Rukavice

Odpovědět
Mexican
Kraj: Jihomoravský
Obec: Strelice
Motorka: XJ600s
Rok výroby: 2001
Kontaktovat uživatele:

Re: Rukavice

Příspěvek od Mexican »

kodl: zene tak vletela do rozopnutej bundy do dekoltu vcela, uprostred "vylucenej lokality" v Brezne. Tiez predviedla expresny striptease tmavsim spoluobcanom. mne sa to este nestalo a preto tie letne chcem kratke. Mne sa vseobecne osy a vcely vyhybaju :-)
Koudy01
Obec: Brno-venkov
Motorka: XTZ690
Rok výroby: 2021

Příspěvek od Koudy01 »

Když je horko k padnutí, tak občas jezdím s nedopnutou bundou a vloni v Maďarsku jsem na to taky doplatil. Dostal jsem tři nebo čtyři píchance pod krk a do ramena. Jednu chvílu to bolelo a pálilo jak sviňa, tak sem musel i zastavit. Nejspíš nějaká neklidná vosa, ale nevím jistě. Žádnou potvoru sme pod bundou nenašli. Nicméně nejsem na to alergickej tak pohoda. Jen Ivča byla dost v panice a chvíli sem ju musel přemlouvat, že mě fakt nic není a můžeme jet v klidu dál.

Ale třeba strýc, když dostal na mašině do krku, si musel zavolat sanitku. Ten alergickej je. A když brácha, taky alergik, dostal žihadlo na okruhu kolem Chrudimi, taky to byla prudká brzda u krajnice a honem rychle přášky.

PS: Kodle, psal jsem, že bych si v tvým případě objednal spíš XXL. Oni ty míry měří asi z venku rukavice...Mám taky XL a taky spolíhám na to, že se roztáhnou.
kozoroh1
Kraj: Královehradecký
Obec: Dvůr Králové nad Labem
Motorka: XJ 650 T
Rok výroby: 1982

Příspěvek od kozoroh1 »

Mexican píše: čtv 27. úno 2020 7:50:05 ja som myslel, ze pravdu ma vzdy mamicka a nasledne manzelka. Takze pridam Bartusa do svatej trojice. Dufam, ze sem Kozoroh napise nasledne aj prakticke skusenosti, rad si to precitam a rad rakosnikom urobim kseft.
Takže. Tady poletuje sníh, tudíž ideální stav otestovat "Bártovy" Revitky. Najel jsem 130km okolo komína. Tak 1/2 cesty mi svítila kontrolka námrazy. Tudíž že je pod 3 stupně. Rukavice fakt funkgují. 50km jsem odjel bez zapnutých heftů. Pak jsem je musel zapnout, protože na vojně jsem si usekl levý prostředníček a i když je celý, je mi na něj zima. Takže za mě OK. Minule jsem najel něco podobného v 10 stupních a to mi v nich bylo snad i horko. Ale dalo se to. Ještě pár stupňů a musel bych je sundat.
Přílohy
X5.jpg
X4.jpg
Jednou stopou, ale nesmí být vidět za mnou. To je lepší sedět na rybách, neboť čas strávený na rybách se do života nepočítá.
Jarin2
Kraj: Královehradecký
Obec: Javornice
Motorka: XJ600S
Rok výroby: 2002

Příspěvek od Jarin2 »

No a dnes je tu pod Orlický a bílo a zdravím tě Jarin.
Koudy01
Obec: Brno-venkov
Motorka: XTZ690
Rok výroby: 2021

Příspěvek od Koudy01 »

Já mám u svých XL krátký palce. Ještě je párkrát zkusím, jestli se používáním neroztáhnou, ale moc tomu nedávám. Jinak dnes v 5°C natočeno 30 km a ke konci už mě na ruce zima byla. Onehdá sem s nima jel asi v 15°C a to sem se v nich zase potil. U mě pocity smíšené, ale jen kvůli velikosti. XL má krátký prsty, XXL už je dost velký přes dlaň.
Mexican
Obec: Strelice
Motorka: XJ600s
Rok výroby: 2001
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mexican »

to ma moc nelaka ich zobrat.. dnes bolo 8s tupnov a dost veterno, hefty na 40%. A moje uplne obycajne kozene (kozina) XTU co mam uz treti rok to pocitovo pobrali dobre. A stare dobre LIDL by to dali aj bez vyhrievanych gripov. Nuz skoda, asi dam cinanovi zarobit u letnych. Tieto asi necham tak. Jedina vyhoda je ta vodeodolnost (snad)
Odpovědět