Dovolená Alpy/Dolomity
- Volk
- Kraj: Praha
- Obec: Líbeznice
- Motorka: FJR 1300AS
- Rok výroby: 2009
Re: Dovolená Alpy/Dolomity
[quote=OTIS post_id=3885 time=1561911802 user_id=49]
Přijede do kempu a pak s tebou bude jezdit na motorce?
Přesně tak, necítí se na tak dlouhý přesun.
Dobře sejdeme se v kempu pod Salzburkem. Pojedu přes Solnou komoru (Saltzkammergut), kolem jezer, dlouho jsem tam nebyl. Pokud pojedete taky kolem, třeba se tam potkáme. Jinak pokud pojede Jura, můžeme se domluvit a jet i spolu, oba vyjíždíme od Prahy. Pokud máte nějaký návrh co vzít s sebou a vejde se to do auta, tak písněte, naložím to...
Přijede do kempu a pak s tebou bude jezdit na motorce?
Přesně tak, necítí se na tak dlouhý přesun.
Dobře sejdeme se v kempu pod Salzburkem. Pojedu přes Solnou komoru (Saltzkammergut), kolem jezer, dlouho jsem tam nebyl. Pokud pojedete taky kolem, třeba se tam potkáme. Jinak pokud pojede Jura, můžeme se domluvit a jet i spolu, oba vyjíždíme od Prahy. Pokud máte nějaký návrh co vzít s sebou a vejde se to do auta, tak písněte, naložím to...
Ну погоди!
- OTIS
- Kraj: Jihomoravský
- Obec: Brno
- Motorka: XJ 600N
- Rok výroby: 2001
Ne, tama nepojedu, byl sem tam na dovolené předloni. A na Hallstatt si zaletím do Číny - prý tam píšou, že ten je pravý a v EU ho vystavěli podle nich
Můj plán je na odkazu, který sem tu hodil už dřív:
Můj plán je na odkazu, který sem tu hodil už dřív:
Doporučuju uložit, protože já to tam aktualizuju podle vývoje této diskuze... A pokud by nejel Jura, tak bych ocenil, kdyby sis ty cesty připravil do mapy či aplikace a ujal se vedení
- OTIS
Ještě sem v IT našel jiný kemp, který je nedaleko toho Valle Verde. Je komornější, na moc hezkém místě, a taky o něco levnější... http://www.agriturperlaie.it
- OTIS
Do mapy sem doplnil návrh cesty k domovu. Mezipřistání je v místě, kde s můžeme rozdělit...
- Volk
- Kraj: Praha
- Obec: Líbeznice
- Motorka: FJR 1300AS
- Rok výroby: 2009
Tak mám mapy v navigaci, trasu dostávám do hlavy a studuji zajímavosti po cestě . Minulý týden jsem se vrátil z Ruska z cesty k Ladožskému jezeru. Taky hezké místo k případné cestě, objet na motorce jezero, kempovat nadivoko, to už se v EU moc nezažije.
Na cestu do Dolomit bude doprovodné vozilo, tak mohu vzít věci co se na motorku nevejdou. Chci v kempu připlatit za elektriku a vzít el. spotřebiče, rychlovarnou konvici, nabíječky, tablet… Pokud vás napadne co naložit napište, klidně nakoupím co bude potřeba.
Ten druhý kemp Agricampeggio Perlaie se mi také jeví jako celkově příjemnější, ale uvidíme, kde bude volno.
Ještě mi prosím upřesni ve kterém kempu a v kolik se toho 3.8. sejdeme?
A co jura přidá se nebo jedeme ve dvou?
Na cestu do Dolomit bude doprovodné vozilo, tak mohu vzít věci co se na motorku nevejdou. Chci v kempu připlatit za elektriku a vzít el. spotřebiče, rychlovarnou konvici, nabíječky, tablet… Pokud vás napadne co naložit napište, klidně nakoupím co bude potřeba.
Ten druhý kemp Agricampeggio Perlaie se mi také jeví jako celkově příjemnější, ale uvidíme, kde bude volno.
Ještě mi prosím upřesni ve kterém kempu a v kolik se toho 3.8. sejdeme?
A co jura přidá se nebo jedeme ve dvou?
Ну погоди!
- OTIS
Já nic vzít autem nepotřebuju a jídlo budu kupovat až tam.
Sraz bude v tomto kempu http://www.theurerhof.at/ a sejdeme se prostě až někdy po příjezdu. Kdo se první v kempu ubytuje, tak pošle ostatním SMS, ať o sobě víme… Já plánuju vyrazit ráno.
Co se týká další cesty, tak zvaž, zda chcete jet přes GG, protože s autem budete platit poplatek 63€. Mně ta cesta nepřipadne tak zajímavá, takže na této trase netrvám, přizpůsobím se…
Jura se tady odmlčel, tak předpokládám, že pojedeme ve dvou.
Sraz bude v tomto kempu http://www.theurerhof.at/ a sejdeme se prostě až někdy po příjezdu. Kdo se první v kempu ubytuje, tak pošle ostatním SMS, ať o sobě víme… Já plánuju vyrazit ráno.
Co se týká další cesty, tak zvaž, zda chcete jet přes GG, protože s autem budete platit poplatek 63€. Mně ta cesta nepřipadne tak zajímavá, takže na této trase netrvám, přizpůsobím se…
Jura se tady odmlčel, tak předpokládám, že pojedeme ve dvou.
- OTIS
Zdeňku, když nepojede tento Jura, tak se určitě přidá jiný Jura - můj parťák s FZS 600 z minulých dovolených se teď ozval a taky se přidá