Vyhřívaný gripy
- Koudy01
- Kraj: Jihomoravský
- Obec: Brno-venkov
- Motorka: 1190 ADV
- Rok výroby: 2016
Re: Vyhřívaný gripy
Vim, co myslis. To je priprava pro alarm. Ale skvelej tip. Nikdy me nenapadlo to z toho vzit. Zatim sem vsude kuchnul drat k zadnimu svetlu.
-
- Kraj: Středočeský
- Obec: Kublov
- Motorka: XJ600
- Rok výroby: 1998
jo, jo, jindy u Suzuki GSX to jinak nešlo a musel jsem se vecpat do konektoru zadního světla. Ale tady je to dobré řešení. Stačí mít jen takový malý plochý konektor (faston), tuším 2,5-2,8mm široký. Původně na otestování jsem jen kabel procínoval a kladívkem z něj udělal tu správnou placičkuKoudy01 píše: pát 27. bře 2020 20:48:50 Vim, co myslis. To je priprava pro alarm. Ale skvelej tip. Nikdy me nenapadlo to z toho vzit. Zatim sem vsude kuchnul drat k zadnimu svetlu.

Jura
- Koudy01
Tak už mám taky vohřejváky na pazoury.
Spínání relátka sem napojil na ten pin (je to prostřední), co psal Jura. Super, že se nikde nemusí nic kuchat. Akorát ještě musím na 3Dčku vytisknout černý trubičky, ať nelezou ty kusy řidítek.
Stejně jako OTISe mě nepotěšily tenoučký dráty. A taky jsem musel trochu zbrousit tu část plynové rukojeti, která prolízá skrz kovovou objímku s lankama. Když jsem objímku dotáhl, sevřelo to rukojeť a nešlo s ní točit.
Potěšilo mě ale řešení plynové rukojeti, kdy bazmek na lanka jde od rukojeti odcvaknout, pootočit jak je třeba a zase zacvaknout. Rukojeť jde tedy natočit tak, aby drát z ní trčící, vedl přesně tam, kam člověk potřebuje.
Spínání relátka sem napojil na ten pin (je to prostřední), co psal Jura. Super, že se nikde nemusí nic kuchat. Akorát ještě musím na 3Dčku vytisknout černý trubičky, ať nelezou ty kusy řidítek.
Stejně jako OTISe mě nepotěšily tenoučký dráty. A taky jsem musel trochu zbrousit tu část plynové rukojeti, která prolízá skrz kovovou objímku s lankama. Když jsem objímku dotáhl, sevřelo to rukojeť a nešlo s ní točit.
Potěšilo mě ale řešení plynové rukojeti, kdy bazmek na lanka jde od rukojeti odcvaknout, pootočit jak je třeba a zase zacvaknout. Rukojeť jde tedy natočit tak, aby drát z ní trčící, vedl přesně tam, kam člověk potřebuje.
- OTIS
- Obec: Brno
- Motorka: XJ 600N
- Rok výroby: 2001
U těch prvních sem to musel taky obrušovat, ale u druhých už to bylo v pořádku, přestože to byly úplně stejné modely. Záleží jak se dělník vyspí 

-
- Kraj: Jihočeský
- Obec: Radenín
- Motorka: Honda ATAS
- Rok výroby: 2020
Proč čumí ty řídítka?
-
Mě to chodí volně, tady se dělník vyspal dobře, asi mu stará doma dala.OTIS píše: pát 01. kvě 2020 18:34:42 U těch prvních sem to musel taky obrušovat, ale u druhých už to bylo v pořádku, přestože to byly úplně stejné modely. Záleží jak se dělník vyspí![]()

-
Stejný dotaz.
Posunul bych hefty na konec a pak k tomu dosunul ovladače a držák páčky a zrcátka.
Jura
- Mexican
- Obec: Strelice
- Motorka: XJ600s
- Rok výroby: 2001
- Kontaktovat uživatele:
to nepojde pac v riaditkach je otvor pre kotvenie cohosi. Riesenim su zavazicka zo Scarvera (nlask!)
-
U mých říddítek to šlo bez problému posunout. Všechno jsou jen objímky, takže posunout šly jak oba ovladače tak i držáky páček se zrcátky.Mexican píše: pát 01. kvě 2020 21:09:03 to nepojde pac v riaditkach je otvor pre kotvenie cohosi. Riesenim su zavazicka zo Scarvera (nlask!)
Pošlu zítra foto.
Jura
- Koudy01
XJčko má nějaký delší hefty. Takhle dlouhý s vyhříváním dělá jen Oxford. Tuším model Adventure a ještě nějakej jeden (už jsem ho tu někde zmiňoval). Posunout to nejde. Jak píše Mexican, musel bych do řidítek vyvrtat díry pro aretační kolíky. A to teda ne.
Jurapee> To máš nějaký vykuněný.