
Tak uz muzu do vyletu na Bajkal zaradit i Mongolsko
Tenere 700 - 7/2021, najeto 2000km
IMG_20220125_095406_1.jpg
yaaaaaai!! mozem prijst na kavicku? (velka gratulacia, ja som sa obaval ze to bude nejaka hrozna hujda ale toto je pecka. Len teda ten posed oproti XJ bude ako presadnut z gaucu na zeleznu pricnu.
PS mne sa teda ale viac asi pozdava ta dodavka, prave hladam na nete co a ako
Jasan, že jo. Až bude na motorku, tak něco domluvíme. Akorát ty z toho asi nedosáhneš
Dodávka je zánovní z práce (43 tis. km) a je to strašný. Hlučný a nepohodlný. Můj 20 let starej Scénic je oproti tomu limuzína. Co se pohodlí týká. Nedokážu si představit s tím cestovat. Takže výbírej pečlivě. Hodně jsem toho najezdil kdysi se Sprinterem a to bylo úplně jiný kafé jak tenhle Boxer.
Koudy01 píše: ↑úte 25. led 2022 19:33:50
Dodávka je zánovní z práce (43 tis. km) a je to strašný. Hlučný a nepohodlný. Můj 20 let starej Scénic je oproti tomu limuzína. Co se pohodlí týká. Nedokážu si představit s tím cestovat. Takže výbírej pečlivě. Hodně jsem toho najezdil kdysi se Sprinterem a to bylo úplně jiný kafé jak tenhle Boxer.
Souhlas, kdybych s tou herkou mel jezdit kazdej den tak jedine se spuntama. Jeste ted mne huci v hlave.
Motorka dobrá, ale já bych to potřeboval taky o kus nižší...
To je zajímavý, já mám úplně jiný zkušenosti. Nedávno jsem měl půjčený Ducato, ta menší varianta, po pár minutách nastoupil syndrom řidiče bílé dodávky (furt sem se na někoho lepil, ale zas tak to nejelo, abych ho na krátké rovince předjel) a obecně, co jsem měl kdy v prackách nevybydlený dodávky s rv po 2008, tak to bylo "přiměřený kategorii" samozřejmě plechová kisna je na mizerné silnici hlučnější než 9 míst bus s komplet tapecíruňkama, stejně jako je míň hlučné Vito (dnes třída V nebo Viano) nebo Transporter, než ty velký skříně, o tom nediskutuju, ale pro přestavbu na obytňák je odhlučnení nutná součást práce. Jízdní vlastnosti měl jednoznačně nejhorší T4 (měl snahu na nerovné silnici kličkovat, prosímpěkně od novýho auta, vpředu dvě ramena), jinak zase, stejná konstrukce (mc pherson, tuhá náprava na lisťákách vzadu) všude (krom sprintera, ten má poháněnej zadek) s velice podobnejma výsledkama.