Koukám, že se ani po 42 letech, co jsem se odstěhoval z Bystřice nad Pernštejnem, v Novoměstské nemocnici kromě přistavěných budov nic nezměnilo.mimo píše: úte 28. čer 2022 19:54:33 Koudy neservisuje. Ve čtvrtek se dozvím co bude dál.
Vyskočil mi meniskus a ani v nemocnici v Novém měste na Moravě mi s tím nic neudělali. Natož aby by dali berle. Poprosil jsem Petana zda-li by si jí nemohl odvést k sobě. Tímto mu veřejně děkuji (musel si vzít dovolenou) aby mohl mojí motorku dopravit mimo areál hotelu. Jsem moc rád, že tu mám kamarády, kteří mi v nouzi neváhají pomoci. Petře ještě jednou veliké díky za ochotu a doufám že ti to budu moci někdy v budoucnu oplatit.
650 T
- KaBl58
- Kraj: Plzeňský
- Obec: Česká Kubice
- Motorka: XJ600 S Diversion
- Rok výroby: 1997
Re: 650 T
- kozoroh1
- Kraj: Královehradecký
- Obec: Dvůr Králové nad Labem
- Motorka: XJ 650 T
- Rok výroby: 1982
No ... , to bude mít pan Milan co lakovat.
Jednou stopou, ale nesmí být vidět za mnou. To je lepší sedět na rybách, neboť čas strávený na rybách se do života nepočítá.
- kozoroh1
- Kraj: Královehradecký
- Obec: Dvůr Králové nad Labem
- Motorka: XJ 650 T
- Rok výroby: 1982
Pánové nějaké rady???
Pokus se zaslepením YICS a seřízením synchronizace jaksi nevyšel. Po startu mi to okamžitě začalo tu kapalinu žrát
. Ale moc jí to nechutnalo
.

Jednou stopou, ale nesmí být vidět za mnou. To je lepší sedět na rybách, neboť čas strávený na rybách se do života nepočítá.
- Koudy01
- Kraj: Jihomoravský
- Obec: Brno-venkov
- Motorka: 1190 ADV
- Rok výroby: 2016
Musíš ty hadice přicpat. Ať to má odpor. Rval jsme tam kus molitanu tak, že to skoro nešlo "ufouknout". Jednak to dělalo ten odpor a pak to taky bránilo natečení kapaliny do sání.
A nebo tam dej nějakou pomalejší kapalinu. Třeba olej? Ale nevím, nezkoušel jsem to.
A nebo si přijeď půjčit Carbtune
A nebo tam dej nějakou pomalejší kapalinu. Třeba olej? Ale nevím, nezkoušel jsem to.
A nebo si přijeď půjčit Carbtune