Si neměl čas prý.
Boční nosiče na kufry
- Mexican
- Kraj: Jihomoravský
- Obec: Strelice
- Motorka: XJ600s
- Rok výroby: 2001
- Kontaktovat uživatele:
Re: Boční nosiče na kufry
cesi nemaju zaujem. uz 3 tyzdne na jar poptavam:
betonovu dlazbu (vyrobu) a jej pokladku
odvetranie strechy turbinou a svetlovod
potreboval som vymenit sprchovu bateriu (sam to nedam, nedokazem to spravne namontovat cez rozsirenie) - 4 remeselnikom z okolia som volal, nikto nema cas ani chut si zarobit cca liter za 10 minut prace a 10 minut cesty.
poptavky vyssie bez odpovedi, resp take tie reci ze mozno na konci leta.
takze aby som sa doprosoval, radsej ten ebay
- javim
- Kraj: Zlínský
- Obec: Lešná
- Motorka: Yamaha XJ [69]00S
- Rok výroby: 1996
A jak dlouho tě uháním a ještě jsi mi to ani nenacenil ... ty typická česká povaho.
- javim
- Kraj: Zlínský
- Obec: Lešná
- Motorka: Yamaha XJ [69]00S
- Rok výroby: 1996
Přesně tak ...
-
- Kraj: Moravskoslezký
- Obec: Petřvald
- Motorka: BMW R1150GSA,DL1000Vstrom
- Rok výroby: 2000
- Kontaktovat uživatele:
No o casu to uplne neni, my spise resili nahradu toho givi top nosice, ono cenu si snadno kazdy spocita, jelikoz horni xj mam na webu a ceny bocnich se daji odvodit z ostatni nabidky. Jak jsem rekl pockej nespechej do jara casu dost vyrobim ti to. Na cene se domluvime, ja rad prepalene svestky a frgale treba z tovacova
Edit, zena rikala ze je to i o casu, co zacla mala chodit do skoly musim se s ni ucit
Edit, zena rikala ze je to i o casu, co zacla mala chodit do skoly musim se s ni ucit
- kozoroh1
- Kraj: Královehradecký
- Obec: Dvůr Králové nad Labem
- Motorka: XJ 650 T
- Rok výroby: 1982
Bárte, no hliníkáče na XJ snad ne? Třeba někdo jo. Já bych to tam nedal. Na Ebay prodávají i češi. A taky české věci. Včetně originálů z celého světa. To není Aliexpres.
Jednou stopou, ale nesmí být vidět za mnou. To je lepší sedět na rybách, neboť čas strávený na rybách se do života nepočítá.
- Koudy01
- Obec: Brno-venkov
- Motorka: XTZ690
- Rok výroby: 2021
Mexican> Ten trabl s tou baterkou nechápu. Jaký jako rozšíření? Sundáš starou a na stávající šroubení namontuješ novou ne? Nebo máš nějakou jako jinou?
Taky nevydržím čekat. Lidi furt slibují, nikomu se nechce. Tak to dneska prostě je. Zeptám se jednou, potom podruhý a pak se zařídím jinak. Furt se doprošovat, to ne. Jak se mám ptát potřetí, je to pro mě signál, že dotyčný nemá tak úplně zájem.
Taky nevydržím čekat. Lidi furt slibují, nikomu se nechce. Tak to dneska prostě je. Zeptám se jednou, potom podruhý a pak se zařídím jinak. Furt se doprošovat, to ne. Jak se mám ptát potřetí, je to pro mě signál, že dotyčný nemá tak úplně zájem.
- Mexican
- Obec: Strelice
- Motorka: XJ600s
- Rok výroby: 2001
- Kontaktovat uživatele:
Koudy: je tam rozsirenie vo farbe mosaze a u tejto novej by to trcalo a bolo to vidiet. takze to rozsirenie musim dat prec a prave nazpat na tych 150mm presne to nedam. ja s tou vodou proste neviem
-
- Kraj: Prešovský
- Obec: Poprad
- Motorka: Yamaha XJ900S GT
- Rok výroby: 1998
CO nariekas... jeden s desiatich Ta posle do prdele... ale inaksie zvysnych devet... napr. teraz co kupujem na opravu veci na tu XJ6tku tak pohoda....
Staci zavolat, on na druhy den doplni moznost poslania do Ceska a ty objednas, platis a do 3 dni to mas doma...
Len ako vravim stale, pozor pozor aby si kupoval to co potrebujes a teda nie to co chces vidiet ze predava, ale realne si poriadne pozri co predava a popripade zavolaj a az potom kup. Hlavne u starsich pouzitych veci, ak kupis to co on predava a ty cely nateseny si myslis ze je to co tam vidis... tak na konci ak je to nieco ine, ale stale to co on predaval to nevratis.
Osobna zkusenost....
Volali sme spolu => Ano
Precital si si popis => Ano
Videl si co tam bolo nafotene => Ano
Dohodli sme sa na kupe => Ano
Poslal som Ti to => Ano
Prislo Ti to => Ano
Prevzal si to => Ano
Tak to, ze to nie je korman na Yamahu XJ900S GT, ale na Yamahu XJ900S uz je tvoj problem, nie moj. => Ano, dakujem za vysvetlenie
DuroM
P.S.: Ta moznost jak zpomina Bartus tu je, da sa to poslat aj na benzinku hned za hranicami, do balikomatov tiez, alebo ak tak sa opytat a vie Ti to niekto doviezt... napr. aj ja, alebo syn ma kamarata poliaka co studuje v Olomouci a dochadza... Hlavne pozri ci to nema aj druhy predajca a ten to trebars posle do Ceska, alebo aj v poslani sa ceny lisia napr. 60Zl az 100Zl co je napr. 13 az 22 Evri
Aj ked ideme len styria, aj tak sa viem ztratit...(prosto individualista), nastastie vecer sa zasa najdem. "HEJ, ZVODY... nelestim aj tak ma zasa zleje moj mrak po Fantozzim
-
- Kraj: Prešovský
- Obec: Poprad
- Motorka: Yamaha XJ900S GT
- Rok výroby: 1998
Napr. toto je za cca 3800Kc... aj s kuframi a to som dal uz 100Zl cenu za dopravu...
Trocha to umyjes a nahodis a hotovo...
https://allegro.pl/oferta/zestaw-kufrow ... 1741517002
DuroM
Trocha to umyjes a nahodis a hotovo...
https://allegro.pl/oferta/zestaw-kufrow ... 1741517002
DuroM
Aj ked ideme len styria, aj tak sa viem ztratit...(prosto individualista), nastastie vecer sa zasa najdem. "HEJ, ZVODY... nelestim aj tak ma zasa zleje moj mrak po Fantozzim