A proto jsou organizovány právě takto, kdy je jen nejzákladnější organizace. Takže když to neklapne, nemusí být organizátor nasranýKoudy01 píše: čtv 18. čer 2020 14:12:02 S tema minisrazama to je dost o nahode. Jak ma kdo zrovna volno a jak se komu zrovna chce. Nekdy se to sejde, nekdy je tam clovek sam.
Co blbneš? Opravdu se řeklo podle počasi atd. Jde o minisraz. Chápu že to maš kus, dovolena atd. ale Otis to určitě nedělá schválně a nejde ani o výmluvu. Neboj dočkaš se a vypijemDuroM65 píše: čtv 18. čer 2020 13:45:23 Pocuj OTIS...
keby som to mal za rohom ako Vy a nebolo take hnusne pocasie... a nemusel som vyjst z domu v case kedy si Vy dokazete este odpiskat zrusenie celej akcie... lebo ste este v robote a ja uz na ceste.
TAK TIEZ NIC NERIESIM A V PIATOK TEN KUSOK DOSKACEM NA KOKOTE A NEBUDEM NIEKOHO IRITOVAT DEBILNYMI OTAZKAMI... ALEBO ZBYTOCNE VYTAHOVAT MOTORKU...
Pokial ide o stretko... uz dva roky som sa pytal, ale vzdy niekto zahlasil ze bude robit on, t.j. ci teraz Ty, alebo minule Kabl, Danova 50tka atd.. a kedze viem od kolegu aky je pre Vas problem dojst ku nam na vychod tak ked sa niekto hrnie do organizacie je mi jasne, ze vsetci dojdu radsej v ramci Ceska ako by sa mali tahat az sem... a ja sa nachodim ako pako a naorganizujem a potom... TO JE DALEKO, TO JE DRAHO, TO JE ZLY TERMIN... a to je slaby obed a ostatne dristy... A nedaj boze este urobia tiez kolegovia TRUC akciu, ved preco nie a to mozem ist radsej na zahradu kopat zemiaky...
Do tyzdna Ti dam termin stetka "maleho" kde je mi jedno kto kde a ako bude spat... dohodnute???... Budu to Pieniny, zadna polska strana Tatier a som zvedavy ako sem dojdes... a u nas sa hlupe reci riesia rychlo najlepsie zavcasu jednou po papuli... takze obed halusky, alebo pirohy a vecera v Polsku...
DuroM