Mohu potvrdit, Kabourek je supr přátelský servis. JuraMichal píše: ↑stř 02. čer 2021 8:05:15 Já si vzpomněl když jsem měnil těsnění plovákových komor na devítce tak mám dobrou zkušenost s dodáním dílů od Kabourek Yamaha v Písku. Ptal jsem se v pondělí jestli je sežene do pátku a on mi povídá: pane, my jsme Yamaha, zítra tu budou. A byly...
Tedy 12€ jedno ale budou tam dodnes...
Příruba sání karburátoru
-
- Kraj: Středočeský
- Obec: Kublov
- Motorka: XJ600
- Rok výroby: 1998
Re: Příruba sání karburátoru
-
- Kraj: Prešovský
- Obec: Poprad
- Motorka: Yamaha XJ900S GT
- Rok výroby: 1998
Re: Příruba sání karburátoru
Jooo som sa odmlcal... bo ked ani jazdit s Vami nemozem tak pomalicky zabudam.
Tak priruby stiahnute, gumy nahodene, karbce zosynchronizovane, bohatost zmesi zvysena ( uz ani olej tak nezerie ) a nieco malo nalietane... Bez falosneho vzduchu... krasne ide, len neviem ci nebudem musiet prestryskovat ako Felika, bo volnobeh stale nie a nie trafit... bud moc... bud 900 t.j. malo.. ale ide inaksie pekne kludne.
DuroM
Tak priruby stiahnute, gumy nahodene, karbce zosynchronizovane, bohatost zmesi zvysena ( uz ani olej tak nezerie ) a nieco malo nalietane... Bez falosneho vzduchu... krasne ide, len neviem ci nebudem musiet prestryskovat ako Felika, bo volnobeh stale nie a nie trafit... bud moc... bud 900 t.j. malo.. ale ide inaksie pekne kludne.
DuroM
Aj ked ideme len styria, aj tak sa viem ztratit...(prosto individualista), nastastie vecer sa zasa najdem. "HEJ, ZVODY... nelestim aj tak ma zasa zleje moj mrak po Fantozzim