Pokec koutek
-
- Kraj: Jihomoravský
- Obec: Boskovice
- Motorka: XJR1200
- Rok výroby: 1997
Re: Pokec koutek
Ses asi upsal s místem odpovědi... Chystám se vyměnit ložiska za kuželíkový, tak proč nezačít s vercajkem.
- Koudy01
- Obec: Brno-venkov
- Motorka: 1190 ADV
- Rok výroby: 2016
Mam takovou prihodu, se kterou se asi stoji za to podelit.
Shanim rozvodak na Fazera. Da se koupit kdekoliv, ale vetsinou se jedna o vyrobce Morse. Cena cca 1300. Jenze Morse ma tu nevyhodu, ze temer nejde snytovat bez nytovacky rozvodaku, ktera pry stoji od 5000 vys. Proto chcu koupit DID, ktere jde spojit v domacich podminkach. Ten taky par obchodu nabizi, ale za cca 2000. Ovsem obchody po jeho objednani napisou, ze je momentalne nedostupny. To se v internetovych obchodech deje docela casto. Nic neobvyklyho. Wemoto ma taky DID v nabidce a dokonce za pouhych 1500. Ale v popisku meli uvedene spatne typ. Tak sem jim napsal. oni podekovali za upozorneni a typ opravili - na jine spatne
Nicmene narazil sem na obchod, ktere DID nabizel za divnou cenu -1300. Napsal sem ji teda, jestli se opravdu jedna o DID, pry samozrejme ano, ale ze se omlouvaji, ze cena k dnesku neni 1300, ale 1900 a doba dodani 3 dny. Odepsal sem, ze v pohode. At ho poslou. Za TYDEN retez opravdu dorazil. Zaplatil sem 1900 + postu. Rozbalil balicek. Tam krabicka DID. Vse se zda v pohode. Otevru krabicku a v ni retez Morse. To by se jeden podelal...
Takze zabalit, jit na postu a poslat zpet, vytahnout z nich zpet penize, dal patrat po netu a hledat obchod, kde maji ten spravne DID...dve paradni odpoledne a Fazer stoji uz treti tyden rozdelane.
Aspon, ze se k tomu obchod postavil celem, uznal chybu, rychle komunikoval a druhe den od odeslani zbozi zpet sem mel penize na ucte.
Nakonec se koupit DIDa zadarilo. V obchode s pneumatikama - paradoxne.
Takze takova vtipna historka o fungovani ceskych internetovych obchodu.
Shanim rozvodak na Fazera. Da se koupit kdekoliv, ale vetsinou se jedna o vyrobce Morse. Cena cca 1300. Jenze Morse ma tu nevyhodu, ze temer nejde snytovat bez nytovacky rozvodaku, ktera pry stoji od 5000 vys. Proto chcu koupit DID, ktere jde spojit v domacich podminkach. Ten taky par obchodu nabizi, ale za cca 2000. Ovsem obchody po jeho objednani napisou, ze je momentalne nedostupny. To se v internetovych obchodech deje docela casto. Nic neobvyklyho. Wemoto ma taky DID v nabidce a dokonce za pouhych 1500. Ale v popisku meli uvedene spatne typ. Tak sem jim napsal. oni podekovali za upozorneni a typ opravili - na jine spatne

