Som doma. K zrazu, fajn, že to bolo tak ďaleko a povozil som nové cesty. Jedlo dobré, porcie dosť veľké.
K sobotnému výjazdu. Mali sme si odpustiť tú dračiu jaskyňu, to bolo pre 5-10 ročné deti /Nemci majú asi iní zmysel pre zábavu, keďže tam boli len dôchodcovia

/. A takisto za pipkinu baču stál ten výlet na Čerchov /rozbitá cigánska osada/. Namiesto toho mala byť
lanovka na Arber /13€ dospelý - raz za život by som to obetoval, výška do 1500 mnm/. Proste celá tá oblasť za hranicami pod Železnou Rudou paráda, cesty, tisíce motoriek /to som nikde v SR nezažil aby bol taky nápor motorkárov na dvoch kopcoch/. Kto bude mať čas, zájdite si tam. Kabl, nezabudni si to tam ísť niekedy obzrieť!
A čo musím vyzdvihnúť, tak
cestu Mníchov - Bečou nad Teplou v Slavkovskom lese. To je to čo som hľadal na tomto výlete. Cestu, ktorú si prejdeš tam, na konci sa otočíš a ešte 2x ju zjazdíš, lebo je parádna. Zimomriavky z jazdy. Kombinácia pekných zátačiek, skaly na jednej strane, potok na druhej a k tomu popreplietané železnicou - to ma nikdy neomrzí.