Nicmene narazil sem na obchod, ktere DID nabizel za divnou cenu -1300. Napsal sem ji teda, jestli se opravdu jedna o DID, pry samozrejme ano, ale ze se omlouvaji, ze cena k dnesku neni 1300, ale 1900 a doba dodani 3 dny. Odepsal sem, ze v pohode. At ho poslou. Za TYDEN retez opravdu dorazil. Zaplatil sem 1900 + postu. Rozbalil balicek. Tam krabicka DID. Vse se zda v pohode. Otevru krabicku a v ni retez Morse. To by se jeden podelal...
Takze zabalit, jit na postu a poslat zpet, vytahnout z nich zpet penize, dal patrat po netu a hledat obchod, kde maji ten spravne DID...dve paradni odpoledne a Fazer stoji uz treti tyden rozdelane.
Aspon, ze se k tomu obchod postavil celem, uznal chybu, rychle komunikoval a druhe den od odeslani zbozi zpet sem mel penize na ucte.
Nakonec se koupit DIDa zadarilo. V obchode s pneumatikama - paradoxne.
Takze takova vtipna historka o fungovani ceskych internetovych obchodu.
-
- Kraj: Trenčiansky
- Obec: Nová Dubnica
- Motorka: XJ600S S.T.
- Rok výroby: 1995
No každý chce predávať, za každú cenu.
Mám otázku? Ako máte zaistené zadné koleso na zadnej oske? Mám tam originál maticu, ktorá by mala ísť zaistiť drôtom /ten som tam nikdy nemal/? Čo najlepšie použiť, aký drôt, ako ho zmotať? Alebo kúpiť radšej zaisťovaciu maticu /ak bude závit pasovať na naše matice, neskúšal som/?
Mám otázku? Ako máte zaistené zadné koleso na zadnej oske? Mám tam originál maticu, ktorá by mala ísť zaistiť drôtom /ten som tam nikdy nemal/? Čo najlepšie použiť, aký drôt, ako ho zmotať? Alebo kúpiť radšej zaisťovaciu maticu /ak bude závit pasovať na naše matice, neskúšal som/?
- Koudy01
Nase novejsi modely maji uz takovou tu samonepovolovaci matku. Zadny vyrezy v matce a dira v osce na zavlacku nejsou.
Dal bych tam tohle:

Dal bych tam tohle:

- Mexican
- Obec: Strelice
- Motorka: XJ600s
- Rok výroby: 2001
- Kontaktovat uživatele:
Koudy, proste si tu nytovacku na rozvodaky Morse kup
uz by si ju hypoteticky vyuzil 2x.. a pridat dodatocne 500 za pracu, IMHO by to uzivatelia respektovali. Nasledne mozes byt fenomenom medzi opravarmi moto rozvodakov 

- Koudy01
Sezen mne 10 motorek na vymenu rozvodaku a klidne si ju koupim 
https://www.motoretezy.cz/cz/e-shop/946 ... morse.html

https://www.motoretezy.cz/cz/e-shop/946 ... morse.html
- Mexican
- Obec: Strelice
- Motorka: XJ600s
- Kontaktovat uživatele:
pri mojej financnej situacii to vyzera, ze s Diversionom budem musiet este vydrzat, takze ma tam za 6-7 rokov mas na vymenu rozvodaku znovu

-
- Kraj: Středočeský
- Obec: Kublov
- Motorka: XJ600
- Rok výroby: 1998
Ahoj všici, co to s náma šije, když nemůžem do sedla.
Abych vám vaši činnosti nezáviděl, tak jsem udělal rozborku předních brzd, nové gumičky, vyleštil pístky, nové pancéřové hadice a taky i novou brzdovku
a odvzdušnil, tak už se těším, jak to projedu i s novýma gumama BT45, ale až někdy, nyní jsem lehce nachcíplej, tak to nebudu riskovat.
A od Bartuse namontoval padáky, dívejte, jak sluší. Díky Tome, stříbrné jsou OK.
A taky jsem při to zjistil, že mi chybí dva šrouby co drží vpředu motor
. Viz obrázek. Zatím provizorně uchyceno, nemám doma přesný šrouby a ani závitové očko s takovým vyjebaným závitem: M10*1,25 (možná 1,5, ani jsem to měrkama neměřil) nebo tak něco. Mám M10*1, normální M10, ale tuto ne. No Japonci.
Mějte se hezky a prima Velikonoce
Jura
Abych vám vaši činnosti nezáviděl, tak jsem udělal rozborku předních brzd, nové gumičky, vyleštil pístky, nové pancéřové hadice a taky i novou brzdovku

A od Bartuse namontoval padáky, dívejte, jak sluší. Díky Tome, stříbrné jsou OK.
A taky jsem při to zjistil, že mi chybí dva šrouby co drží vpředu motor

Mějte se hezky a prima Velikonoce
Jura
- OTIS
- Obec: Brno
- Motorka: XJ 600N
A co to odřené víko pod padákem
Neopravíš?

- Koudy01